Šta je novo?

Killzone 3

Pa vi ste 5x gori onda od mene!
Se*ete za BC2, a igrate ga svaki dan, po 2,3,4h ?! :D
Ja dok sam igrao KZ2 vrlo malo sam kritikovao igru, naravno tek posle su isplivale mane.

Ko je realno gledao na Killzone znao je koje su mu mane.

Ja kada sam pisao da je igra pravljena za mali broj igraca i ovde stavljao modifikovana pravila dezurna ekipa hejtera mi je rekla da nisam normalan. Isto kao i sto igra tada nije imala P2P, vec posvecene servere.

A sada druga prica krenula. :d

Nije ni vazno, ovo je thread o Killzoneu 3. O Killzoneu 2 ako nismo dosad dovoljno pricali nikada ni necemo.

zanimljivo da boris podrzava psiha o nekom izmisljenom liku koji je sa 5, 6 sati gejmpleja najglasniji o kontrolama.. 5, 6 sati ti nije dovoljno ni da obrnes ovu relativno kratku kapmanju, a to su svi uradili.. osim psiha (do pre par dana).

pri svemu tome, (vracamo u pricu pes i fifu :D), kolko vladimir gusi pes teme, tolko boris gusi fifa teme, uz razliku da je vladimir ipak dosta igrao pes, a boris sudi na osnovu demoa od 5 minuta (a ponavljam, podrzava psiha o izmisljenom liku sa 5, 6 sati gejmpleja) :)

edit:
Ko je realno gledao na Killzone znao je koje su mu mane.

ja sto sam mislio o kz2 prvog dana, mislim i dan danas. nije mi to bila prva igra u zivotu pa da nisam znao za bolje :D

edit2:

:Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje

ma palim ja ovo opet :)

Poslednja izmena:
ja sto sam mislio o kz2 prvog dana, mislim i dan danas. nije mi to bila prva igra u zivotu pa da nisam znao za bolje :D

A zamisli koliko jos ima zanrova gde doticni ne zna za bolje.
Bice jos pljuckanja u buducnosti :).

ma palim ja ovo opet :)

predjoh opet prvi nivo i primetio sam jednu stvar koja mi je ranije promakla: lezi redeye iza nekog niskog cover-a i kako pokusa da izbaci glavu ja pripucam. i sad car posto zna da ga cekam nece da proviri tu, nego onako lezeci na ledjima se kotrlja na stranu i tako sve dok nije izleteo levo od cover-a da pripuca na mene :)

glup ovaj AI :D

zanimljivo da boris podrzava psiha o nekom izmisljenom liku koji je sa 5, 6 sati gejmpleja najglasniji o kontrolama.. 5, 6 sati ti nije dovoljno ni da obrnes ovu relativno kratku kapmanju, a to su svi uradili.. osim psiha (do pre par dana).

Pa nije izmisljenog :) Znas sam na koga je mislio, pricamo o MP-u, ne o kampanji, u kampanji mi apsolutno nije smetalo, uvek mozes da se zgrcis i predjes kampanju. Ti si igrao par sati KZ2 MP, sto ne igras i dalje ako je tako savrseno? :)
Ne znam sto ste toliko zadrti i defanzivni oko toga, samo mi nemoj reci zato sto je ekskluziva, valjda su svi prerasli to? :) .. kazem ja sam upalio posle nekog vremena, i stvarno mi je mucno bilo, ako tebi nije, cepaj onda slobodno, kao Tolstojevski, cepa covek jos uvek i cuti..
Ja bi voleo da to bude malo utegnutije i to je to..

Odigrao sam ja sad jednu partiju online (i prešao prvi nivo u kampanji).
Kampanja je i dalje vrh što se FPS scene tiče (IMHO).

MPu komande nisu problem koliko je možda sve ostalo pogrešno zamišljeno (veličina mapa, klase itd).
Upao sam na Radec mapu sa 32 igrača. Ne zna se ko sisa ko doji, ali shotgun sabija na sve strane :D

Evo sad Kimee igra KZ2 mp da se uveri i sam. :d

Pa nije izmisljenog :) Znas sam na koga je mislio, pricamo o MP-u, ne o kampanji, u kampanji mi apsolutno nije smetalo, uvek mozes da se zgrcis i predjes kampanju. Ti si igrao par sati KZ2 MP, sto ne igras i dalje ako je tako savrseno? :)

ne znam na koga misli. to sto je bc2 pravljen kao mp igra i ubacen je neki single da se kaze da ima, to sto je uncharted sp igra gde je ubacen neki mp da se kaze da ima, ne znaci da je svaka igra takva.

kz2 je pravljen ravnopravno i sp i mp. jel ti sad ocekujes da oni prave razlicite kontrole, razlicitu fiziku, sve razlicito kao da je druga igra? ajde nemoj da si smesan majke ti.. u krajnjoj liniji, za takve se i pravi mw2 pa igraj..

a mp znas i sam zasto sam prestao da igram, sto puta je vec receno, nemoj sad da se pravis lud jer je par tema zakljucano zbog toga.. ako bude bila ista prica i u kz3, mp necu ni paliti. samo se nadam da se vecina ljudi opametila i da nece biti greske kao u kz2, sto sam ja pricao od prvog dana, pa ste me prozivali. hvala bogu, neki su skapirali pre ili kasnije ali ti i tebi slicni ocigledno niste, zato i dan danas to pominjete..

Haha :) pa znam zbog cega si prestao, ali ko ti je branio da igras sam? Mislim nije isto, ali za bodycount recimo ti ne treba niko..
Pazi, AI je super u KZ2, ali ajde da ti dolaze trojica sa tri razlicite strane da vidim kako ces da ih pobijes :) Tezina treba da se oseti kad trcis, pri doskoku i slicno.. ali za pucanje stvarno, nema potrebe u tolikoj meri..

Haha :) pa znam zbog cega si prestao, ali ko ti je branio da igras sam?

MULTIplayer da igram sam? ;).

meni je zanimljivo da igram sa nasim ljudima, da nema ovoliko ljudi koji peglaju bc2, tesko da bih tu nakupio skoro 120h..

ali ajde da ti dolaze trojica sa tri razlicite strane da vidim kako ces da ih pobijes :)

pa paljba, eto kako :). mislis da se to nije desilo sto puta.. zapalim kolko me noge nose pa jednog po jednog (pricam o elite, za normal ovo ne vazi :))

Sta da nemas gde da se sklonis i da moras da ih skines svu trojicu u relativno kratkom vremenskom periodu? :) Aj da vidim kako bi sa ovom akceleracijom kontrola to uradio, i naravno da ti ne pomaze nikakav aim assist ili slicno.. :) Dovoljno je izazovno pucati na gamepadu samo po sebi, zasto jos da te igra dodatno sputava..

Ne kapiram koja je fora kod BC2 :) Pustio sam ga, vrishti od generike, isto kao u ko zna koliko igara, osecaj kretanja, pucanja, svega, vidjen 200x, KZ2 mp cu i pored toga shto mi se ne svidja pre da igram. Za fps mp josh uvek niko nije stigao genijalnost u nachinu igranja kod CSa, i nije mi jasno zashto to neko ne napravi ponovo. Nije poenta da bude shto vishe vs shto vishe ljudi na mapi i da mapa bude 500kvm, jer tako svako vozi za sebe i to se ne razlikuje od deathmatcha :) Fazon je u kratkim i organizovanim partijama, i to niko nema posle CSa...

Poslednja izmena:
Ne kapiram koja je fora kod BC2 :) Pustio sam ga, vrishti od generike, isto kao u ko zna koliko igara, osecaj kretanja, pucanja, svega, vidjen 200x, KZ2 mp cu i pored toga shto mi se ne svidja pre da igram. Za fps mp josh uvek niko nije stigao genijalnost u nachinu igranja kod CSa, i nije mi jasno zashto to neko ne napravi ponovo. Nije poenta da bude shto vishe vs shto vishe ljudi na mapi i da mapa bude 500kvm, jer tako svako vozi za sebe i to se ne razlikuje od deathmatcha :) Fazon je u kratkim i organizovanim partijama, i to niko nema posle CSa...

