Šta je novo?

Killzone 3

To bi pre trebalo u Hack temu, moj je tezak 800mb.

ne znam da li sam glup ili shta ali treba mi pomoc!
ne mogu dobro da namestim motion sensor.. kalibrisao i probao sam sve opcije na raznoraznim podeshavanjima,
ali uvek mi se nishan lepi za donje i gornje krajeve ekrana, kao i bochne strane (tj. skakuce, nikako ne mogu da nanishanim ni nashta)... shta sam uradio pogreshno?
kamera je postavljena ispod televizora malo usmerena na gore prema meni (igrachu) ali nemoguce da je to problem jer ostale igre rade bez problema..

ne znam da li sam glup ili shta ali treba mi pomoc!
ne mogu dobro da namestim motion sensor.. kalibrisao i probao sam sve opcije na raznoraznim podeshavanjima,
ali uvek mi se nishan lepi za donje i gornje krajeve ekrana, kao i bochne strane (tj. skakuce, nikako ne mogu da nanishanim ni nashta)... shta sam uradio pogreshno?
kamera je postavljena ispod televizora malo usmerena na gore prema meni (igrachu) ali nemoguce da je to problem jer ostale igre rade bez problema..

Probaj malo da menjas one parametre za sensitivity i deadbox, moras biti dosta smiren sa moveom da bi ga normalno koristio jer je dosta osetljiv cak i kad je sve na minimumu, btw za vreme kalibracije kada te pita da nanisanis na one 2 mete to odradi kako treba, znaci napravi bas velike pokrete ka samim metamam jer ja sam jednom drzao nisan u centru sve vreme da vidim bas kakva je razlika ako ne nanisanim i nisan je prosto leteo na sve strane. U svakom slucaju treba se navici na move, meni je sad dosta lakse nego kad sam prvi put probao, kretanje je bilo najveci problem a headshotovi su bili prelaki pogotovo sa sniperom :D

Upravo citam review na nemackom GamePro-u... Urednici su prosto odusevljeni igrom!

Grafika 10/10
Sound 10/10

Ukupna ocena 94%!

Odigrao sam četiri partije (mislio sam da ignorišem informacije o igri do kupovine iste, ali ne mogu da odbijem besplatno igranje,)).
Moji su dobili sva četiri meča, pa ne bih trebao da se žalim, ali nekako mi se stvarno dosta razlikuje od od KZ2...
-iskren da budem, uglavnom nisam imao pojma gdje se nalazim na mapi.
-igrao sam sa ovom novom puškom (LS57, valjda), djeluje mi mnogo lakše i nisam primijetio neko trzanje.
-poeni koji iskaču po ekranu samo smetaju, poslije likvidacije prvog protivnika obično ne bih ni konstatovao da pucam na novog.
-takođe, igra dijeli poene za sve i svašta.Zbog nečega mi je darovala 200 poena samo pri ulasku u c&h poziciju koju su moji već držali:S:.
-vidim da je klanje već postalo popularno, kome se sviđa neka mu ga.
-nije naročiti bitno, ali ovi likovi koji ''izdaju naredbe'' mnogu slabije zvuče od komandanata iz KZ2, naročito lik sa Helganske strane.Vratite nam Radeka:(!!!
I moram da pitam pošto igram kao medik.Kako se oživljuje?!Pritiskam dugme i samo mi izbacuje znak ''stop''.

Poslednja izmena:
Jel ova beta vec cviknuta kad ne mogu da se ulogujem ?

Da ozivljavanje je dosta glupavo, mislim moras stojati direkt pored svog saborca, ne znam sto nisu stavili da je dovoljno da ga samo nanisanis il nesto tako aa opet je bolje nego da medic ima onaj 1 hit kill pistolj za ozivljavanje iz drugog dela

Cekajte ako ja ovde samo lupam i *****m moze li neko da mi objasni zbog cega ako na 5m pucam ja na lika, on na mene, pogadjam ga sa 20 metaka, sitnim rafalima, one opali ka meni 3,4 metka, nije headshoot i ja padnem, a on ostane da stoji ?!?
E to je srz problema cele ove igre. Igra izgleda nagradjuje lag igrace, a ne skill. Smesno je da posle katastrofe iz KZ2 sa p2p i KZ2 bude bez dedicated servera.

