dzonihsv
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.11.2007
- Poena
- 725
Ajd sto je igra sa Kickstartera, ali ovaj engine je izgleda uklet ili samo Crytech zna da radi na njemu, bila je prica da nije za open world, pa me cudi sto su ga izabrali, mada mozda je tad vec bilo kasno.
Sto se tice procesora, tako je, moguce da me procesor zeza, iako je dobro overklokovan i nikad ni u jednoj drugoj igri nisam imao toliko lose performanse, kao sto imam u ovoj.
Mislim moze da se igra, imam ja uglavnom 60 fps, ali me mnogo nerviraju ti dropovi, koji se osete i cesti su, to pricam za grad, ili bolje reci to malo selo na pocetku, sta posle da ocekujem u velikom gradu... zato gledam sad da podesavam dok sam u zahtevnoj sceni.
Ti svakako javi kako ti radi, da vidim dal mi je do proca, a ja cu sad opciju po opciju, pa da vidim dal moze da se podesi da nemam tih dropova.
Nezgodno je kad mora da se menja proc, jer onda moram da menjam prakticno sve, i maticnu i memoriju i kuler, a kad vec sve to menjam onda bi zeleo usput da promenim i kuciste i onda na kraju ta generalka dosta kosta i zato najvise mrzim da menjam proc... najlakse kad menjas graficku ili dodas memoriju, hard disk, sta god, ali proc... nocna mora.
Bolje je sa novijim procesorom. Nema tih dropova po gradovima (Rattay-u) u tolikom broju. Štucne ponekad, ali ni blizu kao dok sam imao i7 2600.
Inače, igra je imala problem gde kida jedno jezgro baš baš, a ostala ne toliko jako. To je mislim sređeno do sada, ali bilo je fix-eva sa limitiranjem max usage-a na 99% (za bilo koje jezgro) i to je pomagalo ljudima oko seckanja, pa baci pogled i na to. Program mislim da se zvao Process Lasso.
Poslednja izmena: