Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

E sad je bas tesko proceniti za K3 note da li ce ekran da odlepi :)

Jedino sto sam nasao je da ima sharp ekran.

Slucajno sam naleteo na tu (povoljnu) cenu od 107 evra, trazio sam telefon koji ima glonass :)

Elephone odlicno izgleda, kombinacija metal plastika. To im je flagship, imaju dosta modela nekih, pa mislim da ce dobar da bude.

Poslednja izmena:
Edit,
Pogrešna tema, kako ne znam....

Poslednja izmena:
@Ilion imas opciju da sam mozes da brises poruke ako pogresis temu. Odes na promeni poruku pa ces gore videti opciju Delete this post in the following manner: nju stikliras potvrdis dole i obrisao si sam svoju poruku.

XIAOMI MI4 na everbuying $ 153, povoljna ponuda?, kakva su iskustva sa ovom prod. u zadnje vreme?

Hvala na informaciji. Nisam znao za tu opciju.

Ako ne vidiš moj odgovor znači da sam uspešno obrisao poruku. [emoji2]

Možemo ovako do sutra. [emoji2]

P. S

Ti u stvari ne znaš da sam ja probao još par puta izmedju pisanja poruka (ali uspešno) . [emoji2] [emoji3] haha

Edit:
Napustio nas Fazlinović.

Sigurno su ga banovali. [emoji3]

Poslednja izmena:
Ne brini se ti za cika Izeta, imam ja i drugih stavri u zivotu da radim osim da sam non stop ovde.

Naravno svako ko pogresi moze tu poruku obrisati samo u tih prvih sat vremena dok traje opcija edit posle toga nema brisanja osim ako moderator sam ne obrise.

No necemo vise da idemo u off neko ce se naljuti na nas, dosta je bilo zezanja.

Ne brini se ti za cika Izeta, imam ja i drugih stavri u zivotu da radim osim da sam non stop ovde.

Naravno svako ko pogresi moze tu poruku obrisati samo u tih prvih sat vremena dok traje opcija edit posle toga nema brisanja osim ako moderator sam ne obrise.

A da te pitam druze nesto, a da ti stvarno nisi mozda glumac Mustafa Nadarevic? U tom slucaju ondaK smo na Vi... Ne zezam se, vec stvarno pitam ozbiljno...

Cek ti stvarno mislis da Mustafa Nadarevic ima vremena za ovakve gluposti?

Posto obozavam da gledam seriju lud zbunjen normalan tako je dosao i ovaj nickname a kako me postupci izeta podsecaju na mene u nekim stvarim eto samo zato je doslo do takvog nickname na forumu inace sam duplo mladji od gospodina Mustafe Nadarevica.

To je bila šala na račun toga što si obrisao poruku.

Ja sam na tt uglavnom pa nemam tu opciju.

ljudi ovaj umi rome je l i quadcore veerzija ima 3gb rama? ili po cemu se razlikuju deluje prejeftino a solidnih specifikacija ili ako ima neko nesto slicno da predlozi.

Imas obican umi rome (sa 3 giga ram) i umi rome x (slabija verzija)

Mislim da je mana 2500 mah baterija (a citao sam da su vec lazno predstavljali kapacitete baterija.. )

Ne znam koliko je pravedno poredjenje Redmi 3 i iPhone 6 plus, ali ako nekoga interesuje evo snimka kojeg sam napravio

Mislim da je Xiaomi Redmi 3 za novak koliko kosta jedna jako dobra kupovina.

[YOUTUBE]Ez9VkTGdTKU[/YOUTUBE]

epa to me nervira sto pise pod istim imenom i covek naruci jeftiniji a on samo giga rama, hvala ljudi nista. a nesto slicno do 100$ sa 2 ili vise gb rama solidnim procesorom, kamerom

epa to me nervira sto pise pod istim imenom i covek naruci jeftiniji a on samo giga rama, hvala ljudi nista. a nesto slicno do 100$ sa 2 ili vise gb rama solidnim procesorom, kamerom
Pa imaš umi rome sa 3g ram, 16g rom, 5.5 inča ekran rezolucije 1280 x 720, mtk octa core procesor 1.3 ghz, 13 mp kamera, za 99 evra.

Po specifikaciji je odličan za taj novac, ali ne znam kakav je u stvarnosti. Čitao sam neke kritike, i dosta njih ga hvale.

Puno ljudi je kupilo letv telefone bez problema ,malo su sporiji npr jednom grku prijatelju stigla letva za oko 40 dana .Svi uređaji su stigli i bili su ok a platiš preko paypala i bez problema.

nemam pojma gde da okacim drugo,prastajte ako je bilo:

keve mi ja bih sad dao i duplo,mislim dual sim fon koji radi u fullu i ima 1gb RAM-a za 4 dolara...

Koliko sam ja citao to je fejk vest, taj telefon zapravo ne postoji.

Koliko sam ja citao to je fejk vest, taj telefon zapravo ne postoji.

postoji,fon je rebrand standardnog kineza koji ovi valjaju za 60tak dolarjev koji su ovi indijski prevaranti uzeli,rebrandovali (i to kako :) ) i uzeli lovu od vlade za made in india fazon.sajt je pukao,nemere se vise naruci,za sad funkcionise samo telefonom i samo za indiju,i nije iskljuceno da,ako opet otvore worldwide slanje ce da,kad rasprodaju fonove,ako nisu vec,neko vreme da valjaju goli papir dok ih nekako ne zatvore i ovi zapale u zalazak sunca sa brdo love. :) ali,ko je rizikovao i uhvatio dok su slali prave fonove,super je prosao za 4 dolara. :)

Mislim da u ovoj temi ima ljudi koji mogu rešiti moju zagonetku
Čuo sam deo razgovora dva dečaka gde jedan drugom opisuje svoj telefon i kaže da je kinez, sličan iphone 6, da ga ima godinu dana, 4gb rama, quad core, 13mpx kamera a da planira da kupi novu verziju koja je oko 400dolara, octa core e sad ne znam da li je za ovaj rekao novi ili za ovaj što ima da radi na 1.7ghz. Pogledao sam tada telefon i jako mi se svideo izgled ali su brzo izašli pa nisam stigao da ih pitam o kom telefonu je reč. Sad sam guglao ali ništa ne nalazim.

Unapred zahvalan

Ne verujem da si Asus Zenfone 2 pomešao sa ajfonom ali mislim da se jedino taj model koliko toliko uklapa u priču.
uploadfromtaptalk1457993794244.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno