Gruja & Predrag. Šta smo tolko strašno rekli? Mislim, možda i jesmo, ali nismo svesni, recite nam šta konkretno mislite, pa ćemo da stavljamo u spoilere... Ali generalno, nema šta da se spojlerište u KZ2... cela igra je prangijanje.
Ok, ovo vec nije smesno. Nisam jos ni dosao do Radeca, a ovo postaje suludu. Kada zavrsim one prve talase, dobijem objective da se popnem na onu terasu. Ja to uradim, likvidiram 3-4 talasa, i onda dodju oni manijaci i ubiju me bacacima raketa nakon 3 sekunde.
Zavrsio sam one prve sa RL-ima, igra se sacuvala i odgledao sam onu cutscenu kada se drop ship, iz nekog razloga, zakucava u ovo mesto gde se borimo. Onda se pojavi jos onih sa RL-ima, a ja nesto pokusavam sa snajperom da uradim.
E pocinjete da me nervirateFilipenko, damn you, nisi mogao da organizujes tu Deda Mraz akciju tamo negde pred kraj februara kad svi budu imali igru?
![]()
Pa i ti si dobio igru, ko ti je kriv shto si pacer pa odbio![]()
Kako je dokazao, pa on nije uzeo kopiju samo zato da bi imao metalno kucishte :d To je vrh svih lozachkih vrhova :d
I sada da vas pitam realno...
Da li igra stvarno vredi tolikog hype-a? Iskreno...
Zavrsio sam. Trebalo mi je nesto vise od 10 sati. Ubio sam oko 650 Helghasta, od toga oko 175 headshotom.
Trebalo mi je 23m 24s da ubijem Radeca, zamalo trofej da uzmem.
Inace, zadnja scena je mindfuck MGS4 style.
BTW Znam da je nebitno, ali su credits mnogo mocno uradjeni.
P.S.
Sad sam pogledao, taj ceo deo sa Radecom sam preaso za 1h 26min uz 26 smrti.
U koju ti skolu ides kad imas toliko vremena za igranje i jos kukas za raspust?
U koju ti skolu ides kad imas toliko vremena za igranje i jos kukas za raspust?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari