Šta je novo?

Killzone 2

Jel vam se desilo nekad da meta preživi nešto što bi u normalnim okolnostima definitivno bilo fatalno?
primer je pogodak sačmarom u glavu sa metar daljine/blizine.

Zbog takvih kao ti, vojnici i nose slemove. :) Meni se desava da sa 4-5 metara nabijem sacmu nekom po sred cela, da bi nakon 2 sec on roknuo mene. :wall:
Uzasno me nervira sto me uvek roknu "in close combat", kada se vrtim u krug sa likovima koji su 15cm od mene...uvek me koknu. :smash:

Zbog takvih kao ti, vojnici i nose slemove. :) Meni se desava da sa 4-5 metara nabijem sacmu nekom po sred cela, da bi nakon 2 sec on roknuo mene. :wall:
Uzasno me nervira sto me uvek roknu "in close combat", kada se vrtim u krug sa likovima koji su 15cm od mene...uvek me koknu. :smash:

Eh.....
Sacmara jeste dobra ali rasipa mnogo, pa ako ciljas u glavu logicno je da ce mnogo toga otici okolo :d

Zato ja volim i dalje obicnu pusku pa sa daljine headshot......

Mada sad sam dobio sa novim rankom AR iz Americas Army, pa malo cu nju da probam.....

Btw, sad sam senior major :D

Još malo i dobijam repair skilll... Grehota onoliko turreta po nivoima, to treba da se sanira, boga ti.

Valjda će do sledećeg vikenda biti više igrača odavde... Klan je tu, sa nesrećnim inicijalima :) pa da igramo ko ljudi. više mi je smor da se derem na špance i francuze...

Pa ako nama draga posta i carina ne lencare , dace bog da do kraja nedelje svi koji su preorderovali igru dobiju je :(

Još samo da debanuju Gruju i kompletna ekipa. :)
Igrao sam tokom vikenda par puta s njim. Na opštu žalost nismo bili na istoj strani.

al to sto se chitovanja u igri tiche, vec su ovi iz gerile najavili neki patch, jer kako pishe, masa ljudi je igrala s botovima "online" i igra im je rachunala statistike, i onda su ubedljivo prvi i neshto neshto.. ako vas vishe intresujue=>google :)

^Zar nije to popravljeno patchom?

@svi ostali
Kad birate frakciju, birajte Helghast. Tako cemo u svim slucajevima (osim kada samo Autoselect radi) igrati na istoj strani, tj. oni koji posle vas udju na server ce znati na kojoj ste strani.
Skroz je glupo igrati protiv drugih clanova klana. Valjda ce ubaciti party opciju u skorije vreme, ili barem Home launching. Tako mozemo da skupimo ceo klan u Home i lansiramo se na server u isto vreme.

Ja sutra narucujem igru! Eto cisto da znate :p
:happy:

Meni je lakše da igram kao ISA. jeste da onaj preko radia smara za sve pare, ali sam nekako navikao da čim vidim crveno da svetli da pucam...

Pa navika iz kampanje. I realno, lakše je roknuti ih u glavu jer im samo glava svetli. ISA vojnici imaju one plave lampe po telu, što i nije od neke pomoći.

Lose su to resili, nisu poslusali savete sa foruma za vreme bete da stave plave lampe na slemove a ne na telo, ali dobro bar je bolje, ranije su ISA bili kameleoni..

Kako je dobra fora imati repair&hack skill. Sanduci sa municijom na svakom koraku, kao i oni bolesno precizni turreti... Masakr...

Exclusive badge abilities, part 6: Scout ili ti poznatiji kao cucavci..

Ti čučavci su face kad broje headshotove da drugog kraja mape, ali ih je tako lako nanjušiti. Sa engineerom sam ih rokao sačmarom s leđa. Onda lepo pokupim snajper, postavim turret i rokaj/snimaj.

Nego, killzone.com sinoć nije radio. Pitam se zašto. :)
Sada mogu da se ulogujem, ali nema statistika.

Jel dobio ko KZ sa shopto?

Meni i dalje na carini :S:

Nije nikom stiglo osim navodno Psihoy-u (ne verujem mu uopste, mada sad ce da napravi nalog Psihoyu3 da me razuveri), ali da se sad ovde svi ne javljaju "ni meni", napisite kad stigne u temu: "da li porucujete..."

Najjace kad pridjes scout-u iz blizine, obozavam kad se pogubi bespomocno :D

Mada, smaraju ludaci koji jure ordenje, pa se zaleću i ubijaju sa melee ili pištoljem. Tačno se vidi da to rade namerno, ne može istom igraču 5 puta za redom da fali municije. :) bedak je kad te rokne neko melee napadom. No dobro, sačmara je iz raja izašla za osvetu.

Nije nikom stiglo osim navodno Psihoy-u (ne verujem mu uopste, mada sad ce da napravi nalog Psihoyu3 da me razuveri), ali da se sad ovde svi ne javljaju "ni meni", napisite kad stigne u temu: "da li porucujete..."

Najjace kad pridjes scout-u iz blizine, obozavam kad se pogubi bespomocno :D

Psihoyu ima kopiju, sad sam proverio.
Ne znam da li dobio iz Engleske ili je uzeo ovde...

Upravo su meni promenili status posiljke na trackandtrace-u, otisla je u glavnu postu.

Verovatno je i vama azurirano sada ili ce uskoro biti, ocekujem postara sutra :)

Extra ako je stigla u glavnu postu!
Sutra cu od 8am da cekam postara ispred zgrade da slucajno mi ne stavi "mrzi me da se penjem" listic u sanduche ...

Moj novi video! :D
(Obavezan HQ) :)

Killzone 2 - The Ultimate Mix

[YOUTUBE]<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CAALCOKYLmo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CAALCOKYLmo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/YOUTUBE]

27.02.2009 08:38:10 11003 IZMENIČNA POŠTA - 62200 CARINA GPC NOVI SAD
02.03.2009 09:50:13 21200 PC Novi Sad - 21102 Novi Sad (21102)
02.03.2009 15:01:13 21102 Novi Sad (21102) - 60212 POST EXPRESS PC Novi Sad
02.03.2009 15:29:49 21102 Novi Sad (21102) - 60212 POST EXPRESS PC Novi Sad
02.03.2009 19:03:38 21102 Novi Sad (21102) - 21101 Novi Sad (21101)

Puno statusa se promenilo danas, nadam se da mi stize uskoro (ako ne danas onda sutra 100%)

Very nice!!! :)

27.02.2009 08:38:10 11003 IZMENIČNA POŠTA - 62200 CARINA GPC NOVI SAD
02.03.2009 09:50:13 21200 PC Novi Sad - 21102 Novi Sad (21102)
02.03.2009 15:01:13 21102 Novi Sad (21102) - 60212 POST EXPRESS PC Novi Sad
02.03.2009 15:29:49 21102 Novi Sad (21102) - 60212 POST EXPRESS PC Novi Sad
02.03.2009 19:03:38 21102 Novi Sad (21102) - 21101 Novi Sad (21101)

Puno statusa se promenilo danas, nadam se da mi stize uskoro (ako ne danas onda sutra 100%)

Kako ti moze danas stici , imam neki osecaj da postari ne rade posle 8 uvece :d

Vrh Dno