Šta je novo?

Killzone 2

Dobro Raćo majku mu nećemo sad da preterujemo. Oblivion i zaslužuje ako ne 10 onda ono makar 9. To je vrhunska igra, samo što ima 1 zahebana stvar. Klizač™ za težinu može da se pomeri na početak i onda igra više nije igra. Ali to rade vune. Sve na preko 60% težine Oblivion dobija sasvim drugu dimenziju. Ta kao i ova igra, Killzone 2 :), se igraju na najtežem i onda možemo da pričamo.

Velika većina ps3 ekskluziva koje sam igrao imaju veoma dobru grafiku, i to crtanje delova gde se vidi da su slabije teksture više govori o onima koji to rade. Ok, voleo bih i ja da je bolje ali i ovako je sasvim, sasvim dobro.

Ma kakvi shotovi, u pokretu ova igra sija..

Evo malo veca slicica ove Limited edition verzije

053546.jpg

Ja predlažen da se boris banuje do izlaska igre ili da se ova tema zaključa. :D
Biće kao i sa LBP, naložiće nas nikad gore na igru i kad konačno dobije igru (he he) biće mu mrsko da je pokrene... :)

:zgran: ni jedna chista desetka...***kuca brzo na shopto.com i otkazuje pre order** phew:trust:

Dobro Raćo majku mu nećemo sad da preterujemo. Oblivion i zaslužuje ako ne 10 onda ono makar 9. To je vrhunska igra, samo što ima 1 zahebana stvar. Klizač™ za težinu može da se pomeri na početak i onda igra više nije igra. Ali to rade vune. Sve na preko 60% težine Oblivion dobija sasvim drugu dimenziju. Ta kao i ova igra, Killzone 2 :), se igraju na najtežem i onda možemo da pričamo.

Oblivion zasluzuje jedva 8.5, jer je igra najobicniji graficki upgrade Morrowinda.
Ko je igrao Morrowind, osecace da ga igra ponovo, sa HDR-om i ostalim glupostima.
Da ne pominjem auto leveling...

Inace, po IGN-u, Resistance 2 je bolja igra od KILLZONE-a 2 (9.5 vs. 9.4). :d

oblivion je (da se tako izrazim drajverovim recima :)) genericki morovind .. nije losa igrica™ ali daleko ispod (po mom misljenju) od prethodnika. naravno, ima napretka, daleko od toga da nema, ali atmosfera je usr*na..

bolji r2? au ***... dobro, onda da kenselujem preorder za kz2 pa da narucim r2...

Cek, cek, ima jos detalja:

Po IGN-u, KILLZONE 2 zasluzuje 9.5 za grafiku.
GTA 4 je dobio 10!

yeap.. igra je flop.. nista, prodajte ps3-ojke i svi da ste kupili nintendo DS! i to lajt! rozi!!

Oblivion zaslužuje 10 jer je nova, unapređena iteracija Elder Scrolls serijala i čiji prethodnik Morrowind takođe zaslužuje 10 :)

Što se UbistvoZone 2 tiče, sve je jasno - vrh igra u najavi :)

IGN se zesce pogubio, ne znaju oni vise sta hoce :) Ocena je skroz na mestu, ali ako je Resistance za 9.5 onda *** :) Znam da ima dobar MP (koji je meni neprivlacan takav kakav je) ali kumovi, 9.5? :)
Gears 2 i GTA IV bolja ocena za grafiku od KZ2? :)
Postali su jako smesni ovi review-ovi...

the e3 2005 trailar was not fake :D:D:D:D hahahahahha

Poslednja izmena:
IGN se zesce pogubio, ne znaju oni vise sta hoce :) Ocena je skroz na mestu, ali ako je Resistance za 9.5 onda *** :) Znam da ima dobar MP (koji je meni neprivlacan takav kakav je) ali kumovi, 9.5? :)
Gears 2 i GTA IV bolja ocena za grafiku od KZ2? :)
Postali su jako smesni ovi review-ovi...

pa neki su se smejali drajveru kad je to rekao pre 2 godine :p

Ako gt5 dobije 9.5 za grafiku onda je sve namesteno da na silu xbox igrice izgledaju graficki bolje:)

Oblivion zaslužuje 10 jer je nova, unapređena iteracija Elder Scrolls serijala i čiji prethodnik Morrowind takođe zaslužuje 10 :)

Što se UbistvoZone 2 tiče, sve je jasno - vrh igra u najavi :)

Oblivion ne zasluzuje ni 9, a kamoli 10, jer je u pitanju unapredjena verzija Morrowinda, prvenstveno sa graficke strane, i nista vise.
Ko nije igrao Morrowind igrace mi biti fantasticna, ali za Morrowind veterane to vise lici na addon+engine makeover.

koga zanima, trenutno je KZ2 39e na http://www.ShopTo.net/
Ako neko hove da kupi molio bih da mi se javi da mo preporucim igru (trebace mi email kojim je registrovan na ShopTo) i time dobijem, posle kupovine nakon moje preporuke, 1eur na racun :D

Desert MP mapa, fak jes..

2cckrix.jpg

33asbxy.jpg

2pt8pkg.jpg

xm7lad.jpg
[/img]

Ma to je sve prerenderovano :d

Da li sam dobro procitao ili igru nije moguce instalirati na hard?

Pa? Većina igara na PS3 se ne instalira na hard. Eventualni patchevi i dodatne mape će se snimati na hard, igra može sasvim kulturno da se učitava direktno sa BDa.

Naravno da moze, ali tog zastajkivanja verovatno ne bi ni bilo da se igra instalira na hard.
Meni licno to ne smeta, sigurno nije gore nego u HalfLife-u.

Vrh Dno