Meni porudzbina za oukitel k6000 koja stoji jos od 22 decembra pa do dana danasnjeg nije realizovana. Prica je sledeca da tada na svojoj kartici nisam imao para i drugar se ponudi da mi on poruci preko svoje kartice a kako je vreme odmicalo sam razmenjivao sa njima poruke u vezi telefona i sto ga ne salju dok se drugarova devojka nije upetljala u celu pricu i krenula da me napusavao kao da se ne svadjam sa njima jer ce joj banovati nalog i da ako sam nestrpljiv da ce oni sacekati telefon i da ce da plate carinu za isti, a evo bas pre nekih pola sata sam se cuo sa tim kolegom da pitam jel taj telefon ikada stigo i kaze mi da nije tako da sam mu porucio da se zali paypal-u i du mu vrate pare inace ce da ostane bez njih.
Tako da je to moje prvo i zadnje iskustvo sa everbuying.
A sto se tice homtom ht6, oukitel k6000, oukitel k4000, cubot h1 svi ti telefoni imaju veliku bateriju i to sto pise to je to, znaci to je taj kapacitet koji pise, vise puta ljudi na youtube recenzijama potvrdili kapacitet. Verovatno da ima jos koji telefon sa tako velikim kapacitetom baterije ali ovo su oni koje sam gledao i zapamtio jer su mi tada upadali u oko sa svojom cenom.