Šta je novo?

Killzone 2

Videcemo, na prvom mestu za pre-orders je na skoro svim sajtovima, ja cenim da ce biti 2 miliona vec prvih nedelju ili 10 dana.. a i sad krece kampanja za reklamiranje.

Inace onaj Super bowl trailer je Fake, fan-made :)

Top Nine weapons of Mass desruction

Poslednja izmena:
Poredite babe i žabe. S jedne strane imamo 18+ igru koja prolije više krvi od prosečnog horror filma, a sa druge imamo simulaciju vožnje koja nije ni simulacija ni vožnja :). Kakve veze ima koliko se primeraka proda jedne a koliko druge? Po tome je Wii bolji od xbox i PS zajedno jer se prodaje više?

Ovde na benchu najgori off topic generišu moderatori. Još malo pa ćete ES da stignete po količini generisanog *****.

Vala bas..

Poredite babe i žabe. S jedne strane imamo 18+ igru koja prolije više krvi od prosečnog horror filma, a sa druge imamo simulaciju vožnje koja nije ni simulacija ni vožnja :). Kakve veze ima koliko se primeraka proda jedne a koliko druge? Po tome je Wii bolji od xbox i PS zajedno jer se prodaje više?

Ovde na benchu najgori off topic generišu moderatori. Još malo pa ćete ES da stignete po količini generisanog *****.

1. gow je već ispričana i ispucana stvar
2. gt se tradicionalno u svakom delu nadrograđuje... trebalo je pratiti istoriju pa to naučiti
3. jesi i ti sad postao neki expert za simulacije i vožnju, kad tako nonšalantno donosiš zaključke... ja (sam) makar pišem/pisao A4 strane nekada kad sam nešto hteo da izvedem ko zaključak
4. kakav narod, takva vlast
4a. ko god želi da na ovom forumu da deli samo toleranciju i znanje ispadne sakat...

O boze... Samo malo manje deljenja i soljenja pameti i sve ce biti super :) Stvarno najvise gusite teme.

Da, najbolje da svako ima "svoja mišljenja" i da se toga držimo ko pijani bandere. Treba svi da budemo srećni kad nas neko ubedi da nismo u pravu...

Poslednja izmena:
Brate... jednu od najiscekivanijih igara uopste, ne samo na PS3, i najcenjenijih fransiza nazivas izlizanom i kako vec.. Sto volite tako da smarate i nabedjujete kako ste uvek u pravu oko SVIH stvari? Ne valja to... iskulirajte malo.
i evo vidis, ode tema offtopic za cas posla, job well done..

Poslednja izmena:
Ne ceka se, ceka se postar :)

Haha Xbots FTW :

Having relatives in Microsoft, and knowing a lot about Xbox game development, and Playstation. The graphics on Killzone 2 can be easily achieved on the 360 with 1 disc. the game would run completely fine, the engine is compatible with all the Xbox 360's hardware.

Second of all, Guerilla is a Sony company, they would never put it on the 360. If Sony does port the game, it will be to the PC.

You are all *****s and should actually learn about game development and software before even starting an argument of this nature.

Also, Killzone 1 was a terrible game with a horrible linear storyline, and another note: Killzone 2's graphics are JUST on par with Mass Effect. I've been using the Unreal Engine for years, and I know a lot about it.

Ili u prevodu "ja mogu da smuvam Adrianu Limu kad oćeš, samo me mrzi..." :D

Najbolje napisan review po meni do sad.

Videogamer KZ2 review

marvelling at the most stunning, eye-catching war torn backgrounds and skylines your gaming eyes ever did see, makes Killzone 2 the best looking game ever made - a jaw dropping graphical showcase from start to finish.

Koješta. Vi Sony botovi ne želite da priznate da je Killzone 2 zaista veliki korak unapred za developera koji je do sada ipak bio poznat po mediokritetnim igrama, ali da nije mnogo više od toga. Uostalom, u odnosu na Gears of War 2, koji je kao neki holivudski blokbaster, Killzone 2 je ipak generičkiji, dovoljno da se da primetiti.

Ako mi ne verujete, pravac na link!

Poslednja izmena:
Nije da sam skeptičan, ali ipak hoću lično da se uvjerim dali je ovo zaista najbolja igra svih vremena, ikada, igdje i ikada i ikada....

To nije, ali da je jedan od najboljih FPS-ova u proteklih nekoliko godina, definitivno jeste.

Mora uvek po milijardu i prvi put.. :)

Nije da sam skeptičan, ali ipak hoću lično da se uvjerim dali je ovo zaista najbolja igra svih vremena, ikada, igdje i ikada i ikada....
Pa zašto bi bila najbolja igra ikada (rekoh ja, biće hejta kad se pojavi igra)... Ali obzirom na opšti, kako ga nazvadi, problem sa opadanjem kvaliteta u bilo kom segmentu: muzika, televizija, graderoba, automobili... dobro je i jako je bitno videti stvar koja podseća na neka vremena kada dobit nije bila jedini razlog postojanja ili možda aludira na neka buduća moguće bolja vremena stvaralaštva.

Gametrailers video review is UP

Dobro pa nema spojlera, odma sam ugasio... ccc

Ovi sa GT su sve uradili samo da ne dobije vecu ocenu od Glitch of Wars ili Halo 3 ...

Prica 8.2?!?!A prica u Halo 3 skoro 9 , W T F ??

O well , ipak se zna da su oni Xbotovi , pa ovaj visok skor jos vise dobija na znacaju ...

Ovi sa GT su sve uradili samo da ne dobije vecu ocenu od Glitch of Wars ili Halo 3 ...

Prica 8.2?!?!A prica u Halo 3 skoro 9 , W T F ??

O well , ipak se zna da su oni Xbotovi , pa ovaj visok skor jos vise dobija na znacaju ...

Pa ovde nema gnusnih vanzemaljaca puzeva! Ameri se loze na to, kako ne vidis? :) To je mnogo vise COOL od spejs nacista! :p

Poslednja izmena:
GT su Ameri, logicno je da ce igre na x360 njima vise odgovarati.
Pogledajte ocene na Famitsu-u, pa recite da su Japanci objektivniji.

Vrh Dno