Evo mene iz skole

d), odmah sam upalio Killzone, otkinuo sam multi i... utisci su jos bolji nego u beti, posto je sve u menijima nekako logicnije rasporedjeno, a i sam interfejs tokom igranja je dobio fejslift (sada su vidi na mapi kada ubiju clana tvog tima, spawning vojnika je dobio poseban efekat itd.).
Anyway, vodjstvo klana je prebaceno na mene, pa ko hoce pozivincu, neka me doda na listu prijatelja (Lagspike_exe) i neka napise da hoce pozivnicu za klan.
Gledao sam statistiku i, uglavnom, nije lose, osim sto vecina clanova (koliko sam video) ima negativan K/D.
Evo mali tutorial:
Kada napadate sobe (npr. miniranje), uzmite SMG ili sacmaru. Puska nije efektivna u skucenim prostorijama.
Kada pucate iz puske, pucajte u kratkim razmacima (po 2-3 metka). Cak i ako je neprijatelj relativno blizu, neprestan baraz metaka ce vrlo verovatno promasiti metu u ogromnom broju slucajeva.
Nisan koristite iskljucivo kada je meta dosta udaljena od vas. Mnogo je lakse pucati sa onim belim "nisanom".
Kada radite assassination, "overite" metu, posto se ubistvo racuna tek kada on mora da se respawnuje.
Kada radite miniranje, idite iskljucivo u timovima. Potpuno je besmisleno sam se kretati prema meti.
NIKAKO NE RADITE CAMPING blizu baze, sto je, koliko sam video, praksa na jednoj mapi (kada je njih 5oro meni blokiralo put iz baze i kao sumanuti bacali bombe, sto automatski znaci da igraci koji se respawnuju ne mogu izaci iz baze).
Ako vam je cilj da sto pre dodjete do generala (i tako dobijete snajper), igrajte medica, posto on obicno dobije najvise poena na mapama.
Obavezno koristite melee. Ekstremno je koristan u ovoj igri, posto je zahvaljujuci akceleraciji vrlo tesko nisaniti, pa se tako igraci cesto nalaze u situacijama da promase protivnika koji se nalazi 50ak centimetara od njih samih. Uvek dvaput pritistnite dugme za melee, posto je tako ubistvo sigurno.
Stalno se krecite. Zbog tezine gadjanja, neprijatelji ce vas tesko ubiti ako se stalno krecete levo-desno.
Ukoliko ne igrate sa ljudima koje znate, iskljucite headset, kako biste smanjili lag.
P.S.
U klanu su svi dobrodosli, tj. clanovi ne moraju imati dugogodisnji staz na Benchu. :d