Šta je novo?

Killzone 3

Pa da, Dead Space je zato vrh originalnosti, gameplaya i atmosfere LOL :d:d

Pa da, Dead Space je zato vrh originalnosti, gameplaya i atmosfere LOL :d:d

U svom zanru ubedljivo najbolja igra.
KZ to nije u svom zanru niti ce ikad biti sta god vi Sony fanobojsi tupili.
KZ je kao lepa riba bez mozga u svetu igara.

Evo jos utisaka o igri:

http://www.gametrailers.com/video/review-killzone-3/710135

http://www.gamespot.com/ps3/action/killzone3/review.html?tag=topslot;title;2

The Good

* Core shooting action is weighty and satisfying
* Campaign is filled with interesting set-piece battles
* Terrific maps make competitive play an absolute blast
* More environmental and gameplay variety than before
* Astonishing visuals.

The Bad

* The story is awful
* Co-op play is local only and is hampered by frame rate problems
* Not all changes to the online multiplayer are for the better.

Hteli su mnogo vise, ali ne znaju. Dzaba im 3D i Move ....

Znaci opet protracena ona sjajna prica..

igrao sinoc sat vremena betu ... malo mi je konfuzno ,
nisam igrao kz2 online pa nemam predstavu kakav ce biti multi generalno u kz3
sa cigan opsom sam se razocarao
homefront video gameplay isto tesko ****** .... jel ima neko predstavu jel izlazi uskoro neki dobar fps
bitno da se ja vratio na demon's souls

To je cist playtime, bez smrti.

@zxspectrum
Brink izlazi uskoro.

I bez loadinga i creditsa posle igre :p

Kraće nego Black Ops lol

Da li je neko probao kako move ide uz ovo?

Odigrao sam sinoc par partija i deluje mi zanimljivo i potpuno drugacije od KZ2.
Verovatno ne bih proveo uz igru 500 sati poput nekih, ali za povremeno igranje mi deluje ok.
Nikakvih problema sa framerate-om nisam imao.

Odigrao sam sinoc par partija i deluje mi zanimljivo i potpuno drugacije od KZ2.
Verovatno ne bih proveo uz igru 500 sati poput nekih, ali za povremeno igranje mi deluje ok.
Nikakvih problema sa framerate-om nisam imao.

To ti ne vidis dobro da FPS nije stabilan jer cisto sumnjam da se brzo kreces jer se tad najvise primeti.

Bolji je fps nego u KZ2 sigurno.

Jeste, ali nije rock solid kao u BC2, i dovoljno je losiji da smeta igranju.
Mozda bude bolje u final verziji igre, mada sumnjam.
Ragnarok jel ovo neka verzija final builda ili bas beta ? Imas li neke podatke sta su ispravili, izmenili ?

Evo ko oce: :D
http://www.shopto.net/PS3/VIDEO GAMES/PS3KI05-Killzone 3 Limited Edition Bundle.html

PS3KI05.jpg

Poslednja izmena:
Pogledajte ponovo one klipove gde se poredi recoil izmedju KZ2 i KZ3 od pre par meseci.. Tu su razlike skoro minimalne, a sad totalna suprotnost. Koliko je samo skako Saboterov SMG (zaboravio sam tacno ime, STA14 valjda) a sad bukvalno ne pustas okidac i sve ide u par kvadratnih centimetara..

Verzija je manje-vise final. Ovo je klasicni demo koji sluzi za server stress test i eventualno za formulisanje day 1 patcha.

Najmanji problem ove igre je recoil. U KZ2 je bio preteran za mp igranje. Ne trazim od KZ3 realnost vec zabavu.
Neverovatno da nisu zaranili da protivnik ulazi u tvoju bazu, smesno, opet ce se pola partija svesti na silovanja izlaza.

Sta? Tureti u bazama su bukvalno one hit kill. :)

Zasto sirite dezinformacije? Ne svidja vam se igra, ne svidja. Ne morate da pisete budalastine i plasite ljude koji nisu probali. :)

Pa nisam mislio na sam pocetak baze, vec odma na izlazu. Na ovoj mapi cim izadjes ako si HG, ISA strana siluje sa desne strane non stop. Mrzim tako zatvorene mape, i jos 32 igraca kad se tu natrpa. Opet se siluju spawn pointi van baze, isto sve sto je radjeno u KZ2 sad i ovde. Ko je kriv ? Igra sto to dozvoljava.

Veceras kada sam igrao, partija me je tako (po losem) podsetila na KZ2.....
Znaci pucam, i pucam, i pucam na lika koji 50 metara trci ka meni, tip naravno laguje i na kraju ubije.....
Kao i u dvojci, imati los net je prednost :(

Ja ne mogu nikako da skinem puca mi veza.Jel ima kakva mogucnost kad pukne da se nastavi ponovo da skida gde je stalo?

Pa nisam mislio na sam pocetak baze, vec odma na izlazu. Na ovoj mapi cim izadjes ako si HG, ISA strana siluje sa desne strane non stop. Mrzim tako zatvorene mape, i jos 32 igraca kad se tu natrpa. Opet se siluju spawn pointi van baze, isto sve sto je radjeno u KZ2 sad i ovde. Ko je kriv ? Igra sto to dozvoljava.

32 igraca ne moze da se skupi, jer je maksimum 24/16.

Mape nisu zatvorene ako igrate Warzone. Zatvoren je samo Guerilla Warfare.

Igrao sam danas. Sta znam, prilicno mi je slican kao i KZ2...

Zanimljivo ali sve u svemu slazem se sa marlijem o silovanju spawn pointa,baze koja je slaba tacka i u kz2...ne vidim neke bitnije izmene,brzina okretanja oko sebe je porasla sto je plus,recoila nema skoro uopste sto je minus,ono klanje mi je sasvim bzvz...ja pucam lika koji trci ka meni i odjednom gledam scenu kako mi ovaj namesta kez od uveta do uveta :wall: ipak treba igru odigrati u celini kad izadje,moguce je da ce biti i nekih izmena u MP'u tako da....mada se ne lomim nesto za preorder,ipak cu sacekati da padne cena.

Igrao sam par sati bez prestanka betu i utisak se nije promenio, mnogo je ovo lose. Stvarno mi se nijedan delic igre ne svidja ovakav kakav je.
Zaboravio sam da spomenem da je hitbox katastrofalan, pucas u nekog sa 2m, 20 metaka, on strese jedan rafal i ti padas, dal je to zbog laga ili cega vec, ali isto djubre kao i u KZ2.
Ova mapa je uzasna, mali hodnici, ono u sredini se ni ne koristi.
Svi pokusavaju da siluju klanje nozem i smesno je da on moze da te dovati kad si vec sasuo u njega par metaka, bas realno, do yaya!
FPS nije stabilan, ma sta neki ovde tvrdili, ruku dajem.
Igra je kao i pre nepregledna, tesko je uociti gde su ti igraci iz squada.
Kamera je uzas, oruzje ko da ima 50kg, smesno, nemas osecaj za prostor.
Sve partije koje sam do sad igrao su dobili oni sto su zauzeli spawn u sredini, i ovi drugi pokusavali da ga siluju, niko nije radio sta je trebalo.
Tureti i dronovi su jos jedan ogroman fail ove igre, imali bi smisla samo da su mape mnogo vece i bez Doom hodnika, ovako samo stvaraju totalni haos na i ovako malim mapama. Koliko je mocno da u ovoj igri tureti i mine mogu da ubijaju umesto tebe. Svi koriste C4, ne mozes napraviti 50m da sednes na C4.
Ne mogu da verujem da nista iz KZ2 nisu popravili, cak se i pogorsali mnoge stvari. Ovaj sistem upgrade-a je totalno glupav i nepregledan.
I najbolji deo u KZ2, najmocnije oruzje za trigger happy igrace, popularna ceca je dozivela svoj comeback u KZ3 u jos vecem izdanju, 70% igraca rostilja iz nje. Sekundarne mogucnosti u vidu necujnog hodanja ili beskonacne stamine su u najmanju ruku smesne. CQC napadi su najveca glupost koju su mogli staviti u ovom obliku, da ljudi samo trce i pokusavaju da ti vade oci i kakve sve *****ne animacije ubistva su napravili.
Obavezno probajte betu ako mislite da kupite igru zbog MP-a, jer cete se totalno razocarati.

Kad mi dodje full igra probacu sve mape i modove, mozda malo igrati mape za do 10-12 igraca, da ubijem monotoniju BC2, i prodati igru.
Hvala bogu da na jesen dolazi BF3, ne znam sto sam i ocekivao i nadao se da ce GG napraviti dobar MP.
Sad ce vas 10 "sta smaras da ne valja, blablabla" , ali stvarno sam se iznervirao jer sam ocekivao koliko toliko dobar MP za zezanje na makar pola godine, ovo sto sam do sad video je u najmanju ruku uzasno lose.

Jedini pozitivan delic igre su ovi kill streakovi, ribboni nikako.

Ono sto me uvek nasmeje je kako se lik dere dok umire, orginal a la Svarc, samo jos da kaze "get down". :D

Poslednja izmena:
Ja mislim da tebi ne odgovaraju twitch shooteri. :)

Igra je napravljena da se mnogo brze umire. To je citava filozofija dizajna.

Nazad
Vrh Dno