Šta je novo?

Killzone 3

Ti baš prizivaš đavola da ti objasni razliku između kartona i vojne opreme?

:D

Pa ne, objasnjenje je sasvim logicno ako se potrudi covek da ga shvati :) Jedino u simulacijama voznje i letenja ima smisla juriti apsolutnu realnost, jer samo u tim zanrovima oponasas poteze koje radis u stvarnosti, i imas isti kontroler (volan).
Dakle treba juriti realnost u ponasanju puski, da realno zanose, vamo tamo.. a "tezinu" kretanja i ostalo, ostaviti na gamepadu, koji ti svojom ogranicenoscu dovoljno docarava tezinu ratne opreme i oruzja. :)

Pa slazem se, ne vredi :) Mogu ja argumentovano da objasnim na sta mislim jedno 85 puta, dzabe.. Naravno da ne zelim karton, ali ne zelim ni osecaj kao da se krecem kroz blato, i da mi je puska navatala jedno 5 kila blata..

Eh, upropascen, slazem se da su perkovi glupost, ali osim onog sto od Sacmare pravi snajper, nijedan drugi mi ne smeta.. ali ovde pricamo o komandama, koje su odlicne u BC2, nije mi jasno, jel to neki mazohizam pa zelis da ti igra vestacki otezava, vec dovoljno tesko nisanjenje preko gamepada? To mi nije jasno..

Nekad je i mecka bila najbolji auto, pa su je syebali zbog WV vozaca. ;)
Najvise mrzim kad krene kukanje "e kako je to bilo u moje vreme".
Sve se menja, prilagodjava trzistu. Kome ne odgovara nek proda konzolu i kraj price.
Nekad je i RE bio horor pa sta sad, da se ubijem ? Ima uvek nesto drugo da se igra.

Pa realno priznali vi ili ne KZ2 je patio od ogromnih mana, pogotov MP deo igre.

Nije bas tako, vikao sam ja na sva zvona da je KZ2 lag uzas! Pogledaj temu.
Primetim ja mane, i BC2 ih ima dosta, sve sam ih vec naveo, ali opet je najbolji FPS mp na trzistu za sada. Cekam nesto bolje. MAG je trebao biti nesto, ali je igra crap crapova. :D

Pa ne, objasnjenje je sasvim logicno ako se potrudi covek da ga shvati :) Jedino u simulacijama voznje i letenja ima smisla juriti apsolutnu realnost, jer samo u tim zanrovima oponasas poteze koje radis u stvarnosti, i imas isti kontroler (volan).
Dakle treba juriti realnost u ponasanju puski, da realno zanose, vamo tamo.. a "tezinu" kretanja i ostalo, ostaviti na gamepadu, koji ti svojom ogranicenoscu dovoljno docarava tezinu ratne opreme i oruzja. :)

Dogod kretanje puške bude fiksirano za pogled neće biti ništa od realnosti...

Mogu misliti kakva bi to igra bila, trcis a puska se klati levo desno, jeste to realnost ali to u igrama necemo videti nekih 20god.

Mnogo vi izvoljevate, a igrate igre u fotelji... Pf

Bas tako, na pogresnim mestima se trazi realnost, svi nesto pretpostavljaju kako je vojnicima u punoj ratnoj opremi i kakvo treba da bude kretanje nisana i vojnika. Alo bre, igramo na dzojpedima iz lezeceg ili sedeceg polozaja :) Ne radis nista sto pravi vojnik radi, ne zaludjujte se.. realnost treba juriti u recoil-u puske, jacini metka, putanji metka i takvim stvarima..

Pa i voznje su ogranicene kontrolerom. E sad to sto je volan kudikamo prilbizniji realnosti od gamepada je neka druga prica.

Odgledaj onaj trailer za KZ2 ... i neko onda spomene MW2? :D Jeeeeeeeeee... Jeva cekam sledeci mesec i ps3 napokon.

Pa i voznje su ogranicene kontrolerom. E sad to sto je volan kudikamo prilbizniji realnosti od gamepada je neka druga prica.

Ajd objasni.. :)

I da je od drveta, opet sedis (kao u pravom autu), opet okreces levo desno taj volan (kao u pravom autu), stiskas pedale.. dakle milion razloga da juris realnu fiziku i sve ostalo.

Ne znam, ja ocigledno pisem na kineskom pa niko ne kapira poentu sta hocu da kazem... Nebitno..

99.9% postova na forumu pocinje da zvuci kao da svi ostali pricaju na kineskom :)

^ Sufler i osvedočeni kontraš :p

Boris hoće realnost (fiziku, inerciju šta god) u LFS/GT5 i fifa/pes igrama. Ostalim igrama to samo kvari užitak. :D

Samo kazem da previse ljudi pretpostavlja kako treba puska da se pomera i kako je to u ratnoj opremi.. Gamepad to dovoljno dobro docarava, bitno je ubosti dobar filing pucanja, uporedi pucanje iz treceg lica u Uncharted-u i u GTA/RDR recimo.. U prvom je pravo uzivanje, a u drugom slucaju jedva cekas da se zavrsi.. Znaci sve dok je igrivo i dok se oseca dobro pod prstima, to je najbitnije..
Svi sluzili civilnu vojsku a svi eksperti koliko je teska puska i oprema, i kako to treba da izgleda u igri.. :)

Svi sluzili civilnu vojsku a svi eksperti koliko je teska puska i oprema, i kako to treba da izgleda u igri.. :)

+1

Pola ljudi ovde na celom forumu ne bi moglo pusku da podigne, let alone da puca sa njom, i posle pucnja da im prezivi telo/kuk/rame :D.

hahahaha, sta bre pricas ti :) .. hteo sam da se iskuliram od rasprave sa zidom, ali zvucis ko marli. s tim, sto marli sebe demantuje u drugom postu, ti to uradis u istom..

kazes ovo:

a pre toga ovo:
Samo kazem da previse ljudi pretpostavlja kako treba puska da se pomera i kako je to u ratnoj opremi.. Gamepad to dovoljno dobro docarava

gamepad dovoljno dobro docarava pomeranje puske u punoj ratnoj opremi???

ok, sad se stvarno iskljucujem iz rasprave, definitivno ne vredi..

Nazad
Vrh Dno