shin-bojan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.10.2004
- Poena
- 925
ps. evo idem trazim zivot.. ako neko ima savet gde da ga nadjem, nek mi pusti pm![]()
Kod komsinice.
Izvini sto sam poslao javno, a ne na pm.
ps. evo idem trazim zivot.. ako neko ima savet gde da ga nadjem, nek mi pusti pm![]()
Kod komsinice.
Sveti prepametni covece to je 10 postova dnevno u proseku, i sta tebe briga i da je 50, nije tvoja stvar, ja ne provedem vise od 1h dnevno na ovom forumu, samo ucestvujem u dosta tema.
Bolje da nakucam i 5k igranja mp, nego da tih 5k h potrosim na *****no jurenje Platinum trofeja da bi bio najveci e-baja.
Ja igram iz zadovoljstva sa ljudima koji isto odlicno igraju, a ne igram na silu cisto da bi uzeo trofej.
Znaci sad je aktuelno Boris & psiho protiv Kimija, izgleda da ne pratim dovoljno![]()
Ever find yourself longing for the good old days of the year 2359, when the invasion of Helghan had just gotten underway and you were fighting a desperate bloody battle over every inch of its capital city? That’s perfectly understandable – why, we all do sometimes. But now there’s the Killzone 3 Retro Map Pack, which lets you relive those glorious multiplayer battles in the market streets and canals of Pyrrhus!
The Retro Map Pack can be purchased from the PlayStation Network, however as we announced back in October of last year, the Retro Map Pack is available for FREE to anyone who pre-orders either the Killzone 3 standard or Helghast Editions at participating retailers.
The Retro Map Pack consists of two classic Killzone 2 multiplayer maps (Salamun Market, Blood Gracht), thoroughly updated and reworked for Killzone 3’s multiplayer mode.
If you haven’t played Killzone 2 yet, or if an old war injury prevents you from remembering what Salamun Market and Blood Gracht originally looked like (again – we’ve all been there), a comparison video of the old and the new versions of the maps will be posted here in a few days.
For now, enjoy reminiscing while you look at the screenshots, and remember to pre-order Killzone 3 to get the Retro Map Pack for FREE.
@shin
Pa bolje da odustaneš pre kupovine, nego posle![]()
Ma uzecu ja igru svakako, samo je pitanje da li sada, ili kada padne cena.
Au koliko je glupo odradjen melee attack i klanje, mozes da potrosis pola okvira po njemu a on opet da ti pridja i nabode prste u oci, glavna fora im je da trce non stop i stiskaju R3 pa te nabodu slucajno po uskim hodnicima. Nisam igrao KZ2 multi ali ne verujem da je bilo ovako lose, bar se niste zalili.
O fala bogu da vidim da jos ima fanova za kz i da ce dalje da se igra.
Ovaj MP u ovom obliku je jedno od najvecih ****** koja sam ikad igrao ! Bravo GG zvanicno ste napravili jos goru i gluplju igru od KZ2 ! :Klanjanje
Meni prijavljuje 4001 error, ne mogu da se konektujem uopste, ima li jos neko isti problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari