Pa to.. 🙂
Ko je realno gledao na Killzone znao je koje su mu mane.
ja sto sam mislio o kz2 prvog dana, mislim i dan danas. nije mi to bila prva igra u zivotu pa da nisam znao za bolje 😀
Ja sto sam mislio o kz2 prvog dana, mislim i dan danas. Nije mi to bila prva igra u zivotu pa da nisam znao za bolje 😀
ma palim ja ovo opet 🙂
zanimljivo da boris podrzava psiha o nekom izmisljenom liku koji je sa 5, 6 sati gejmpleja najglasniji o kontrolama.. 5, 6 sati ti nije dovoljno ni da obrnes ovu relativno kratku kapmanju, a to su svi uradili.. osim psiha (do pre par dana).
Pa nije izmisljenog 🙂 Znas sam na koga je mislio, pricamo o MP-u, ne o kampanji, u kampanji mi apsolutno nije smetalo, uvek mozes da se zgrcis i predjes kampanju. Ti si igrao par sati KZ2 MP, sto ne igras i dalje ako je tako savrseno? 🙂
Haha 🙂 pa znam zbog cega si prestao, ali ko ti je branio da igras sam?
ali ajde da ti dolaze trojica sa tri razlicite strane da vidim kako ces da ih pobijes 🙂
Ne kapiram koja je fora kod BC2 🙂 Pustio sam ga, vrishti od generike, isto kao u ko zna koliko igara, osecaj kretanja, pucanja, svega, vidjen 200x, KZ2 mp cu i pored toga shto mi se ne svidja pre da igram. Za fps mp josh uvek niko nije stigao genijalnost u nachinu igranja kod CSa, i nije mi jasno zashto to neko ne napravi ponovo. Nije poenta da bude shto vishe vs shto vishe ljudi na mapi i da mapa bude 500kvm, jer tako svako vozi za sebe i to se ne razlikuje od deathmatcha 🙂 Fazon je u kratkim i organizovanim partijama, i to niko nema posle CSa...
Ne kapiram koja je fora kod BC2 🙂 Pustio sam ga, vrishti od generike, isto kao u ko zna koliko igara, osecaj kretanja, pucanja, svega, vidjen 200x, KZ2 mp cu i pored toga shto mi se ne svidja pre da igram. Za fps mp josh uvek niko nije stigao genijalnost u nachinu igranja kod CSa, i nije mi jasno zashto to neko ne napravi ponovo. Nije poenta da bude shto vishe vs shto vishe ljudi na mapi i da mapa bude 500kvm, jer tako svako vozi za sebe i to se ne razlikuje od deathmatcha 🙂 Fazon je u kratkim i organizovanim partijama, i to niko nema posle CSa...
Driver prvenstveno misli na to kako je u cs-u ponašanje pušaka fenomenalno urađeno i da im po tome niko ni blizu nije prišao. A zašto je to tako? Pa verovatno ljudi ne žele/neće da uče da pucaju, a u cs-u se uči mesecima kako baratati kojom puškom, a taj proces učenja nikada ne prestaje.
pa isto to sto si rekao moze da se kazi i za npr GT5.
zasto se PD tolko cima da napravi real driving simulator, nek naprave neku prosecnu mainstream voznju i to je to. ali ne, mi se tu kao lozimo na sto bolju grafiku, osecaj voznje, fiziku - stvarno, koj nam je?
ko zeli sve to realno nek ide na karting..
Kao da je vazno, nekom vise odgovara ovo a nekom ono!
to se slazem naravno, nek igra ko sta hoce i voli.
ali smara kad u gt5 temu uleti neko ko se lozi na nfs pa se zali kako je tesko i kako u nfs mozes da uletis sa 300 u krivinu od 90 stepeni a ovde moras da kocis 🙂
pa isto to sto si rekao moze da se kazi i za npr GT5.
zasto se PD tolko cima da napravi real driving simulator, nek naprave neku prosecnu mainstream voznju i to je to. ali ne, mi se tu kao lozimo na sto bolju grafiku, osecaj voznje, fiziku - stvarno, koj nam je?
ko zeli sve to realno nek ide na karting..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari