Šta je novo?

Killzone 2

pa pazi, ne smeta ako je u single-u. al ako u mp-u mi bude uchitavao dok ja napucavam nekog..game brake-er.. :S

cool je. jedino da ne bude tog sastajkivanja.. nadam se da je to u videu, a ne u igri.. i ovaj lik igra na eazy jel? posto primi granatu i metak, i odsheta..

Na easy je 100 % , novinar neki igra..
Strava je sto su ubacili botove..

LOL, i ovo je nekom loshije od plastik fantastik fps-ova :)

Ne instalira se jer deca plachu kako nemaju vise mesta na HDD-u, inace, sve stare igre i demoi ne mogu da se obrisu, jednom kad instaliras to je to (*blip* dobio sam sarkazam Trophy! ) ;)

Voleo bi da je barem MP deo na HDD-u, videcemo kako su to izveli. U beti jeste bilo povremenih zastajkivanja, koji su zaista neprimetni, ali veci problem je bio pad frejmova kada se dosta stvari desava na ekranu. Taj build je bio prastar i navodno sve je to ispeglano i trebalo bi da ne pada ispod 30 fps sta god se desavalo.

Bas citam AU review na IGNu i pise da fps nikada ne pada ispod 30.

Nema povremenog zamrzavanja u punoj verziji, to o cemu novinari pisu je otklonjeno.

Nema povremenog zamrzavanja u punoj verziji, to o cemu novinari pisu je otklonjeno.

Mora biti, ali ovo sto kimi reche, pri auto save-u i menjanju pod nivoa. Samo se nadam da je MP ispeglan i da su nesto preduzeli sa rocket launcherima..

Jeste primetili koliko je po*no fizika vetra i peska? :)

Rocket launcheri nisu nerfovani zato sto za to nije bilo potrebe.
Prosecan igrac moze da ubije mozda jednog, dva igraca sa svom municijom koju dobijes kad se spawnujes. To isto taj igrac moze da napravi isto to i sa puskom.

Poslednja izmena:
Tacno, ali nikako nisu za male i zatvorene mape. Nece mi padati na pamet da ulazim na servere koji ce na Radec-u imati upaljene launchere :)
Za vece mape, nema problema..

Na Radecu nisu problem, ako mapu igru 16 igraca.
Uostalom, na Radecu haos prave i snajperi, pogotovo u prvih 30ak sekundi kada svi kao sumanuti izlecu iz onog hodnika na sredinu mape i samo bivaju pokoseni od snajperista u nevidljivom modu.

Verovatno samo u pakovanju i slici na omotu...

Koliko je realno da se ova igra nadje u slobodnoj prodaji u UK krajem februara?
Ortak ide, pa rekoh sto da narucujem ako ne moram :).

Pa naravno da ce biti u slobodnoj prodaji od 27-og, nije online porudzbina jedina varijanta :)

OMG THEY GOT HIM TOO! NOOOO :(
2lji0bc.jpg

:d

Koliko iznosi isporuka sa shopto ili sendit -a ?

Poslednja izmena:
29.99 funti (normalna verzija) ili 32.99 funti (limited edition) + postarina oko 3 funte (ne znam koilko je tacno sa sendita)

Hvala . A kako ide sa preuzimanjem posiljke ?. Da li se preuzima na carini , ili se ipak moze ocekivati na kucnoj adresi ?.

Na kucnu adresu naravno bre :) (odnosno u lokalnu postu ako nikog nema kuci ili ne moze da stane u sanduce, ili ga mrzi da ide do vrata, itd )

Ma kakvi na adresu, dolazi ti na carinu u Leskovac pa morash tamo da idesh :d

E otkud vec review na IGN-u ?
Ova igra izgleda da da je full, mogao bi da je anrucim sa shopto

Ma kog datuma ce mi moci da kupimo kod nas u prodavnici i koja se cena ocekuje?

Istog dana kada izadje i u ostatku Evrope (25. ili 27. februar, nisam siguran), a cena ce biti standardnih 6.499 RSD.

Nazad
Vrh Dno