Šta je novo?

Killzone 3

Nismo unistili nijedan komsijski klan, na hrvate mislis, jedva smo ih dobili, secam se da je na BC Ranko ubio trojicu i to je prevagnulo. Takodje se secam da su na psovali sve po spisku pred kraj partije.
Tako pobeda nad klan iz top 10 tada je bila na misice, znam da je bila ona najveca mapa i da smo uspeli Hasea valjda da sacuvao od atentata, najbolji mec koji sam u zivotu igra u MP igrama. Do zadnje sekunde je bilo neizvesno.
Falila nam je prava organizacija za ista ozbiljnije.
Igre treba shvatiti samo kao zabavu, i kao nista drugo. Nemoguce je biti bolji od nolife online igraca i gay fora koje se koriste.
Kad krenem KZ3 necu pusku ni da koristim, samo cu da koljem. :D

Nego jel ce i u KZ3 biti proximity chat ? TO je bila vrhunska fora da iznapusavas protivnike. :d

Nismo samo tad dobili klan iz Hrvatske, dobijali smo ih jos nekoliko puta i to vise njih. I uvek bi se zavrsavalo 4:3 iako smo redovno pocinjali sa 0:3. :d

Tako pobeda nad klan iz top 10 tada je bila na misice, znam da je bila ona najveca mapa i da smo uspeli Hasea valjda da sacuvao od atentata, najbolji mec koji sam u zivotu igra u MP igrama. Do zadnje sekunde je bilo neizvesno.
Niste me sacuvali , bio sam u kanalu pustinje , i u zadnjoj sekundi su se probili i ubili me :(

Sada mi je zao sto nisam igrao KZ2 sa vama, izgleda da je bas bilo zabavno :).

Jos cete me naterati da preorderujem KZ3 :).

Drzite se vi vaseg GT5, ovo je igra za veliku "decu".;)
U ti Shine moras da igras KZ3, pazi kad te molim! :d
Naravno da ce biti prozivanja kad je neko utripovao da nam je svima cale.

Pa znam da si igrao BC2 samo da bi uzeo Platinum trofej i nisi me odusevio svojim pozrtvovanjem u igri. Za samo par ljudi mogu reci da su 100% timski igraci i da ih ne zanima ako ce izginuti da bi uradili ono sto treba.

Pa znam da si igrao BC2 samo da bi uzeo Platinum trofej i nisi me odusevio svojim pozrtvovanjem u igri. Za samo par ljudi mogu reci da su 100% timski igraci i da ih ne zanima ako ce izginuti da bi uradili ono sto treba.

A zar ti ljudi onda ne ginu mnogo?
I imaju los k/d?

:d :d :d

Pa znam da si igrao BC2 samo da bi uzeo Platinum trofej i nisi me odusevio svojim pozrtvovanjem u igri.

pa psiho ne bi bio psiho kad ne bi pricao teske budalastine.

od celog tima uvek sam ja prvi trcao da postavljam/defusujem mcom, dok si ti poslednji koji treba nekom nesto da prica. dok sam igrao skoro pola ubistava si napravio sa M60, pri tom govoreci kako nije nista jaci u odnosu na ostale i kako "ima fora za njega". posle kad su ga svi uzeli i krenuli da te ubijaju kako stignu onda si poceo da places i piz*is na isti taj M60. a tek da ne pominjemo tenkove i strucnu timsku taktiku by psiho: pesadja (tj mi) je operation human shield, a psiho u tenku je operation get behind the darkies.

830px-Human_Shield.jpg

Nisi znao da igras FPS niti ces znati.
Nauci pa ona pricaj nesto. Smesan si sa tim sirenjem gluposti.

Smarate :) Cinjenica je da ne moze da se igra organizovano online/'klanovi' protiv klanova.. nije to to.. ustvari verovatno moze ali da si freak koji pogasi telefone i zakljuca sobu da ga nista ne uznemirava, i ima ekipu freakova istomisljenika koji uvek igraju kad se i tebi igra...

Poslednja izmena:
Smesan si sa tim sirenjem gluposti.

da mi bar to kaze neko kome se ne smeje ceo forum, pa i da svhvatim ozbiljno :d

edit:
Cinjenica je da ne moze da se igra organizovano online/'klanovi' protiv klanova.. nije to to.. ustvari verovatno moze ali da si freak koji pogasi telefone i zakljuca sobu da ga nista ne uznemirava, i ima ekipu freakova istomisljenika koji uvek igraju kad se i tebi igra...

pa sve ja to svojevremeno pricah, ali dzaba. neko je shvatio pre, neko kasnije, a neko uopste i nije :)

Poslednja izmena:
Pa da, ali ja sam mislio na preterivanje tipa zakazani mechevi, pa otkazuj prave obaveze zarad nekog klanskog okrsaja.. to je de*ilizam i to ne zelim nikad vise da ponovim. Drugo je recimo online trka gde ne moras da pricas preko slusalica sa celim timom vec se skoncentrises na svoju voznju.. mada i to ne mogu da praktikujem vise.

Ha :) mada nema toliko veze s tim, pricam uopsteno da bilo kakvo organizovano online igranje je glupost i pretvara zabavu u obavezu..

Opet vi pocinjete ama dosta dok vam ja nisam dosao sa kuburom da vam pokazem gde vuk nosi cicku.JEL VAM JASNO SUNCE LI VAM EBEM TE VAM EBEM.Malo sale nije na odmet da se smire nekadasnje strasti koje se nisu jos ugasile.Intresant sto kaze onaj svaba iz nekog domaceg filma gde su prle,tihi i bata pobili celu nemacku armiju,u prevodu sam mislio:koliko je taj kz2 zanimljiv,jedna mala varnica i evo nas opet u raspravi gde smo nekad bili za badava.Ja ne kazem nisam bio neki kvalitetan igrac a posteno da kazem nisam se ni trudio,ipak tu treba dosta vremena ako zelis da igras kvalitetno,ali voleo sam sam gameplay sto bi rekli taj zar borbe gde se puca drhce zemlja a i moja zena na mene iz druge kuce,odma mi uvece udari embargo i prisede mi kz2 ha ha.Sta da vam pricam voleo sam da igram kz2 pa me ebi.Zato kad izadje novi,opet ce da igramo dzumle pa kako ispadne bolje ikako nego nikako.Sad se sam namamih na kz2 i idem da apdejtujem softver i opicim jednu partiju samo da malo cujem zvuk masinke.

Poslednja izmena:
Nikola svaka cast ;) dodaj me pa da pripucamo zajedno,ja sam skoro poceo da przim KZ2 MP pre nekih mesec ipo i jos me drzi.Nego primetio sam juce neke anomalije igrajuci KZ2 MP a da li je samo bag ili je neki cheat fazon nemam pojma,elem dosta likova koji su umirali su posle jedne sekunde ustajali bez ozivljavanja i nastavljali da igraju kao da nisu ni pali,neki su tek posle 3,4 granate direktno na njih pali,neki su ozivljavali svoje ortake recimo 4,5 za redom bez prekida onog snopa struje,neki su se respawnovali na istom mestu posle umiranja bez respawn pointa i sl.
Nadam se da nije neki cheat fazon jer ce cela igra izgubiti svaki smisao.

Znas sta Kime ti mislis da si popio svu pamet ovog sveta i pokusavas da se predstavljas u tom svetlu, ali ko imalo ima mozga videce da tvoji komentari ne piju vodu.
Vidim ja sta ti radis, vesto izvrces moje reci, kojih se ne secas doslovce vec kroz maglu, pa napises sta tebi odgovara ne bi li mene isprovocirao ? E bre takvi kod mene rade leti za 10e pametnjakovici i izrabljujem ih max kad krenu da mi sole pamet oko posla koji su juce poceli da rade, a u stvari su nesposobni za zivot.
Muka mi je od citanja tvojih podbadanja, svakodnevnih, rado bi ti svasta rekao i u lice veruj mi, ali nisi vredan ni sekunde nerviranja.
U sve sto mi se smeju ubrajas sebe najvecu pamet ovog sveta, tatinog sina SrbIndijanca91 i jos par likova sumnjivog karaktera. Ako su to svi clanovi ovog foruma onda cu se ja istog trenutka povuci sa ovog foruma.
Nisam ja dzabe tebe sa starim nalogom napusio jer sam naseo na tvoje provokacije. Verovatno se i toga secas sta sam ti "nacitano" napisao.
Postoji ovde mnogo ljudi s kojim volim normalno, bez podbadanja da diskutijem, i cije misljenje zapravo cenim.

O KZ2 mp, BC2 mp, pa nisi vredan spomena, i da pricam sa tobom o tome, jer pojma nemas decko, igrao si BC2 iz kucice na 5km, ko pravi kolodjuti igrac. Uzeo si Platinum i nestao iz igre.
Umesto sto drndas ljude ovde i juris Platinume nadji sebi pravi zivot, to ti je moj prijateljski savet.

Preterujes :) Voli Marli tenk, ali kakve to veze ima, neko mora da ga vozi.. isto tako voli i da postavlja/defusira bombe, u cemu je problem.. :)

Preterujes :) Voli Marli tenk, ali kakve to veze ima, neko mora da ga vozi.. isto tako voli i da postavlja/defusira bombe, u cemu je problem.. :)

naravno da malo preterujem :) za razliku od njega sto nonstop prica nebuloze, ja cu da priznam da je bilo i dosta partija gde je igrao i kako treba (sto ne znaci da nisam prisustvovao partijama o kojima sam gore pricao ;))

a drugo, da li mislis da sa covekom koji nakuca 5k (spam) poruka za godinu dana, koji nakuca 1k sati mp u dve igre pa izjavi ovo:

Umesto sto drndas ljude ovde i juris Platinume nadji sebi pravi zivot, to ti je moj prijateljski savet.

treba ulaziti u bilo kakvu ozbiljnu raspravu? :)

ps. evo idem trazim zivot.. ako neko ima savet gde da ga nadjem, nek mi pusti pm :(

Vrh Dno