Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Nije ovaj, nije zaobljen ovako. Možda znači nešto da mu levi taster u navigation baru ima oblik trougla na dole.
Inače uzmite sa rezervom ovu informaciju da je nova verzija tog telefona 400dolara,moguće je da se samo hvalio time drugu pa je malo preterao možda.
Ko mi nađe ovaj telefon ima gajbu piva od mene, dajem reč

Poslednja izmena:
4gb rama, a ima ga već godinu dana... Samo mi ovaj Asus pada na pamet. Sve mi se cini da je mali lagao za specifikacije :)

Poslednja izmena:
Mi note pro..? 4gb/64gb.
Mada tada bi verovatno zapamtio zlatni alu ram..

Poslednja izmena:
Mislim da u ovoj temi ima ljudi koji mogu rešiti moju zagonetku
Čuo sam deo razgovora dva dečaka gde jedan drugom opisuje svoj telefon i kaže da je kinez, sličan iphone 6, da ga ima godinu dana, 4gb rama, quad core, 13mpx kamera a da planira da kupi novu verziju koja je oko 400dolara, octa core e sad ne znam da li je za ovaj rekao novi ili za ovaj što ima da radi na 1.7ghz. Pogledao sam tada telefon i jako mi se svideo izgled ali su brzo izašli pa nisam stigao da ih pitam o kom telefonu je reč. Sad sam guglao ali ništa ne nalazim.

Unapred zahvalan

Da nije ovaj možda?

http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-letv-s1-pro-128gb

ps: ima ga u verzijama od 32/64/128GB sa 4GB RAM-a.

Poslednja izmena:
Mi note pro..? 4gb/64gb.
Mada tada bi verovatno zapamtio zlatni alu ram..
Pa po 3d slikama rekao bih da osim alu zlatnog rama i mi natpisa u vrhu ekrana je gotovo identičan onome što sam video. Možda je to bilo na prvu loptu ali mnogo mi se svideo i baš mi je krivo što ne stigoh da ga pitam da mi odgovori.

@lopusina nije ovaj letv, ali pomogao si jer se svideo mom bratu.

Poslednja izmena:
Imas i obican mi note sa sivim alu ramom. Mada je on 3gb :)

Gledam redmi note 2 i redmi 3. Kostaju oko 120 eura. Redmi 3 odgovara vise jer ima manji display. Primjecuje li se previse slabija rezolucija u odnosu na redmi note 2 i da li je generalno losiji telefon od redmi note 2 sto se tice kamere i brzine?

XIAOMI MI4 na everbuying $ 153, povoljna ponuda?, kakva su iskustva sa ovom prod. u zadnje vreme?

Narucio sam Doogee X5 pro i posle 10 dana cekanja na slanje, kontaktiram ih i dobijem obavestenje da ga nema trenutno na stanju. Nude mi da sacekam jos tri nedelje ili izaberem neki drugi telefon i doplatim...

Moguce je da imaju dosta porudzbina tog modela jer je dosta niska cena trenutno. Mogu bar da promene vreme slanja prilikom narucivanja ako su u problemu... Kada saznas koliko vremena je potrebno da krene imas samo opciju da cekas ili da doplatus za drugi telefon...

Već dugo ga nemaju, i mene su koštali vremena, živaca i nešto para. Ja sam odmah tražio refund, naručio sa Gearbest, stigao za mesec dana od čega je deset bio na carini.

Ako se i malo počnu glupirati u smislu da ti nude poene za njihovu radnju odmah otvori case na paypal-u.
Nema razloga da ne vrate odmah novac, čist je slučaj.

6250mAh Battery Homtom HT6 Cellphone Android 5.1 16GB ROM 2GB RAM 5.5 inch 4G LTE Phones Support 13MP Camera OTG Smart Gestures

Kolika baterijaaaaaaaaaaa

Velika baterije ne znači uvek dobar battery life i mnogo SoT.

Meni sa Everbuying poslali Mi4 u roku od dva dana. Videcemo sta ce biti u paketu :)

Kao i od kvaliteta baterije. Da ne govorimo o realnom kapacitetu, tj lažnom oglašavanju, prelepljivanju kapaciteta baterije i slično što je Dođi već radio.

Narucio sam Doogee X5 pro i posle 10 dana cekanja na slanje, kontaktiram ih i dobijem obavestenje da ga nema trenutno na stanju. Nude mi da sacekam jos tri nedelje ili izaberem neki drugi telefon i doplatim...

Meni porudzbina za oukitel k6000 koja stoji jos od 22 decembra pa do dana danasnjeg nije realizovana. Prica je sledeca da tada na svojoj kartici nisam imao para i drugar se ponudi da mi on poruci preko svoje kartice a kako je vreme odmicalo sam razmenjivao sa njima poruke u vezi telefona i sto ga ne salju dok se drugarova devojka nije upetljala u celu pricu i krenula da me napusavao kao da se ne svadjam sa njima jer ce joj banovati nalog i da ako sam nestrpljiv da ce oni sacekati telefon i da ce da plate carinu za isti, a evo bas pre nekih pola sata sam se cuo sa tim kolegom da pitam jel taj telefon ikada stigo i kaze mi da nije tako da sam mu porucio da se zali paypal-u i du mu vrate pare inace ce da ostane bez njih.

Tako da je to moje prvo i zadnje iskustvo sa everbuying.

A sto se tice homtom ht6, oukitel k6000, oukitel k4000, cubot h1 svi ti telefoni imaju veliku bateriju i to sto pise to je to, znaci to je taj kapacitet koji pise, vise puta ljudi na youtube recenzijama potvrdili kapacitet. Verovatno da ima jos koji telefon sa tako velikim kapacitetom baterije ali ovo su oni koje sam gledao i zapamtio jer su mi tada upadali u oko sa svojom cenom.

Poslednja izmena:
Trebalo bi ove ili sl nedelje da mi dodje Homtom HT5 pa cu da ga istestiram sto se tice baterije wifi i date. Imam G2 pa ako i ovaj uspe kao i on da sastavi dan sa mojim koriscenjem bice dobro. I narucujem taj HT6

Meni porudzbina za oukitel k6000 koja stoji jos od 22 decembra pa do dana danasnjeg nije realizovana. Prica je sledeca da tada na svojoj kartici nisam imao para i drugar se ponudi da mi on poruci preko svoje kartice a kako je vreme odmicalo sam razmenjivao sa njima poruke u vezi telefona i sto ga ne salju dok se drugarova devojka nije upetljala u celu pricu i krenula da me napusavao kao da se ne svadjam sa njima jer ce joj banovati nalog i da ako sam nestrpljiv da ce oni sacekati telefon i da ce da plate carinu za isti, a evo bas pre nekih pola sata sam se cuo sa tim kolegom da pitam jel taj telefon ikada stigo i kaze mi da nije tako da sam mu porucio da se zali paypal-u i du mu vrate pare inace ce da ostane bez njih.

Tako da je to moje prvo i zadnje iskustvo sa everbuying.

A sto se tice homtom ht6, oukitel k6000, oukitel k4000, cubot h1 svi ti telefoni imaju veliku bateriju i to sto pise to je to, znaci to je taj kapacitet koji pise, vise puta ljudi na youtube recenzijama potvrdili kapacitet. Verovatno da ima jos koji telefon sa tako velikim kapacitetom baterije ali ovo su oni koje sam gledao i zapamtio jer su mi tada upadali u oko sa svojom cenom.

Sta si ti ovde napisao!? Narucio si telefon u decembru, platio pejpalom i do sada ga nisu poslali? I drugarova devojka te naduvava kao banovace joj nalog (prodavnice ili pejpala)? Koji nalog? Davno si trebao da trazis pare nazad od njih ili pejpala ako ovi ne daju. Jel ti mozes da proveris uopste status posiljke, da te ne radi tu neko?

Nazad
Vrh Dno