Šta je novo?

Kingdom Come: Deliverance

Svidja mi se, deluje da ce svet zaista biti ziv i realan, a to je nesto sto je meni najvaznije, i sto vidjamo retko u igrama...
mogao bi da izdvojim samo Gothic serijal, ili van zanra recimo Half Life, kao igre, koje se osecaju kao da su zive...

Za mene je i originalna Mafija, koju je deo ove ekipe radio, u svoje vreme kad je izašla imala taj osećaj. Naravno ovo je za bar dve klase na višem nivou.

Mene ne prestaje da fascinira koliko taj svet deluje uverljivo. Iz ovih videa sto su prikazali, pogotova sada iz ovog poslednjeg, *** sve izgleda ko da je stvarno. Ne znam kako to da opisem ali dimenzije kuca, ulica, zidina, planina, puteva, drveca, itd. sve jednostavno izlgeda kao da je stvarno. Ne u fotorealisticnom smislu vec same dimenzije nisu niti prevelike niti premale nego su bas onakve kakve treba da budu. Nijedna igra do sada, po meni, nije imala to.

Nisu izmišljali toplu vodu, preneli su u virtualni svet stvarna mesta i predele. Sigurno su prikupili neke slike, skice i informisali se kod arheologa kako su naselja tad izgledala.
Ova igra je dokaz da se sa ne previše novca može napraviti nešto stvarno dobro...

Još posle izlaska igre kad se završi neki dobar mod sa drugačijom pričom pa od jedne kupljene igre ispadne dve ili više...

... sta kazu za ove kuce, da li ce moci u svaku da se udje? ... picklock pa nocu... ili danju kad je ovaj na pecanju. Ima li picklock skila?

Poslednja izmena:
... odlicno bi bilo... A ima i klasa lopovska. Bilo bi dobro da i kroz prozore mozemo da ulazimo... ne secam da sam to video u nekoj igri. Jedino u R2 majmuncetom kada se pljackaju kuce, ono je moglo kroz prozore.

Poslednja izmena:
^^Kada je tamo oko ~6:38 pogodio onog medveda (vepra) u sumi s strelom jel rekao: "Jedem sarma."? :d

Poslednja izmena:
Mislim da je u pitanju ARMA :)

Dan u poseti kovačnici :

presli 800.000 :)

Objavljen za next gen consoles. Pas za milionce mi je bas glupavo.

A meni je recimo pas za milionce mozda i najrealniji i najkul objektiv , da ga tako nazovem. Na stranu to sto volim mnogo zivotinje, posmatrajuci realno , ne mogu da obecaju ne znam kakvu promenu, lupam da se menja izometrija ili nesto slicno, znaci mozemo ocekivati neku kozmetiku manje vise, companion mi je skroz simpa, opet daje neki licni pecat kastomizaciji karaktera, ako budu bile razlicite vrste psa, ako bude moglo da se da ime, nesto estetski, lupam bilo sta, povodac sa ogrlicom od bodlji ili ogrlicom od ne znam ni ja cega, i tako neki detalj, meni dosta. A sad da ne k****m previse, obozavam pse pa zato : ) ) )

Nemaju šta više od već ponuđenog da dodaju i dobro je što se ne zanose. Sem onog za 700k, koliko mislim da su ciljali, je manje više dobro ali ne previše značajno.

ako im je obecan budzet 3 milke (i ulozenih 1,5 milke do sada) ne mogu da izmisle neko ludilo za 100 ili 200k, realni ljudi

mene i dalje brine sve sto treba RPG da bude

senior developeri nisu radili ni na jednom rpg-u, jesu li najavili hoce li dovesto nekog ?

Od kako je to okacio, brzina pledzovanja za kingdom come je dosta porasla, 10k dobiju na nekih sat vremena bukvalno : )

Jel ima neko link od vecerasnjeg live stream-a?

[YOUTUBE]84AiE46erkk[/YOUTUBE]

Ajao jedva cekam da odgledam posle na miru : )

Inace 900k je tu, idemo ka psicu : )

Kako vam se čini promena osvetljenja u novijem buildu? Svakako izgleda mnogo realističnije ali i malo isprano. Kao razlika između dva najpopularnija tipa ENB preseta za Skyrim gde jedan tip ima fantasy feel sa napucanom saturacijom a drugi isprani, realistični look.

Mozda deluje isprano zbog odsustva zelenila, krajnje sivo i ogoljeno selo, svetlo je dobro, svidja mi se i mnogo je realisticnije, ali cim je pala noc u poslednjih sekundama klipa, delovalo mi je bolje. U starijem bildu kad su prikazali sumu i osvetljenje unutar iste, bukvalno je bilo - vilica do poda, mogu samo da zamislim kako je doradjeno u novijem i kako ce tek izgledati. Taman cu oko izlaska alpha accessa uzimati nove komponente, otvoricu se sigurno jos vise samo zbog ove igre : )

Evo sad su na ~998,000 i povecava se sto znaci da ce preci 1.000.000 i da cemo da dobijemo nesto novo a to je - PAS! :p

postavili su novi strech goal, ako skupe 1,2m ubacice mracnu magiju, okultizam kao i cetvrtu klasu, alhemicara.

trolololololo

U link si stavio isti tekst kao i ovaj vidljiv :)

Vrh Dno