A CS vristi od osecaja tezine kretanja i fizike, sta? :) Battlefield simulira rat, zato su vece mape.. Ni ja nisam bio fan toga dok nisam probao, mada jos uvek podjednako volim CS fazon i takvu velicinu mapa. Za to si u pravu, takav gameplay i uspeh jos niko nije ponovio, a za KZ2 sam ubedjen da tako pricas samo zato sto je ekskluziva, ti si posebno lud oko toga, ko zna iz kog razloga :)

Koja bi bila poenta da BC2 ima male mape, kao CS ?
Znaci dva tima u dve sobe :D, koji ce tu q onda klase.
Tu bi Medik profitirao najvise, samo bi dizao iz mrtvih. Mana BC2 je sto su mape (sve osim Atacama Deserta) MALE ;).

Pobogu tu su i vozila, iz sobe u sobu bi ti da se vozis :d.

A CoD/MW MP mu dodje, po velicini mapa, negde izmedju, potaman :).

Eh BF2 je imao ogromne mape, tu kad zgines, i spawnujes se, dodje ti pre da se samoubijes nego peske da krenes :)...

Poslednja izmena:

Nisi uopste u pravu. Battlefield serijal je jednako popularan u svetu kao i CS.
Secam se da su mnogi igrali BF 1942 dok je CS bio najaktuelniji.
Nije CS bog zna sta, vec je pojavio u pravo vreme i doneo neke nove stvari.

Driver prvenstveno misli na to kako je u cs-u ponašanje pušaka fenomenalno urađeno i da im po tome niko ni blizu nije prišao. A zašto je to tako? Pa verovatno ljudi ne žele/neće da uče da pucaju, a u cs-u se uči mesecima kako baratati kojom puškom, a taj proces učenja nikada ne prestaje.

Driver prvenstveno misli na to kako je u cs-u ponašanje pušaka fenomenalno urađeno i da im po tome niko ni blizu nije prišao. A zašto je to tako? Pa verovatno ljudi ne žele/neće da uče da pucaju, a u cs-u se uči mesecima kako baratati kojom puškom, a taj proces učenja nikada ne prestaje.

To je vec druga stvar, puske imaju sjajno ponasanje, kao i zvuk... ali nema tu neke tezine oruzja i neke posebne fizike kretanja, skakanje sa mosta od 10 metara i ubijanje iz okreta i tako to :)

Poslednja izmena:
Ko zeli osecaj tezine i fizike, neka lepo pozove drustvo na Paintball partiju...

Od kada je to toliko vazno za FPS zanr?!?! Svi se zalite na danasnji mainstream sto se tice igara, a sami ga podsticete...sto bolja grafa, osecaj kretanja, fizike........

pa isto to sto si rekao moze da se kazi i za npr GT5.

zasto se PD tolko cima da napravi real driving simulator, nek naprave neku prosecnu mainstream voznju i to je to. ali ne, mi se tu kao lozimo na sto bolju grafiku, osecaj voznje, fiziku - stvarno, koj nam je?

ko zeli sve to realno nek ide na karting..

zasto se PD tolko cima da napravi real driving simulator, nek naprave neku prosecnu mainstream voznju i to je to. ali ne, mi se tu kao lozimo na sto bolju grafiku, osecaj voznje, fiziku - stvarno, koj nam je?

Jesi u pravu, iskreno meni je svejedno...samo mi ide na zivce ovo prepucavanje izmedju BC2,KZ2, CoD...GT5, Forza...PES, Fifa...

Kao da je vazno, nekom vise odgovara ovo a nekom ono! Ja cu igrati igru ako je dobra, sad dal ona imala realnu fiziku ili sta god vec to me ne zanima.

to se slazem naravno, nek igra ko sta hoce i voli.

ali smara kad u gt5 temu uleti neko ko se lozi na nfs pa se zali kako je tesko i kako u nfs mozes da uletis sa 300 u krivinu od 90 stepeni a ovde moras da kocis :)

Podjednako smara i kada se neko ko se lozi na gt5 pojavi u n4s temi i pominje sporete i slicno :).

Ja stvarno ne znam sta fali onom mom objasnjenu, zasto je za voznju to bitno, a za druge igre ne toliko.. bezveze se cimam i pisem isto..

Nazad
Vrh Dno