Ja vise od vas svih ovde zajedno sam hteo da KZ3 mp bude vrhunski, ne mogu da skapiram kako nekima je ovo ok i ne vide ove greske, mane ?

Nazalost moju igrica nije prevazisla moja ocekivanja u odnosu na kz2.Mnogo male promjene,tako da do sad nista nevidjeno.

More ne znam sta je to ali i meni opasno laguje non stop a brzina neta i ping dobar,a jos uvek ne moze da se udje u igru ebem im odrzavanje koliko im traje?

Bice da tebi laguje, a ne njemu. :d

Na ovom netu da laguje meni ?!

Evo ti ka EU:

Kako je moguce da to niko ne primecuje osim mene i Pilaca ? Jel smo mi ludi ili se ostali prave ludi na lag ?

Ranko, Zmay, Pedjabg, vi znam da mozete da primetite to,lag ?

Marli ovaj problem je vidjen i u KZ2 tako da to nije nista novo...

Ja mislim da vi fabrikujete problem, kako moze ova non-generic igra da ima takav problem :)

Meni je igra toliko dobra, da nemam reci :). Zarazio sam se multiplayerom i shooterom uopste posle 100 godina.

Bas dugo nisam igrao nijednu pucacinu, jer su mi se smucile. Ni u jednoj nemam zadovoljtvo od same mehanike igre, smorim se posle 15 minuta ili kad vidim par mapa online :). Mogao bih da igram Battlefield i slicne, ali me "modern warfare" setting maksimalno smorio, ne mogu da gledam standardne vojnike u standardnom ratu vise - jednostavno smucilo mi se, mnogo sam toga igrao celog zivota. Treba mi osvezenje.

Da se ne udaljavam previse, sad mi je zao sto nisam vise (tj. uopste :)) igrao Killzone 2 multiplayer. Ja sam oduvek voleo "*******tske" shootere i uvek me je mrzelo da se cimam da igram one preozbiljne sa ne znam ni ja kakvim taktickim pristupom. Ne smetaju mi ni turreti ni bilo sta drugo :).

Kapiram sve mane koje ste nabrojali, ali mene to ne dotice, ja udjem da malo odigram kako meni odgovara i to je to :). Verovatno ce mi sve to vise zasmetati ako budemo igrali timski nekada.

Mnogo dobra vest je sto se konacno navikavam na FPS na joypad-u, posle par sati online-a sam po prvi put poceo dobro da se osecam dok igram i ne mislim previse o kontrolama. Treba mi jos treninga, ali nisam los za pocetak ;). Sad mogu da zamislim da igram nesto sa vama online uskoro.

Jedino me MNOGO smaraju one prekopirane Call of Duty fore za iskakanjem brojeva itd, kako su takvi *****i, ne mogu da verujem.

Mehanika, immersiveness, dizajn, zvuk, animacija, kako je prenesen ceo "warfare" fazon sa mnogo detalja za razliku vecine online sutera koji deluju "ogoljeno"...skroz drugi utisak. Nije bas pregledno, ume da bude konfuzno, ali meni se svidja.

I sve to na ovoj budjavoj mapi. Ocekujem da ce mi se one vece mnogo vise svideti.

Ja sam uvek igrao Quake, Unreal tournament i slicne igre, a mnogo manje one timske tipa CS i Battlefield (mada sam se i toga naigrao :)).

Mislim da ce Killzone 3 biti prvi joypad-shooter kome cu se bas posvetiti. Mozda paralelno jos nekom, posto mi je ovo sad novo iskustvo, skroz druga vrsta skill-a, mozda bi mi bilo zanimljivo da igram bilo sta kad naucim.

I svidja mi se kako su sve odradili na killzone.com-u.

