- Učlanjen(a)
- 22.09.2009
- Poena
- 349
Nismo unistili nijedan komsijski klan, na hrvate mislis, jedva smo ih dobili, secam se da je na BC Ranko ubio trojicu i to je prevagnulo. Takodje se secam da su na psovali sve po spisku pred kraj partije.
Tako pobeda nad klan iz top 10 tada je bila na misice, znam da je bila ona najveca mapa i da smo uspeli Hasea valjda da sacuvao od atentata, najbolji mec koji sam u zivotu igra u MP igrama. Do zadnje sekunde je bilo neizvesno.
Falila nam je prava organizacija za ista ozbiljnije.
Igre treba shvatiti samo kao zabavu, i kao nista drugo. Nemoguce je biti bolji od nolife online igraca i gay fora koje se koriste.
Kad krenem KZ3 necu pusku ni da koristim, samo cu da koljem.
Nego jel ce i u KZ3 biti proximity chat ? TO je bila vrhunska fora da iznapusavas protivnike. :d
Tako pobeda nad klan iz top 10 tada je bila na misice, znam da je bila ona najveca mapa i da smo uspeli Hasea valjda da sacuvao od atentata, najbolji mec koji sam u zivotu igra u MP igrama. Do zadnje sekunde je bilo neizvesno.
Falila nam je prava organizacija za ista ozbiljnije.
Igre treba shvatiti samo kao zabavu, i kao nista drugo. Nemoguce je biti bolji od nolife online igraca i gay fora koje se koriste.
Kad krenem KZ3 necu pusku ni da koristim, samo cu da koljem.
Nego jel ce i u KZ3 biti proximity chat ? TO je bila vrhunska fora da iznapusavas protivnike. :d