I ja sam stekao isti utisak nakon igranja full verzije.
Koliko mi je poznato utisak je ukinut, nije u redu da ga ti sada stices.I ja sam stekao isti utisak nakon igranja full verzije.
Razvojni tim OPET pod paljbom određenih gaming "novinara" zato što u igri neće biti tamnoputih NPC-a.Pogledajte prilog 163426
https://twitter.com/DanielVavra/status/569686445344079872
Pogledajte prilog 163427
Ma pusti to, valjalo bi da ga neko priupita kamo ovde Luzicki Srbi?Razvojni tim OPET pod paljbom određenih gaming "novinara" zato što u igri neće biti tamnoputih NPC-a.Pogledajte prilog 163426
https://twitter.com/DanielVavra/status/569686445344079872
Pogledajte prilog 163427
Najstrašnije je što ljudi koji se navodno bore za jednakost su baš ti koji ističu takve stvari najviše i najnegativnije.
Ne kapiraj da nove generacije rastu u takvoj sredini gde ni ne razmišljaju o diskriminaciji. Jer su rođeni u okolini okruženi svim narodima, verama itd.
A ovi što se prse kako žele jednakost ustvari su ti kojima razlike najviše bodu oči i stalno o tome pričaju.
Meni su ove stvari normala a ne nešto što neko stalno mora da mi "gura u facu".
Bez uvrede ali ovo je remek delo nojevstva.Najstrašnije je što ljudi koji se navodno bore za jednakost su baš ti koji ističu takve stvari najviše i najnegativnije.
Ne kapiraj da nove generacije rastu u takvoj sredini gde ni ne razmišljaju o diskriminaciji. Jer su rođeni u okolini okruženi svim narodima, verama itd.
A ovi što se prse kako žele jednakost ustvari su ti kojima razlike najviše bodu oči i stalno o tome pričaju.
Meni su ove stvari normala a ne nešto što neko stalno mora da mi "gura u facu".
Samim tim što misliš da bi svi pederi i lezbejke to uradili, poataješ jako sumnjiv![]()
Ljudi koji se danas bore za emancipaciju (manjina, rasa, žena, seksualnih manjina...) rade to zato što su ti ljudi zaista ugroženi i rade to smisleno i planski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari