Šta je novo?

Kingdom Come: Deliverance

Nigde niko nije napomenuo da će davati magične sposobnosti, tako da nemaš brige. Stimulansi i medicina i to je to...

Ja nisam do sada cuo za ovu igru, ali video sam neki alpha gameplay i deluje dosta lepo pa sam dosao ovde da pitam ako neko moze ukratko da navede ukratko kako se ocekuje da igra izgleda kad izadje(pod tim mislim na najavljene feature).

Realizam iz prvog lica koliko je to moguce. Izlazi 2016-te.

Mali prev. novog fight sistema:

U novom alpha buildu ce biti sword fight:

Combat teaser (ingame scene):

Tu je i half swording tehnika :)

Istoga sam mišljenja, sa sada kao da pokušavaju da pretstave jedan tech demo a ne ozbiljan RPG...

@Kellhus

indeed

indeed.jpg

nisam detaljno ispratio,pa ne kopcam u cemu je frka sad sa rasom?

U igri nema crnaca. Postoji struja koja veruje da ih je u tom periodu, u tom geografskom predelu gde se odvija radnja igre bilo. Uglavnom zele da bude crnaca u igri. Sa druge strane Daniel tvrdi da prema istorijskim izvorima u to vreme tu nije bilo crnaca. Cela gungula je oko toga.

kakvih crnaca?eventualno par mavara i ostalih semitskih naroda medju placenicima,klacinih afrikanaca naravno da nije bilo.zna se kad je i ko je poceo trgovinu robljem,nema sveto rimsko carstvo veze sa tim.ali bi bilo sasvim okej da ubace kojeg mavra cisto fore radi,pa i da bude tamniji. :)

Posto se Vavri k*nja od politicki korektnih novinara a uz to vodi i personalni rat na twitteru protiv istih, sumnjam u pojavu tamnoputih u ovoj igri...

Btw hoće li se neko smilovati i odstraniti trollhusa sa foruma?

zdrav on bio,on pravi igru,ima svo pravo ovog sveta i da konc logor simulator pravi ako zeli,trziste ce mu sudi.ali stvarno cega se dokon svet nece dosetiti,da *****ju liku sto nema crnaca u simulaciji vremena za vakta svetog rimskog carstva...

Ma nije on nikakav nazi lik, samo je protivnik modernog kreiranja igara, zato i nije isao kod izdavaca vec je crowdfoundovao igru, pravi je kako misli da treba a ne kako mu kazu...

A zmajevi? niko ne vodi racuna o tome, da se ubaci par komada.:D
I AK-47 razume se..

Poslednja izmena:
Problem je u tome što razvojni tim insistira da u igri uopšte neće biti tamnoputih NPCa iako se zna da su lljudi tamnije puti bili prisutni o tom delu Evrope u to vreme. To upućuje na pomisao da su njihovi motivi rasističke prirode, i mišljenja sam da su kritike stoga potpuno opravdane. Niko ne traži tamnoputog glavnog lika ili da pola NPCa bude različite boje kože, ljudi samo žele istorijsku tačnost tj. ono što su i autori tvrdili da je cilj ovoga naslova.

Verujem da ima mnogo bitnijih istorijskih cinjenica koje treba ubaciti u igru... ovako ako po mraku prodjes pored tog jednog tamnoputog sto su ubacili, velike su sanse da ga promasis.

Pa sta i da su bili prisutni (pretpostavicemo u apsolutno minimalnom broju), jer to mora da znaci da moraju da budu u svakom kadru? Koga uopste briga za kolorit koze sem ovih novokomponovanih dusebriznika koji se brinu za politicku korektnost, dok su u realnosti njihove generacije izarcile kontinente i drustva ljudi "tamnije" puti a, i dan danas isto to rade. Ali bitno je da je u kadru jedan beo, jedan crn i jedan zut i onda je svima puno srce i milina...

A inace da dodam da je i sam naslov onog Skandal, pardon Kotaku clanka nesto sto pleni inteligencijom.

Poslednja izmena:
Otprilike kao što radi perjanica Rpg igara Bioware čije igre su posebno hvaljene jer su obavezno u svakom kadru sve rase i sve seksualne preferencije.

Kad smo kod toga kako još da se nije digla buna što nema romansi sa magarcom i kokoškom? Diskriminacija....

Problem je u tome što razvojni tim insistira da u igri uopšte neće biti tamnoputih NPCa iako se zna da su lljudi tamnije puti bili prisutni o tom delu Evrope u to vreme. To upućuje na pomisao da su njihovi motivi rasističke prirode, i mišljenja sam da su kritike stoga potpuno opravdane. Niko ne traži tamnoputog glavnog lika ili da pola NPCa bude različite boje kože, ljudi samo žele istorijsku tačnost tj. ono što su i autori tvrdili da je cilj ovoga naslova.

kao sto ti je on rekao,daj konkretan dokaz da ih je bilo u svetom rimskom carstvu i pogranicnim teritorijama.kao sto rekoh,maksimalno je neki zalutali mavar ili neki drugi severnoafrikanac koji i nije nesto taman,kao u ostalom i svi semiti.isto vazi i za azijske narode.toliko je mogao da ubaci i to cisto zbog politicke korektnosti i da da doprinos borbi protiv rasizma.a ta pausalna prica da ih je bilo,kad sva istorijska gradja govori ne da nije,nego se slabo zna i o zalutalim putnicima,trgovcima,placenicima i sl. potpuno je besmislena.

niko ne govori da je on naci,vec da covek ima pravo da za svoje pare i svoj ceif radi sta god pozeli.igra ce patiti ili nece zbog toga na trzistu,ako pretera pljusnuce cenzura i bojkot i to je to.ovaj vichant je najblaze receno izuzetno glup.

Ljudi moji pa u Srbiji u 2015oj godini ćete pre jednoroga sresti nego crnca, a ova igra je smestena u istocnu Evropu 1403 godine.

taj rad,i to sam ja kod pionira pa prodje po par nedelja da ne vidim jednog. :)

Ovo me podseti na situaciju kada sam u WOT-u izbacivao crnce iz američkih posada pa me društvo optužilo da sam rasista a ja sam samo hteo da ispratim istorijsku činjenicu da nije bilo mešanih posada tenkova u američkoj vojsci u WWII :d

Ako nadju bilo kakav pisani ili drugi dokaz da je u 15-om veku neko
od Mavara bitisao na teritoriji tadasnje Bohemije neka ga iznesu i kraj price.
Ovako je sve u domenu nagadjanja.

Nazad
Vrh Dno