Prije mjesec i po sam kupio LG G2 f320 (korejsku verziju, 32Gb) sa FASTCARDTECHa, pa da prijavim detalje.
Mobitel se razlikuje od "naše" verzije (D802) u sljedećem: ima manju bateriju (2600 naspram 3000 mA), baterija je izmjenjiva (skida se poklopac), ima antenu koja se izvlači za tv (radi samo u Koreji), ima utor za microSD karticu (probao 32Gb).
Sve ostalo je isto, i ekran i kamera itd. Radi 3G, radi 4G. U kutiji je punjač, usb kabel i slušalice. Mobitel je REFURBISHED, što će reći, tvornički obnovljen. Nema ni jedne crtice ni ičeg drugoga po čemu ne bi bio nov. Takođe i sve iz kutije je potpuno novo, neraspakirano (imam dva LG G2 kući za poređenje). Flashao sam CloudyStock 2.7 kojeg imam i na vipovom G2 i sve radi jednako odlično.
Apsolutna preporuka, pogotovo jer mu je cijena trenutno 100$.
To je bilo za mobitel, a sada o trgovini. Fastcardtech nudi osiguranje od poreza i carine za 7% cijene (kao što nude Coolicool i još neki). Međutim toga se ne drže i ne žele vrati PDV. Poslije tri emaila i četiri pokušaja dogovora preko Live chata digao sam dispute na Paypalu i sad čekam odluku. Eto.