Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Ah sto ne volim da vidim 1.3 ghz pa jos 8 komada, jos malo pa ce da stavljaju 16 jezgara na po 800mhz.
Ja bih pre uzeo quad preko 2ghz nego bilo koji okta ispod 1,7

Koliko su u stvari aplikacije optimizovane da koriste tolika jegra? Negde sam pricitao da vecina danasnjih aplikacija koristi 2, ili eventualno 4 jezgra. Zna li neko nesto o tome?

Koliko su u stvari aplikacije optimizovane da koriste tolika jegra? Negde sam pricitao da vecina danasnjih aplikacija koristi 2, ili eventualno 4 jezgra. Zna li neko nesto o tome?
Upravu si, koriste vecinom 2 jezgra, a one zahtevnije igre i 4, zato se valjda i prave procesori za one poznatije telefone tipa 4 slabijih jezgra za obican rad + 4 jacih jezgra za igrice itd...
Nisam pratio ovu temu skoro 6 meseci, pa ako moze neko da mi preporuci dobru online prodavnicu za telefone, pre je to bio fantacy, pandawill...itd, pa ne znam da li ima nekih promena (kod fantacy-ja sam uzeo dva telefona, jedan polu ispravan, drugi je bio ok)....

Samo bezveze povecavaju potrosnju baterije, umesto da se ide na optimizaciju softvera, zbog toga me android sve vise nervira, sto je i laiku kakav sam ja jasno da ovaj sistem odavno stagnira. A promene su vise kozmeticke prirode.

Sta te zanima, mislim kakva ocekivanja imas? Veci ekran, manji ekran, kapacitet baterije...? Prodavnice su najmanji problem, ja sam izmenjao par njih, nikada nisam imao negativnih iskustava, plus sada imas i one fore sa osiguranjem...

Poslednja izmena:
Pa s3 onaj ,lenovo k3 note ili meizu m2 note.
To je sada uglavnom preporuka za uzeti :)

Prvo android tv sad i ovo. wtf xiaomi taking the world

Kada bi ovaj tv prodavali ovde svi bi mogli da zatvore radnje sto prodaju televizore, za 450e ovakvo cudo...
Sto se neko ne seti da uvozi a da se ne ugradjuje mnogo :)

Mi TV 2S
http://www.gsmarena.com/xiaomi_announces_mi_tv_2s_in_china_priced_at_around_483-blog-13077.php
http://en.miui.com/thread-133935-1-1.html

48" 4K display
9.9mm thick aluminium frame
Newly-designed TV plug
MStar 6A928 CPU
5 colors avalaible

Da to je cena za standard, ali cinema edition kosta 645$…

shut up and take my money

Zopo, je krš proizvođač, imao sam ZP980+ i bio je jako lep, ali si mogao peći jaja na njemu koliko se grejao, blic kao sveća, i još dosta sitnih problema. a to je bio telefon od 280$.

Prijatelju, evo mi baš ZOPO ZP980+ u ruci (8x1,7GHz / 1Gb ram / 32Gb storage).
Blic je pravo jak. Jači od većine koju sam imao u rukama.
Za grijanje pri svakodnevnom korištenju nemam prigovora a kod igranja ili gpsa je pojačano.
Jedina prava zamjerka mu je baterija. Na 1080p ekran i osmojezgreni procesor su stavili 2000mAh bateriju - preslabo.

http://www.aliexpress.com/item/Orig...G-LTE-Cell-Phone-Android-5-1/32348475400.html ja sam uzeo ovaj ZOPO za gospodju i odusevljen sam (81 e na akciji) ekran iako je na toj rezoluciji fantasticno se vidi zahvaljujuci 240dpi ,odmah je dobio nadogradnju ima srpski i ni jednu kinesku aplikaciju,slusalice i evropski punjac i sve radi a lagan je i oko 4 sata sot ,gps za 5s dobre fotke,gestikulacije rade ,dva klika za budjenje ....Jedino sto se meni ne svidja je sto se kliza na poledjini a posto je dosta lak imas stalno osecaj da ces negde da ga izgubis.Zena je odusevljena a to je i najbitnije

Samo da javnem:
- Naručio drugarima 2 komada ViewSonic V500 (99$/kom) i 1 komad, u Pre Orderu, Elephone P6000 Pro (120$/kom).
Sve ovo sa Pandawill-a.
Javiću utiske, prvo, za VS a, tek, krajem Septembra za Elephone (jer distribucija istog kreće od 28.08.)

Taj viewsonic ima odlične specifikacije za tu kintu (osim baterije i 800mhz).

Ako te ne bude mrzelo jedan review bi bio ekstra za viewsonic. :)

Koliko budem mogao, obzirom da nijedan nije za mene ;)

Ne razumem sta je 800MHz?

Nema LTE band 20 na 800mhz koji jos nije pusten kod nas, a kada bude pusten koristice se u slabo naseljenim podrucjima za prijem 4G signala.

Ma ovo su likovi kojima treba osnovni 3G/4G i koji su totalno obicni i ne zahtevni korisnici, koji ne posecuju slabo naseljena mesta :d

Retko koji kinez ima 800mhz lte.? Uglavnom imaju 1800mhz. Cak je i 2600 lte redak.

Ma vidim sada na device specifications da nema ni 2600.
Prethodno sam na Pandi gledao specs i ako se dobro secam napisali su da ima 2600.
Anyway, i 1800 mhz uz ostalo je bingo za te pare. :)

Baš me zanima kako će se ponašati u realnom radu. U ovom trenutku je niskobudzetni best buy gledajući cenu i specs na papiru.

Poslednja izmena:
Kako da znamo kada je pred prodaja u pitanju i nema nikakvog reviewa...

Problem sa Elephone brendom je što im mnogi telefoni kasne, pa tako zakažu Launch modela npr. za 28.jun a on ne izađe ni do polovine jula. Zato mi se ne narućuje u preorder-u Elephone Vowney, ko zna kad će on zaista biti dostupan (Launch zakazan za 25.avgust).

Danas sam dobio emajl od ibuygou, 50$ coupon za nove korisnike. I registrujem se ja sa drugim mejlom, kad ono ima kuponi od 20$ za kupovine preko 400$, 15$ za kupovine preko 250$, 10$ za kupovine preko 150$ i 5$ za kupovine iznad ne znam ni ja koliko. Taman sam hteo naruciti mipad ako je 50$ popust, kad ono razvuceno na nekoliko zasebnih kupona

Nazad
Vrh Dno