Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

imaju i lg g3 za $160 i g2 pro za $145

Ako već uzimaš, gledaj LG G3 F460. Izašao je jedino u Koreji. Razlika od EU LG G3: noviji, bolji CPU (805 a ne 801), novija bolja grafika, 3Gb ram. Radi na našim 3G i 4G. To sam htio uzeti iduće, da nije ovog problema oko povrata poreza. Mada, mislim da ću ga ipak uzeti. Isplati se - 180$

LoL. [emoji12] [emoji2]
Dobra fora, bar neće većina da ispašta zbog manjine. :)
Verujem da im je to bitno samo za nove kupce. Za stare vrlo dobro vide ko je šta kupovao i za šta je otvaran dispute.

Navodno mi5.

s_07c2ae42398b4e57a409b9b496e54f00.jpg

s_df62cf639baa444c9166cec4aa8e01d0.jpg

Meizu ti li si ? :)

Edit: redmi 3 uskoro.

This evening, we found a code-named "Xiaomi kenzo" new machine in GeekBench databasemachine uses Xiaolong 618 (MSM8952) processor, built-in 2GB memory, running Android 5.1.1 system.

Xiaolong 618 is a six-core product, built two Cortex-A72 core and four Cortex-A53 core, low-end positioning. Taking into account the release of a series of red rice Note 2/3, so this new machine should not be red rice Note range of products, it is likely that the next generation Redmi, which is red rice 3.

Poslednja izmena:
Prije mjesec i po sam kupio LG G2 f320 (korejsku verziju, 32Gb) sa FASTCARDTECHa, pa da prijavim detalje.
Mobitel se razlikuje od "naše" verzije (D802) u sljedećem: ima manju bateriju (2600 naspram 3000 mA), baterija je izmjenjiva (skida se poklopac), ima antenu koja se izvlači za tv (radi samo u Koreji), ima utor za microSD karticu (probao 32Gb).
Sve ostalo je isto, i ekran i kamera itd. Radi 3G, radi 4G. U kutiji je punjač, usb kabel i slušalice. Mobitel je REFURBISHED, što će reći, tvornički obnovljen. Nema ni jedne crtice ni ičeg drugoga po čemu ne bi bio nov. Takođe i sve iz kutije je potpuno novo, neraspakirano (imam dva LG G2 kući za poređenje). Flashao sam CloudyStock 2.7 kojeg imam i na vipovom G2 i sve radi jednako odlično.
Apsolutna preporuka, pogotovo jer mu je cijena trenutno 100$.

To je bilo za mobitel, a sada o trgovini. Fastcardtech nudi osiguranje od poreza i carine za 7% cijene (kao što nude Coolicool i još neki). Međutim toga se ne drže i ne žele vrati PDV. Poslije tri emaila i četiri pokušaja dogovora preko Live chata digao sam dispute na Paypalu i sad čekam odluku. Eto.

kako si uspeo da mu platis paypalom,ja kad odem na place order, daje mi da biram samo dhl posiljku bank wire ili western union nacin placanja

kad odem na checkout with paypal odmah me baca na paypal bez mogucnosti da biram shiping metodu ili bilo sta drugo

Ako već uzimaš, gledaj LG G3 F460. Izašao je jedino u Koreji. Razlika od EU LG G3: noviji, bolji CPU (805 a ne 801), novija bolja grafika, 3Gb ram. Radi na našim 3G i 4G. To sam htio uzeti iduće, da nije ovog problema oko povrata poreza. Mada, mislim da ću ga ipak uzeti. Isplati se - 180$
Koji problem oko povracaja poreza? Kojom postom salju sa Fastcardtech, stvarno imaju neke odlične ponude?
Očigledno su refurbished modeli. U komentarima kažu da su nekorišćeni, vec stajali u salonu - ko će ga znati..

