Šta je novo?

Killzone 2

Pa ko nas je terao da državi otimamo danak i naručujemo preko interneta?
Mogli smo lepo svi u maloprodajam kupiti ocarinjene, oporezovane primerke igre.

Jel CT uvezao obični ili collector's edition?

Po onom zakoniku sto je neko okacio ovde ne bi smela da se carini ovakva roba za fizicka lica, tako da nista ovde nije nelegalno. Ceo svet kupuje preko takvih sajtova i sigurno niko ne placa carinu, samo kod nas po sistemu "valjda nece".. Stvarno je previse 70 evra za igru, zar ne? Svaka im cast sto uvoze, jer da ne rade ove transakcije to bi bio jedini nacin da uzmes igru, ali previse je...

E kad Otac ne bi prijavljivao neki problem, svet bi se okrenuo naopako :)

Nije ni meni stigao preorderovani KZ2 pa shta sad, da dizem nove threadove zbog toga :d
a ja sa fala bogu otvorio 3 :)

@cvejic: pa jeste..i te kako..ali plate im nisu 200-500 eura, i imaju visestruko veci procenat ps3 user-a i tako to....
gde da se poredimo s evropom,kad i ovaj NEevropski deo sto treba da udje u evropu nas je preshishao....

Poslednja izmena:
OTAC nemoj pametovati,sta ti mislis da u Evropi obicni fizikalci imaju vise od 500-600 eura?Znas ti koliki su njihovi troskovi itd itd tako da dodjemo na isto.

Nemoj dzabe da lupas o necemu sto nemas pojma!

???
Trenutno sam Master Seargent, ali mi i dalje nisu otkljucani SMG i shotgun?
Koji jeftiniji headset mi preporucujete za KZ2? :)

Kada sam uzimao kevi neki Samsung dobih neku bluetoth pa cu videti da li radi ako ne Sony dolazi :D

A Jovyland moj savet uzmi na shopto "originalnu"

Anyway, za generala treba otprilike 13 sati aktivnog igranja.

Ja sam mislio da za 2-3 nedelje (kada svi dostignu maksimalni cin) organizujemo neke nedeljne meceve, da probamo da se uigramo, pa da se prijavimo za neki Valor free tournament da vidimo na cemu smo.

Ja stalno igram sa Yodom sa EmuGLX-a i nama super ide, ali hocu da vidim kako bi funkcionisao tim od 8oro.

Onda gledaj da se ubacis na mape sa mnom i Jodom.
Ja znam odlicno 3 mape, posto sam njih tokom bete dosta igrao, a ukapirao sam i vecinu ovih novih.

Stvar je u tome sto kada si u odredjenoj jedinici mozes da se respawnujes tacno iza vodje te jedinice, pa mozes lako da ukapiras gde se obicno odvijaju borbe i kojim putevima je najlakse doci do neprijateljske baze (za miniranje, prenosenje propaganda speakera itd.).
Znaci, samo gledaj da upadnes sa nekim iz klana na server i obavezno udji u njegovu jednicu (ili kreiraj svoju i posalji mu pozivnicu).

P.S.
Gledajte da upadnete u jedinicu cak i sa ljudima koje ne poznajete. Vrlo je malo tacticiana na mapama (to su oni zaduzeni za postavljanje spawn pointa po mapi), pa umesto da se stalno spawnujete u bazi i trcite stotine metara do cilja, mozete da se spawnujete kod vodje jedinice i tako znacajno smanjite vreme potrebno za ulazenje u borbu.

Poslednja izmena:
Kad vec pricate o platama, sta sprecava Britanca, Francuza ili Nemca da uzmu igru sa Shopto-? A koje plate imaju?
Mislite o tome ;)

OTAC nemoj pametovati,sta ti mislis da u Evropi obicni fizikalci imaju vise od 500-600 eura?Znas ti koliki su njihovi troskovi itd itd tako da dodjemo na isto.

Nemoj dzabe da lupas o necemu sto nemas pojma!

gari ziveo sam u finskoj.... i obican fizikalac nema sony, jer brine o parama, a ne kao srbin, ima platu 200 eura a mobilni od 400...jednostavno taj svet tamo pazi na to, ne baca visak hrane, kupuje umerno i kako moze. jer tamo si u govnima ako ne vratis kredit...to sto mi mozemo pozajmiti od jetrve i svastike i sa 200 eura da zivimo ceo mesec, + da imamo sony + neke izlaske i ostalo..to je zato sto imamo 200 rupa na zakrpi.

[BenchBotovi] :p

Nisam los za pocetak ;)
3 ranka gore + FR mi je u plusu :D :D
Kako se postaje medic?Jel to dolazi sa rankovima ili...?

Ko je bre krstio ovaj naš klan?
ono [bb] ispred imena baš smara...

Pa pisao sam ti da sam ti poslao pozivnicu, kako se sad ne sećaš ko je:trust:? Nema frke, promenite, napravite novi - šta god hoćete. Ako vam to smeta, napravio sam eto da ima. Možda neka druga kombinacija 3 slova bude bolja...

Poslednja izmena:
ti si stavio BB kao ime klana? ja nisam ni gledao kako se zove, samo sam kliknuo aksept

Aman nije bb nikakvo ime klana. Ime sam stavio benchmark_serbia, to su neki inicijali koji moraju da stoje ispred. Mislim da sam stavio BS neko bi rekao "a zašto BS, meni smeta":wall:

Preliminary Killzone 2 Sales - over 750,000 sold
Killzone 2 looks to be the third fastest selling PS3 title to date
1st March 2009

VGChartz has today released preliminary data which suggests that Killzone 2 has already passed the 750,000 sales mark since launch. This would put the game third behind Grant Theft Auto 4 and Metal Gear Solid 4 in the list of fastest sellers on the PS3.

Early reports from retailers also suggest that there was "only a modest" increase in sales of PS3 hardware from the release of Killzone 2 but this was to be expected since Killzone 2 is selling primarily to existing PS3 owners and the true effect on hardware sales will only been seen over the next few weeks.

http://news.vgchartz.com/news.php?id=3063

Not bad :D

Ja sam juce proverio broj igraca koji su igrali online i cifra je bila preko 250.000, sto je bilo duplo vise nego pre 2 dana ( nesto malo vise od 125.000), tako da je vrlo moguce da je broj prodatih komada dostigao 750.000. Bas cu danas pogledati da vidim koliki je broj igraca igralo Warzone.

Odlicne vesti u svakom slucaju, sto vise novca zarade vise ce uloziti u nastavak.

Jel postoje unranked sobe , ili mozete igrati samo ranked i vezbati protiv botova ?

Poslednja izmena:
Ja ovo ne znam da igram.
Takve partije mi nailaze, da je izazov završiti sa 0.

Inače, ako vam zvoni telefon tokom igranja, ne javljajte se! Ja se javio na 2 minuta i samo gledam kako me izbacuje iz partije i oduzima poene.... :(

@Miroslav
Hm, mene dosad igra nijednom nije izbacila, mada, ja ni nemam obicaj da pricam preko telefona tokom igranja. :p

Inace, primetio sam jednu zanimljivu promenu u odnosu na phase 2 betu.
Jedna od stvari koje su promenjene posle 2. faze beta testiranja je sansa za headshot.
Ne znam sta su uradili, ali je sada mnogo lakse pogoditi nekoga u glavu. Ovo je posebno zanimljivo kada se uzme u obzir koliko je upravljanje otezano implementacijom akceleracije.

Za 10 headshotova tokom jednog meca dobija sa headshot ribbon. Ja ih za sada imam 4, a tokom bete najbolji igraci (oni sa preko 120 sati igranja) NISU imali vise od 3-4 (meni se cini da nakon 20 sati nisam imao nijedan). Tacno se secam da kada sam pregledavao statistike najboljih igraca nisam nasao jednu jedinu headshot medalju.

Ovo je, po meni, najznacajnija promena u odnosu na build koji smo igrali tokom prosle godine.

Evo i nekih mojih utisaka posle 2 dana igranja......
Dakle, igra je puna adrenalina, SP sam malo igrao, MP mi je mnogo zanimljiviji.....
Zaista je fantasticno, malo frustrirajuce kada te pune sa svih strana zbog tvog tima ali ok.....
@Cveja:
"Ko igra za raju a zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u trecerazrednom Vratniku" :p

Razlicitost zadataka u MP je fantasticno uradjena, nikada nije dosadno, i mislim da oni zato forsiraju klanove za igranje, jer nesto tako se ne moze igrati kao lone wolf....

Malo vise mi je trebalo vremena da se prebacim sa R2 kontrola na KZ2, ali sad ce biti bolje posto ne verujem da cu paliti R2 (koji je na razmeni :p)

U svakom slucaju, ovo je stvarno najbolji FPS koji sam video u zivotu ( a za svojih 38 godina sam ih video mnogo)......

Jel vam se desilo nekad da meta preživi nešto što bi u normalnim okolnostima definitivno bilo fatalno?
primer je pogodak sačmarom u glavu sa metar daljine/blizine.

Nazad
Vrh Dno