Šta je novo?

Killzone 2

pa znaci ti demo dan pre,jer mozes da cancel-ujesh porudzbinu 26., jer sutradan (27.) izlazi igrica :)
tako cu i ja :)
doduse,sigurno se necu razocarati i kenselovati preorder :D

Teshko da mozesh da cancelujesh preorder, oni ce ti skinuti pare sa kartice jedno nedelju dana pre, zavisi kad im stigne roba. Ne dobijaju oni milion kopija 27. i sve ce tada da poshalju :) Vrlo je moguce da poshalju i 5 dana ranije, pa da chak i stigne istog dana kada se pojavi u prodavnicama.

Necu da skidam demo jer sam se i ovako previse nagledao tako da bi mi stvarno bilo glupo da igram nesto sto cu malo kasnije igrati u punoj verziji, a i taj demo ce najverovatnije biti neki pre-alpha build or something...

Necu da skidam demo jer sam se i ovako previse nagledao tako da bi mi stvarno bilo glupo da igram nesto sto cu malo kasnije igrati u punoj verziji, a i taj demo ce najverovatnije biti neki pre-alpha build or something...

Demo je u 99% slucajeva rip konacne verzije.

Da li Stock Due In koji je trenutno za killzone 2 na shopto znaci da cu ja igru dobiti tek kad dodje druga tura ako sad pre-orderujem?

Stock due in znachi da ocekuju poshiljku i to pishe za sve igre za koje se zna datum izlaska, a u skorije vreme je.

Poslednja izmena:
BREAKING NEWS from SHopto.net

Dear Customer,

We're delighted to inform you that we have managed to secure a Collector's Edition Steel Box for your pre-order of Killzone 2, and have updated the website to reflect this. There is nothing you need to do - your pre-order will remain as it is at the same price!

I sve to 42€!

Prilozi

• PS3.jpg
    PS3.jpg
    7.9 KB · Pregleda: 67
A? :zgran: Ocu i ja bre! :)

e bash, i meni upravo stiglo za taj limited. mada ne kazhe shta sadrzhi, al 4e je razlika..

Poslednja izmena:
Uh, izgleda da su sve pre-ordere promenili u ovaj LE box :) Najs! Box art je drugaciji i kutija je od metala, e sad ne vidim da li misle na omot ili dobijes upakovan u neko dodatno metalno pakovanje..

Beh, koji će mi to? Sad mi glupo da otkazujem preorder ali moram uplatiti preko 500 dinara više na račun zbog toga. Ali kod te Limited edition stoji "stock due in" dok kod ove obične koje je sada jeftinija ne.

Kucaj u pretragu Killzone 2 Borise i izbaciće ti obe

clip2nu7.jpg

Dobio sam i ja info za limited edition, naravno da ga uzimam :)

Ne zna se jos, ili je kutija metalna (umesto providna) ili dobijas obicnu providnu verziju ali upakovanu u neko metalno kuciste (to bi bilo brukica), box art je drugaciji, i mozda je knjizica deblja kao i neki dodatni materijali na disku...

Ljudi, lepo bise Limited Collector's BOX, znaci pakovanje, ne sadrzaj?

Metalna kutija puna peska i par ampula krvi da poliješ konzolu...
Killzone2 bling kit.

Pimp my ride verzija :D "Yo, we heard you like Killzone 2, so we put a Killzone 2 INTO your Killzone 2, so you can shoot while you shoot!!" :D

Poslednja izmena:
Al cemo samo mi odavde da im napravimo promet :)

Poslednja izmena:
danas, u 6 popodne eurogamer review going online!

Od EuroGaymera ce dobiti 8 ili 10. Isti likovi su Oblivionu dali 10ku. :d

Inace, poredjenje 2 verzije koda, pre alpha (E3 2007) i finalne verzije:

Pre alpha:
al5gqs.jpg

Finalna verzija:
29pbz1k.jpg

To se vidi i iz snimaka, a ovo je verzija za amere :d

Vrh Dno