Šta je novo?

Kingdom Come: Deliverance

Probah ovo cudo, prvo ucitava tako da mozete da popijete kafu (sa sve kuvanjem) dok se
ne smiluje.
Grafika odlicna, kod mene high je 26-31fps, nemere bolje (r7 260x KRS)
Ima jedan detalj kod mostica u selu voda mi je boje(RGB)
E sad da li do igre ili drajvera ne znam, i kresuje se cesto.
Videh na blogu da je to cest problem i da ce to resiti.

Uzeo si Baron Digital paket?

Uzeo sam po "nabavnoj ceni" :D

Pa nista, dobio si koliko si platio :)

Rekoh samo da "virnem" kako ce to da radi kod mene.
Komp mi se ozbiljno uskopistio kad sam pokrenuo ovo.
Imace tu jos troskova pre kupovine igre.

Alfa update - Decembar 17.

endžin je odličan, gličevi su minimalni, na vidiku je novo gubljenje vremena. '*** me rust :)

jel uspeo neko da se domogne 0.2 verzije?

Retardacija. Samo ja da se pitam ja bih i onu alhemiju izbacio iz igre ili je smanjio na apsolutno minimalnu dozu, nekako mi strci previse, ipak je ovo nesto sasvim drugacije (realnije) od recimo Witchera.

Poslednja izmena:
Najstrašnije je što ljudi koji se navodno bore za jednakost su baš ti koji ističu takve stvari najviše i najnegativnije.

Ne kapiraj da nove generacije rastu u takvoj sredini gde ni ne razmišljaju o diskriminaciji. Jer su rođeni u okolini okruženi svim narodima, verama itd.

A ovi što se prse kako žele jednakost ustvari su ti kojima razlike najviše bodu oči i stalno o tome pričaju.

Meni su ove stvari normala a ne nešto što neko stalno mora da mi "gura u facu".

Najstrašnije je što ljudi koji se navodno bore za jednakost su baš ti koji ističu takve stvari najviše i najnegativnije.

Ne kapiraj da nove generacije rastu u takvoj sredini gde ni ne razmišljaju o diskriminaciji. Jer su rođeni u okolini okruženi svim narodima, verama itd.

A ovi što se prse kako žele jednakost ustvari su ti kojima razlike najviše bodu oči i stalno o tome pričaju.

Sad bi ti pederi i feministkinje ladno zalepili termin - fasisto! :d

Slazem se s tobom u potpunosti, btw, ali ko nas pita. :)

Samim tim što misliš da bi svi pederi i lezbejke to uradili, poataješ jako sumnjiv ;)
Inače, uopšte mi se ne dopada što se čovek upetljao u diskusiju sa nekim ko je trol ili bolid... U stvari samo bolid. Još sam ja pratio diskusiju i u nju su se uključili razni drugi bolidi (doduše mnogo manje od normalnih ljudi). A ovaj amib je jedna najobičnija *****čina i ne znam da li zbog 9vog ili neke njegove druge akcije izgleda da su ga usrali na 4chanu pa sad oće i to da uredi po svojoj meri.

Bez uvrede ali ovo je remek delo nojevstva.

Amib nije nikakav borac za jednakost nego rasista. Ljudi koji se danas bore za emancipaciju (manjina, rasa, žena, seksualnih manjina...) rade to zato što su ti ljudi zaista ugroženi i rade to smisleno i planski.

O diskriminaciji koje nema kod mladih mi oričaj sledeći put kad sa tribina Srbende kreću da glćme majmune kad vide crnca na terenu ili kad azilntima spale barake zato što su, znaš, Crni i lopovi.

Uostalom, igraj witcher pa ćeš se lepo upoznatima sa čarima života bez diskriminacije ;)

Reko da ti odgovorim...

al bolje ne ići dalje u off.

Nego, kakvu alhemiju pominjete? Nisam pratio razvoj ali koliko se secam trebalo je da bude samo Might i da nema Magic elemenata.

Poslednja izmena:
To je skroz ok. Svaka delatnost je podložna kritici. Ni ja sam nisam veeovao kakvih *****a među feministima i borcima za prava ima. A onda je došao tviter i potpuno me zaprepastio količinom ljudske gluposti. Ali ta ljudska glupost ne sme biti povod da stvari posmatramo kao sa su idealne, a da ti moroni koji preteruju praveći se da su neki borci, samo remete neko imaginarno blagostanje.
Takođe, treba imati na umu da borba za prava žena u SAD može poprimiti *****ne oblike, ali je u mnogim krajevima ona rudimentarna i tiče se osnovnih prava žena, koja tamo ne postoje (recimo države sa nekim svojim izvitoperenim šerijatom). Za mene to jeste prava borba koja ima smisla. Ako zbog toga što neki kilavi amib lupeta maskiran u plašt borca za neka prava, pretpostavimo da je ta borba sama po sebi besmislena, e onda smo u kanalu. A cini mi se da se to baš često događa.

Inače, poslednji video za igru uvodi alhemiju, što je sa strane gejmpleja zanimljivo, ali malko igru udaljava od realnog setinga kome teži. Treba tu biti pametan pa napraviti neki balans. Ako alhemija bude u stvari kao neka prereča medicine ili farmacije (kao što je delimično i bila) onda je ok. Al ako ti daje napitke koji ti daju magične sposobnosti... Onda bolje da prave Witchera :)))))

Vrh Dno