Pa to..![]()
Ko je realno gledao na Killzone znao je koje su mu mane.
ja sto sam mislio o kz2 prvog dana, mislim i dan danas. nije mi to bila prva igra u zivotu pa da nisam znao za bolje![]()
Ja sto sam mislio o kz2 prvog dana, mislim i dan danas. Nije mi to bila prva igra u zivotu pa da nisam znao za bolje![]()
ma palim ja ovo opet![]()
zanimljivo da boris podrzava psiha o nekom izmisljenom liku koji je sa 5, 6 sati gejmpleja najglasniji o kontrolama.. 5, 6 sati ti nije dovoljno ni da obrnes ovu relativno kratku kapmanju, a to su svi uradili.. osim psiha (do pre par dana).
Pa nije izmisljenogZnas sam na koga je mislio, pricamo o MP-u, ne o kampanji, u kampanji mi apsolutno nije smetalo, uvek mozes da se zgrcis i predjes kampanju. Ti si igrao par sati KZ2 MP, sto ne igras i dalje ako je tako savrseno?
![]()
Hahapa znam zbog cega si prestao, ali ko ti je branio da igras sam?
ali ajde da ti dolaze trojica sa tri razlicite strane da vidim kako ces da ih pobijes![]()
Ne kapiram koja je fora kod BC2Pustio sam ga, vrishti od generike, isto kao u ko zna koliko igara, osecaj kretanja, pucanja, svega, vidjen 200x, KZ2 mp cu i pored toga shto mi se ne svidja pre da igram. Za fps mp josh uvek niko nije stigao genijalnost u nachinu igranja kod CSa, i nije mi jasno zashto to neko ne napravi ponovo. Nije poenta da bude shto vishe vs shto vishe ljudi na mapi i da mapa bude 500kvm, jer tako svako vozi za sebe i to se ne razlikuje od deathmatcha
Fazon je u kratkim i organizovanim partijama, i to niko nema posle CSa...
Ne kapiram koja je fora kod BC2Pustio sam ga, vrishti od generike, isto kao u ko zna koliko igara, osecaj kretanja, pucanja, svega, vidjen 200x, KZ2 mp cu i pored toga shto mi se ne svidja pre da igram. Za fps mp josh uvek niko nije stigao genijalnost u nachinu igranja kod CSa, i nije mi jasno zashto to neko ne napravi ponovo. Nije poenta da bude shto vishe vs shto vishe ljudi na mapi i da mapa bude 500kvm, jer tako svako vozi za sebe i to se ne razlikuje od deathmatcha
Driver prvenstveno misli na to kako je u cs-u ponašanje pušaka fenomenalno urađeno i da im po tome niko ni blizu nije prišao. A zašto je to tako? Pa verovatno ljudi ne žele/neće da uče da pucaju, a u cs-u se uči mesecima kako baratati kojom puškom, a taj proces učenja nikada ne prestaje.
pa isto to sto si rekao moze da se kazi i za npr GT5.
zasto se PD tolko cima da napravi real driving simulator, nek naprave neku prosecnu mainstream voznju i to je to. ali ne, mi se tu kao lozimo na sto bolju grafiku, osecaj voznje, fiziku - stvarno, koj nam je?
ko zeli sve to realno nek ide na karting..
Kao da je vazno, nekom vise odgovara ovo a nekom ono!
to se slazem naravno, nek igra ko sta hoce i voli.
ali smara kad u gt5 temu uleti neko ko se lozi na nfs pa se zali kako je tesko i kako u nfs mozes da uletis sa 300 u krivinu od 90 stepeni a ovde moras da kocis![]()
pa isto to sto si rekao moze da se kazi i za npr GT5.
zasto se PD tolko cima da napravi real driving simulator, nek naprave neku prosecnu mainstream voznju i to je to. ali ne, mi se tu kao lozimo na sto bolju grafiku, osecaj voznje, fiziku - stvarno, koj nam je?
ko zeli sve to realno nek ide na karting..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari