- Učlanjen(a)
- 20.10.2009
- Poena
- 555
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600 & AG400
- Matična ploča
- Gigabyte B550 Aorus Elite V2
- RAM
- Kingston Fury 32GB Renegade DDR4 3600MHz
- GPU
- Asus Dual 4070
- Storage
- Kingston SKC3000S1024G
- PSU
- SEASONIC Focus GX 650W
- Kućište
- Thermaltake S300
- Monitor
- Dell U2414H
- Miš & tastatura
- MX Vertical & K350
- Ostale periferije
- Epson EH-TW6700
- Mobilni telefon
- Xiaomi Mi8 9.6.27
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Svidja mi se, deluje da ce svet zaista biti ziv i realan, a to je nesto sto je meni najvaznije, i sto vidjamo retko u igrama...
mogao bi da izdvojim samo Gothic serijal, ili van zanra recimo Half Life, kao igre, koje se osecaju kao da su zive...
Za mene je i originalna Mafija, koju je deo ove ekipe radio, u svoje vreme kad je izašla imala taj osećaj. Naravno ovo je za bar dve klase na višem nivou.
Mene ne prestaje da fascinira koliko taj svet deluje uverljivo. Iz ovih videa sto su prikazali, pogotova sada iz ovog poslednjeg, *** sve izgleda ko da je stvarno. Ne znam kako to da opisem ali dimenzije kuca, ulica, zidina, planina, puteva, drveca, itd. sve jednostavno izlgeda kao da je stvarno. Ne u fotorealisticnom smislu vec same dimenzije nisu niti prevelike niti premale nego su bas onakve kakve treba da budu. Nijedna igra do sada, po meni, nije imala to.
Nisu izmišljali toplu vodu, preneli su u virtualni svet stvarna mesta i predele. Sigurno su prikupili neke slike, skice i informisali se kod arheologa kako su naselja tad izgledala.
Ova igra je dokaz da se sa ne previše novca može napraviti nešto stvarno dobro...
Još posle izlaska igre kad se završi neki dobar mod sa drugačijom pričom pa od jedne kupljene igre ispadne dve ili više...