Šta je novo?

Killzone 2

Prvi patch se pojavio, 16mb. Upravo ga skinuh. Ragnaroku se odsad obraćajte za pozivnice, svi ste dobrodošli! Desetak je prihvatilo, ostali kad budete u mogućnosti, poslao sam još za - Filipenko, Sinda (malimrav), Bane, Chivee, Serbian91, Boris, pilac... Više ne vidim spisak, moguće da ima još, Raća će vam reći. Obavio je sve kontrolne zadatke, dobio je petice ko pravi đak,) i sad može da sabija Killzone 2:D

Poslednja izmena:
Evo mene iz skole :)d), odmah sam upalio Killzone, otkinuo sam multi i... utisci su jos bolji nego u beti, posto je sve u menijima nekako logicnije rasporedjeno, a i sam interfejs tokom igranja je dobio fejslift (sada su vidi na mapi kada ubiju clana tvog tima, spawning vojnika je dobio poseban efekat itd.).

Anyway, vodjstvo klana je prebaceno na mene, pa ko hoce pozivincu, neka me doda na listu prijatelja (Lagspike_exe) i neka napise da hoce pozivnicu za klan.

Gledao sam statistiku i, uglavnom, nije lose, osim sto vecina clanova (koliko sam video) ima negativan K/D.

Evo mali tutorial:
Kada napadate sobe (npr. miniranje), uzmite SMG ili sacmaru. Puska nije efektivna u skucenim prostorijama.

Kada pucate iz puske, pucajte u kratkim razmacima (po 2-3 metka). Cak i ako je neprijatelj relativno blizu, neprestan baraz metaka ce vrlo verovatno promasiti metu u ogromnom broju slucajeva.

Nisan koristite iskljucivo kada je meta dosta udaljena od vas. Mnogo je lakse pucati sa onim belim "nisanom".
Kada radite assassination, "overite" metu, posto se ubistvo racuna tek kada on mora da se respawnuje.
Kada radite miniranje, idite iskljucivo u timovima. Potpuno je besmisleno sam se kretati prema meti.

NIKAKO NE RADITE CAMPING blizu baze, sto je, koliko sam video, praksa na jednoj mapi (kada je njih 5oro meni blokiralo put iz baze i kao sumanuti bacali bombe, sto automatski znaci da igraci koji se respawnuju ne mogu izaci iz baze).

Ako vam je cilj da sto pre dodjete do generala (i tako dobijete snajper), igrajte medica, posto on obicno dobije najvise poena na mapama.

Obavezno koristite melee. Ekstremno je koristan u ovoj igri, posto je zahvaljujuci akceleraciji vrlo tesko nisaniti, pa se tako igraci cesto nalaze u situacijama da promase protivnika koji se nalazi 50ak centimetara od njih samih. Uvek dvaput pritistnite dugme za melee, posto je tako ubistvo sigurno.

Stalno se krecite. Zbog tezine gadjanja, neprijatelji ce vas tesko ubiti ako se stalno krecete levo-desno.

Ukoliko ne igrate sa ljudima koje znate, iskljucite headset, kako biste smanjili lag.

P.S.
U klanu su svi dobrodosli, tj. clanovi ne moraju imati dugogodisnji staz na Benchu. :d

Poslednja izmena:
A gde to saljete, iz same igre? Sad moram da zurim sa SP-om da bi vam pokazao malo kako se igra.. cc

Jeste otkinuli glavu nekom u MP-u, pitam se s kojim sve oruzjem moze..

Da, iz igre. Goran je poslao svima koji su trazili pozivnice.

Nisam primetio da sam ikome glavu otkinuo.

E ***, nisam to jos otkljucao. Pravio sam headshotove sa ISA puskom (ne volim preterano HG pusku, pa je i ne koristim) ali se glave nisu kotrljale. :d

Kako vam uopste radi kad komunicirate? Koliko remeti konekciju, kako se cuje? Naglasite samo i koji net koristite..

Ne znam za Killzone, nisam jos probao posto nisam imao sa kim da probam, ali je u Resistanceu radilo super.

Inace, nasao sam legendarni gif:

300gpsj.gif

:D :D

To kuche je legendarno, a taj gif se redovno koristi za neke zaebancije kao ova sa Halo :)

@Rangorak & Boris
Please ubacite i mene u klan - Jovyland. :)

Edit: Meni je ovo najbolji multi koji sam u zivotu igrao. :)

Poslednja izmena:
sad ste me napalili na KZ2,kako je krenulo sutra ujutru idem do BG-a da uzmem jer ne mogu da sacekam iz UK :D

@tema:

:(

isporucena je igra,ali tracking number koji sam dobio, vec 2-3 dana kad ukucam u tracandtraceptt nista ne govori...tj nije jos stigla :(
znaci da ce tek tamo do 3. ili 4. marta :(

p.s. dajte giff tog retrivera, googlam,ali ne mogu da nadjem original...

Jesi pre-orderovao oche? Btw, dostavljaju li postari subotom?

Jesi pre-orderovao oche? Btw, dostavljaju li postari subotom?

jesam, i to jos sredinom januara :I

al nema veze....
btw, mislim da donose subotom,ali rade nesto krace...

npr,ovde u ns-u,sam jedne subote trebao nekom liku da posaljem igru,i u 3 sam krenuo...jedna posta radi do 2, druga do 3, a glavna posta samo vrshi uplate...pa sam morao ponedeljak da cekam...

tako da do podneva i jos sat-dva,moze sve kako valja valda da se obavlja (nek me neko ispravi ako gresim) al sasvim je moguce da samo radnim danima rade s paketima i isporukama

Poslednja izmena:
Ne, postari nikako ne rade subotom za ovakve stvari , mada me je prosli put slepac probudio u 8 ujutru i to u subotu da mi da poziv za regrutaciju ...
Nvm ocekujte kao i uvek u roku od 5 radnih dana (iliti 7 sve zajedno zbog vikenda igru :D )
Samo se plasim jedne stvari a to je kada bude stigao kontigent Killzone-a iz UK , (jer barem 50 oro ljudi je narucilo ovu igru) da nam slepci to ocarine ...

Poslednja izmena:
Pa ko nas je terao da državi otimamo danak i naručujemo preko interneta?
Mogli smo lepo svi u maloprodajam kupiti ocarinjene, oporezovane primerke igre.

Jel CT uvezao obični ili collector's edition?

Evo i ja igram ne planirano :) drugar uzeo u GameS-u, pa sam uzeo malo da se trsim sa Helganima. Moram da kazem da sam odusevljen, pucacina prve klase, odlicna igra. Svako ko ima PS3 treba ovo da proba i da uzme.
Igraci PS3-a su kukali kako nemaju Crysis, i da on ne moze da se napravi za konzolu (sto je smesno).
Vise ne moraju - imaju Kill Zone 2! :)

Mmmmmmm.......
Posle malo igranja.......
Mogu samo reci da je extra :D :D :D

Svima vam zavidim ... moj i dalje na carini u NS :wall: :wall: :wall:

Tek u ponedeljak stize ... :(

Poslednja izmena:
Najgore sto ti vikend prodje ;)
Ima li informacija da li KZ2 koristi Anti aliasing? Posto ga igram na Full HD tv-u 40", nema ona krzavost tekstura koja se izrazava u GT5 i slicno. Mnogo lepo izgleda! :p
Boriseee, ces ti dam KZ2 za SF4? :p

Koristi AA, nema krzavih ivica ako ti je sharpness na normalnom nivou.

Lele svi pre-orderovali igru a ja se igram sto nisam :p
Sta smaraju ti na carini?

Vrh Dno