Treba mi info, pa posto su mi telefon koji sam porucio sa aliexpres vratili sa granice nazad prodavcu pa me sada zanima da li je neko imao slicno iskustvo i sada bih ponovo narucio isti telefon ali sa drugog sajta.

http://www.coolicool.com/doogee-x5-mtk6580-15ghz-quad-core-50-inch-hd-screen-android-51-3g-smartphone-g-41134

Vec sam poslao dispute i cekam odgovor oko povracaja novca ali me sada zanima jel to nesto do aliexpresa ili nesto do nasih carinika jer pored telefona sam bio porucio dva razlicita misa za racunar i jedan najobicniji telefon od desetak evra i sve je stiglo osim ovog androida? Pitam jer bih u par dana porucio ponovo ovaj fon sa linka a takav sam vec bio porucio ali ga vratise nazad singapurcanima. Jel ima neki sajt da je jeftiniji od ovoga a da provereno salju za Srbiju.

Hvala

Poslednja izmena:
Kakav je taj fastcardtech. Vidim lg g2 100$. Zar je moguca ta cena ili su to dobre kopije?

To su refurbished uredjaji. Imas ih na aliju brdo.. M7 140$ ,nexus 5 125$ itd itd

Koji tel si porucio pa ti vratili?

Doogee X5, obican ne pro verzija. Jednostavno su me zvali da mi kazu da paket nije proso carinu i da je vracen prodavcu... cuo sam se sa prodavcem pa mi je reko ovako da cekam da se uredjaj vrati pa da ga poslaje ponovo a kako ih nemaju na stanju da sacekam da dobiju novu kolicinu pa ce mi poslati drugi a kako sve ovo moze da se otegne i do 3 meseca pa mozda i vise dok ne dobijem telefon ili pare pa sam odmah isao na dispute pa cu sada da vidim sta ce da bude.

Zato sam pitao gde ima da se uzme taj fon tacnije na kojim jos sajtovima sve ima i da su provereni i ako je moguce da je cena tu oko 50-55 evra ali cena ne igra toliko ulogu samo saljite linkove gde se provereno jos moze kupovati jer na aliju sam izvisio.

Meni se cini da vredi. Procitao sam dosta komentara ljudi koji kupili i maltene svi zadovoljni. Poneko napise da se primecuje da je koriscen, dok drugi pisu da ne mogu da primete razliku. Pricam o Lg G2 F430.

Jednostavno su me zvali da mi kazu da paket nije proso carinu i da je vracen prodavcu... cuo sam se sa prodavcem pa mi je reko ovako da cekam da se uredjaj vrati pa da ga poslaje ponovo a kako ih nemaju na stanju da sacekam da dobiju novu kolicinu pa ce mi poslati drugi a kako sve ovo moze da se otegne i do 3 meseca pa mozda i vise dok ne dobijem telefon ili pare pa sam odmah isao na dispute pa cu sada da vidim sta ce da bude.
Ko te je zvao ? Nasa carina vraca pakete samo ako je unutra vise istih stvari, a posta ih vraca ako nisu dobro adresirani

Ko te je zvao ? Nasa carina vraca pakete samo ako je unutra vise istih stvari, a posta ih vraca ako nisu dobro adresirani

Odkud znam ko je zvao, samo kada su nazvali su rekli da je paket vracen prodavcu, a u paketu je bio samo taj jedan telefon. Inace sve ostalo sto je naruceno je stiglo na adresu koja je navedena prilikom kupovine, a to su dva misa za racunar i mali telefon sa dve katice... klasicni telefon ni ekran u boji ni na dodir.

Klasicno kinesko dizanje hajpa.. :) mi5 ponovo.

Configuration, expressed concern domestic mobile phone will carry Xiaolong 820 processor, with 5 inches 1080p display, built-in 4GB memory and 64GB of storage space body, providing a 800-megapixel front camera and a 16 million-pixel rear camera, equipped with USB Type-C interface.

Color, millet 5 gold, silver and rose gold three.

s_f1a420f0e1ef429a9752a565ecd2711d.jpg

Ne smem da zamislim kombo s820 i fullhd ekran.. [emoji55]

Poslednja izmena:
Ja sam na everbuying kupio doogee x5 i pro varijantu oba su stigla za 6 dana na surcin i onda jos 15 dana carine sve u svemu nije lose za jedan nisam nista platio za pro 3000 rsd!

Nazad
Vrh Dno