Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Odradio sam uporedjivanje lg g3 verzije od 2gb rama i redmi 3 telefona. I u svim segmentima sem u ekranu i kameri ovaj mali telefon se drzi isto ili bolje od lg g3. Stim da je sa baterijom otkinuo rivala jer bez problema izdrzi i do 10h SOT, dok lg g3 moze maksimalno 4h

[YOUTUBE]qqQb6WTGPgs[/YOUTUBE]

Telefon porucen sa aliexpresa pa ako neko zeli link do prodavca neka mi posalje pm da ne reklamiram javno prodavce sa alija.

Ma kako može 10h, kad ima 30% jaču bateriju od proseka, trebalo bi toliko duže i da izdrži, nekih 5-6h.

Na vise mjesta sam procitao da ide 10h sa wifi... Nije full hd ekran cini mi se da je tu caka.

Ja sam na prvom huawei mate-u imao i po 13 sati sota sa 4000mah i 720p ekranom

Poslednja izmena:
U balance rezimu ? Tu xiaomi dodatno ubija soc.. Valjani uc

Ne znam da li ste primetili, ali Xiaomi cisti magacine. Trenutno Mi4 3G, 16gb na Gearbestu 163$. Pitao vec, u pitanju su novi, a ne refurbished uredjaji. Deluje kao najbolja kupovina trenutno ili ja propustam nesto? Koliko sam gledao, osim sto telefon nije 4g, nije osakacen ni u jednom drugom segmentu.

Šta je trenutno najbolja kupovina do 180$? Naručio sam Meizu mx4 pro ali izgleda da nema ništa od njega pa ne znam dal da ga jurim ponovo kod nekog drugog prodavca ili mozda ima nešto drugo.

kad otvorim cena je $194

Ne znam da li ste primetili, ali Xiaomi cisti magacine. Trenutno Mi4 3G, 16gb na Gearbestu 163$. Pitao vec, u pitanju su novi, a ne refurbished uredjaji. Deluje kao najbolja kupovina trenutno ili ja propustam nesto? Koliko sam gledao, osim sto telefon nije 4g, nije osakacen ni u jednom drugom segmentu.

Toliko dobrih i povoljnih modela sa 16gb interne memorije i glupim hibridnim dual sim slotom. Ne razumem zbog čega su Kinezi počeli da forsiraju te hibridne slotove? Treba mi i druga sim kartica i memorijska kartica. Izgleda da ću morati da se otvorim za neki model od 32gb interne memorije...

Xiaomi poludeo.. Navodno redmi 3 sa citacem otiska.. Uskoro

6be97d542db14adfbeac3c1193f2779d.jpg

Meni je ovaj čitač pozadi skroz nepraktičan. Juče mi je stigla jedna Letva sa istim položajem, i moram potpuno da menjam položaj telefona u ruci da bih ga otključao.

a meni je bas praktican jer kako ulovim telefon tako ga otkljucam. stavio sam dva prsta obe ruke..

Ne razumem zasto menjas polozaj ruke. Stavis kaziprst recimo od obe ruke, senzor radi 360 stepeni. Bez obzira kako stoji telefon... Dovoljan je dodir prsta...

Meni licno taj čitač nije uopšte bitan, a ako bi trazio telefon s citacem onda bi uzeo onaj kod kojeg je citac na home tipki,jer je za moj ukus praktičniji

Moze se skenirati bilo koji prst a ne samo palac :D :D :D
Ne kontam kako je skener otiska na letv nepraktican? Ja sam bas trazio telefon a da je skener pozadi. I sto mi se extra svidja kad slikam skoro stalno slikam preko skenera. Tacno mi je na ruku kako drzim telefon.

Lenovo K3 Note na Aliju u Fantacy store :)

To je neki pandan meizu m2 note ili redmi note 2.

Ujedno je cena sada 107 evra, sto po meni nije losa ponuda.

K3 Note je izasao mnogo pre oba ta modela. Za te pare i vise nego dobar. Kamera pre svega. Jedino me malo nervira ttajanje baterije, sve ostalo odlicno

Mislis na K3 Note?

Ko je imao LG G2 i dalje modele sa tasterom za odkljucavanje pozadi , odlicno ce mu pasovati citac otisaka pozadi.

Nazad
Vrh Dno