Šta je novo?

Killzone 2

jos uvek nema proklete igre ... da mi je znati sta je u mozgovima likova u glavnoj posti ... ili jos gore wtf je sa postarima
I da , ima li nekoga ko je imao srece da izvuce drkosa od carinika ?

Medic je najbolji za levelovanje.

Inace, Radec's sa 32 igraca je kill fest. Juce sam napravio K/D oko 3:1 na toj mapi uz pomoc obicne puske.

Pa ako se na vreme potrudi, sve je lako. Samo treba odraditi zadatke. Posle se to sve lepo nagrađuje. Ja sad imam 3 poena po ubistvu u body countu. Da sam se igrao da postavljam bombe u low level partijama, sada bi i to bilo isplativo. Preživeo sam 5 atentata do sada, i šesti nije zabeležen jer je nestalo struje na sred partije (Koji smor posle, nisu mi radila oba sixaxis kontrolera, morao sam kablom da ih uparim ponovo). Kad odradim orden i za to, biće nagrađivano sa više poena, mada ne vidim više smisao jurenja poena (osim plasmana) jer nema više činova. Mogli su i Maršal da dodaju :D

Nego sad kad nam je (vecini) stigla igra, da nazdravimo.. :D

Aj ziveli!

kz2ziveli.jpg

Vreme je onda da se krene malo u klansko vezbanje ;)
Ja mogu da kreiram server, posto imam 1Mb upload, tako da javite ako hocete malo da pikamo veceras.....
I taman da se nakupi malo poena ubijajuci novajlije :d

Nesto za**bavaju ovi Novosadski postari... koliko vidim pored mene jos i OTAC i jovus nisu dobili igru (mislim da su oni iz NS)
Smilujte se :D

Ako ćemo tako, bez 5.1 zvučnika, DS3 i BT sluški ti se takođe ne isplati da počinješ da igraš.

*** ne moze sve odjednom...DS3 ni nemam, BT sluske ne bih bas nesto ni kupovao, a 5.1 ce kad tad!Kao studentu koji sam sebi placa faks nije tako lako, jos uz tako skup hobi!:D

Obicne USB sluske mogu isto?

BT sluške su obavezne, inače ćeš psovke i kukanje sušati na TVu. Ja ih držim upaljene podalje od sebe sa mutiranim mikrofonom, samo da ne slušam strance. Kad budemo igrali kolektivno i organizovano u bebe klanu, biće korisno.

BT sluške su obavezne, inače ćeš psovke i kukanje sušati na TVu. Ja ih držim upaljene podalje od sebe sa mutiranim mikrofonom, samo da ne slušam strance. Kad budemo igrali kolektivno i organizovano u bebe klanu, biće korisno.

Mogu bilo koje BT sluske, ne moraju SONY-eve?
Sto se tice headset-a znam da je korisno, profesionalno ,) sam se bavio Socom II Online!:D

Odoh sad da se tesim sa MGO...:)

Ne znam da li je bilo reči ranije o ovome, ali bilo koje bluetooth sluške pasuju na bilo koji uređaj koji podržava iste. Mogu SONY, mogu mad catz, mogu nokia, sony ericsson, motorola, koje god vam padnu šaka. Samo se upare i šljakaju.

Gde/kako?
Ja sam morao da ugasim mikrofon jer je sve sa prednjih zvučnika skupljao i emitovao... Kao i većini, čuo se eho onih glupavih naređenja preko radia?

Mada, ako krenemo kao klan da igramo, biće više nego poželjno da se priča međusobno.

Bez problema se to uradi, pritisnes kocku i izaberes "Mute player."

Ne mogu da se setim u kom meniju, moram da upalim igru, pa da vidim kako se tacno to radi, ali ta funkcija postoji.

HD tv>check
PS3>check
DS3>check
BT slushka>check
5.1 zvuk>check
KZ2> son of a ....

Eh kakve sam srece :(

Danas dobije kill zone i 3-4 dana necu imati net :(
Nek mi neko posalje pozivinicu :D

Rankovi se dobijaju u single playeru ili multi?

Ajde ko salja pozivnice za klan nek posalje jednu, psn id: SidneyDean

killzone 2

ako neko pravi klan nek posalje pozivnicu
ili ako neko zeli da pristupi mom klanu nek se javi

psn: witchge8

Poslacu vam pozivnice sutra.
Pavle, koji ti je PSN nick?

KAD TRAZITE POZIVNICU PISITE PSN NICKOVE, NE MOGU VAS DRUGACIJE DODATI.

aj šibni i meni pozivnicu. PSN je isti kao i forumski nick: ppredrag:wave:

Saljite invite
RankoSD

Vrh Dno