Šta je novo?

Killzone 2

Gruja & Predrag. Šta smo tolko strašno rekli? Mislim, možda i jesmo, ali nismo svesni, recite nam šta konkretno mislite, pa ćemo da stavljamo u spoilere... Ali generalno, nema šta da se spojlerište u KZ2... cela igra je prangijanje.

Ništa strašno niste rekli sem što ste pisali šta ide posle koje misije:)

Ok, ovo vec nije smesno. Nisam jos ni dosao do Radeca, a ovo postaje suludu. Kada zavrsim one prve talase, dobijem objective da se popnem na onu terasu. Ja to uradim, likvidiram 3-4 talasa, i onda dodju oni manijaci i ubiju me bacacima raketa nakon 3 sekunde.

e bas tu sam i ja ispi.deo.. moje resenje..

tu je najbolje da odes levo skroz do stepenica za balkon kad se pojave ti sa rl, jer si tu zasticen od raketa.. tu ce pokusvati da ti se popnu ovi obicni sto su preostali ali ti ih cekas na vrhu stepenica dok ih sve ne pobijes. kad su mi ostali samo oni sa rl, imao sam nekoliko bombi i samo sam ih bacao na slepo dok nisu pomrli :).. tj ostao mi bio samo jedan pa njega nije bilo problem ubiti normalno

Poslednja izmena od urednika:
Zavrsio sam one prve sa RL-ima, igra se sacuvala i odgledao sam onu cutscenu kada se drop ship, iz nekog razloga, zakucava u ovo mesto gde se borimo. Onda se pojavi jos onih sa RL-ima, a ja nesto pokusavam sa snajperom da uradim.

Zavrsio sam one prve sa RL-ima, igra se sacuvala i odgledao sam onu cutscenu kada se drop ship, iz nekog razloga, zakucava u ovo mesto gde se borimo. Onda se pojavi jos onih sa RL-ima, a ja nesto pokusavam sa snajperom da uradim.

aha ti na to mislis..

ma meni su ovi prvi talasi bili problematicni.. kad se zakuca brod i dodju novi, ne secam se sta sam radio.. jesam izginuo nekoliko puta ali nista specijalno tako da nisam ni zapamtio sta sam radio.. verovarno ista taktika - bacaj bombe i granate na te sa rl :)

E pocinjete da me nervirate :) Filipenko, damn you, nisi mogao da organizujes tu Deda Mraz akciju tamo negde pred kraj februara kad svi budu imali igru? :)

Evo sta Nemci misle o fasistima iz buducnosti. :)

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mVCX5sAVNzc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mVCX5sAVNzc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Kako je dokazao, pa on nije uzeo kopiju samo zato da bi imao metalno kucishte :d To je vrh svih lozachkih vrhova :d

"Pokazao je da nije lozac" :D :D :) Ja jos uvek verujem u onu "ko cini dobro dobro mu se vraca" ;)

E shofer, ti ne rise, nego idi "uzivaj" :D

Poslednja izmena:
Kako je dokazao, pa on nije uzeo kopiju samo zato da bi imao metalno kucishte :d To je vrh svih lozachkih vrhova :d

To sam i hteo malo pre da dodam.:D
Nije fora igrati bez metalne kutije,al stvarno je ispao badza(dizemo malo perje Borisu)sto je odhebo Killzone.Retko ko bi to uradio.Veci je badza od onog drugog Borisa,koji jos gori lozac od ovog naseg.:D

Poslednja izmena:
e pa iako je ispao sta je ispao (lik ili lozac, ocigledno zavisi od ugla iz kog se gleda :)), ali onda nek se ne buni sto pisemo o samoj igri a ne vise o njegovim gif-ovima i jovy-nim klipovima sa tube ;)

Zavrsio sam. Trebalo mi je nesto vise od 10 sati. Ubio sam oko 650 Helghasta, od toga oko 175 headshotom.
Trebalo mi je 23m 24s da ubijem Radeca, zamalo trofej da uzmem. :(

Inace, zadnja scena je mindfuck MGS4 style.
BTW Znam da je nebitno, ali su credits mnogo mocno uradjeni. :)

P.S.
Sad sam pogledao, taj ceo deo sa Radecom sam preaso za 1h 26min uz 26 smrti.

Poslednja izmena:
I sada da vas pitam realno...
Da li igra stvarno vredi tolikog hype-a? Iskreno...

I sada da vas pitam realno...
Da li igra stvarno vredi tolikog hype-a? Iskreno...

Daleko od toga da je savršena, ali je ovo najbolji FPS koji sam ikada igrao, ako se izuzme takmičarsko igranja CS-a 5na5...

COD4 je, recimo, sasvim dobra igra, ali je KZ2 po svakom aspektu bolji...

Dakle ne očekujte igračko savršenstvo, ali nema sumnje vredi li ili ne vredi...

Iskreno, jedan od najboljih fps-a ikad.. Mozda i najbolji. Retko koja igra moze da stvori takav trip da bukvalno osecas kao da si ti u ratu. Igra koje te uvek tera da ides dalje, ni u jednom trenutku nije dosadna, zvuk perverzija, grafika brutalna (osim nekih low res textura, ali zato osvetljenje, zatim dim, prasina, shut od zidova koji se dizu kad se puca u neogranicenim kolicinama (sto je nonstop :)) ili kad se bacaju granate, i detalji koji su neverovatni), fizika koju osecas u kretanju ili u skoku.. ma sve sve je neverovatno.

eto sad da me pitas da ti kazem mane bile bi: te povremene lowres texture i duzina (tj kratkoća). drugo mi ne pada na pamet. sve ostalo je najbolje ikad vidjeno.

igra koja nema bog zna sta originalno u sebi (osim tog cover sistema koji je iz tps-a savrseno uveden u fps), ali je sve savrseno sklopljeno u celinu.

i jos jednom bih ponovio, iako to nije originalan pokusaj jer je i ranije pokusavano u igrama, ali jos nigde nisam osetio da sam stvarno u ratu. ovde su zaista uspeli.

tako da definitivno vredi hype :)

a sad sta baner podrzumeva pod igrackim savrsenstvom je drugo pitanje. ako se pod tim podrazumeva da nikad ni jedna igra nece biti bolja, onda nararno™ da to niko ne (moze da) tvrdi

Zavrsio sam. Trebalo mi je nesto vise od 10 sati. Ubio sam oko 650 Helghasta, od toga oko 175 headshotom.
Trebalo mi je 23m 24s da ubijem Radeca, zamalo trofej da uzmem. :(

Inace, zadnja scena je mindfuck MGS4 style.
BTW Znam da je nebitno, ali su credits mnogo mocno uradjeni. :)

P.S.
Sad sam pogledao, taj ceo deo sa Radecom sam preaso za 1h 26min uz 26 smrti.

U koju ti skolu ides kad imas toliko vremena za igranje i jos kukas za raspust?

Uh vi koliko je nafaliste i popaliste mene da sam se napalio na igricu samo citajuci vase postove ko mladi majmun,jedva cekam da malo pripuskaram.I sto najvise volim ubacis disk i igras nema stelovanja i raznih *******cija.

Sto bi rekli "ubacis kertridz i igrash" :D

Ja sam prešao 3 misije i još mi ne traži drugi disk.

A tek smora kad izađe patch ne mora da se juri crack za isti, nego odmah da se igra online.

Nedostajaće mi čupanje DVD-ROMa da bih porkenuo mountovan .iso.

Nazad
Vrh Dno