Ko je bese rekao da uzima Helghast edition? :)

hellm.jpg

Poslednja izmena:
Tesko da ima zaista neko ovde da zeli da plati oko 200€ za Helghast Edition!
Ako ima, svaka mu cast... :d

Stvarno mi je čudno koliko su smanjili ''staminu'' za trčanje, značajno manje može da se trči bez prekida nego u KZ2...
Takođe, i sam meni je slabiji nego u KZ2.
Ovako kako je sada tim ima vrlo malo koristi od medika.''Aura'' koja obnavlja zdravlje medika i saboraca koji su blizu njemu nije loša ideja, mada bi bilo dosta bolje kada bi na radaru bio označen neki prečnik koji bi prikazivao domet aure da se zna kome se pomaže...
Oživljavanje mi se ne sviđa.Period u kojem je igrač u stanju ''smrtno ranjen'' je znatno kraći nego u KZ2, a kada se na to doda da medik mora biti bukvalno iznad njega da bi mu pomogao, dolazi se do rezultata da je uglavnom bolje i ne pokušavati oživljavanje....

Nemoj da kritikujes KZ3 bice razapet od strane Sony fanbojsa. :D
Jedina stvar u menijima je upravo muzika, krajnje opustajuca, ona u KZ2 me je izludjivala posle nekog vremena.

Mislim na ''in-game'' meni.Ustvari, onaj koji objedinjuje mapu, kameru ''respawn'' pozicije i biranje klase/oružja/sposobnosti sasvim korektno odrađuje posao (mada mi je boja loša), dok je ''scoreboard'' meni izuzetno loš....
I, da pomenem da je Helganski medik čudno dizajniran...ko li mu je postavio bure na glavu...?

Stvarno mi je čudno koliko su smanjili ''staminu'' za trčanje, značajno manje može da se trči bez prekida nego u KZ2...
Takođe, i sam meni je slabiji nego u KZ2.
Ovako kako je sada tim ima vrlo malo koristi od medika.''Aura'' koja obnavlja zdravlje medika i saboraca koji su blizu njemu nije loša ideja, mada bi bilo dosta bolje kada bi na radaru bio označen neki prečnik koji bi prikazivao domet aure da se zna kome se pomaže...
Oživljavanje mi se ne sviđa.Period u kojem je igrač u stanju ''smrtno ranjen'' je znatno kraći nego u KZ2, a kada se na to doda da medik mora biti bukvalno iznad njega da bi mu pomogao, dolazi se do rezultata da je uglavnom bolje i ne pokušavati oživljavanje....

U KZ2 mogao si da pretrcis skoro pola mape bez prestanka i sa jednim skokom se linija za trcanje ponovo napuni na max a u ovom delu pretrcis mozda 4 sek i posle sacekas duplo vise da bi se ista napunila.Zanimljive su mi opcije za inzenjera moj omiljeni (mogu se hackovati protivnicki turreti) a i ostali imaju specijalne skilove.Sto vise igram sve mi se vise svidja...jedva cekam demo za nedelju dana da vidimo ima li neke razlike od ove bete.To za ozivljavanje jeste malo budjavo (skraceno je vreme cekanja medika u smrtnom stanju sa 10 na 5sek) ali ako gledas sa druge strane ne mora da se ceka 10sek da se respawnujes ako nema nikog da te ozivi u blizini sto je donekle opet plus.Sve u svemu ovo obecava vredan nastavak po meni dobrog KZ2 MPa.

PS:Marli ti imas firmu?Cime se ta firma bavi kada izrabljavas svoje radnike tako?:p

Posle tog updatea od juce jako se tesko konektuje na njihove servere i cesto izbaci network error poruku!:smash: sta li su zakrpili da mi je znati.

Poslednja izmena:
Medic ce biti buffovan u full verziji. Drasticno povecan domet za ozivljavanje i healing aure.

Medic ce biti buffovan u full verziji. Drasticno povecan domet za ozivljavanje i healing aure.

Ovo su dosta dobre vesti, neko je pomenuo da moze protivnicki turet da se hakuje sa engijem? Nisam nesto igrao s njim pa jel mozete objasniti kako to funkcionise, zar nece turet krenuti da puca :p

Zamisljam velike mape samo sa ljudima i Mech-ovima, bez je*enih auto-pilot letelica i tureta.. nije mi jasno, gde je mozak tu, toliko masina nad kojima nemas kontrolu. Zamisljam kampanju koja u potpunosti iskoriscava onu sjajnu pricu iz KZ Universe-a.. mrzim protracen potencijal.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno