Šta je novo?

Killzone 2

Valter stize kao DLC ;)

Nego sad kad ste nad*kali klase i cinove, jel vam vece uzivanje nego kad ste (i svi) tek pocinjali sa osnovnim oruzjem i sposobnostima?
Nazalost meni je Radec mapa u beti postala neupotrebljiva kako je vreme vise odmicalo (i Blood Gracht doduse), uopste, ali uopste nisam uzivao u spamovanju raketa, bombi i tureta na svakom cosku.
Meni licno samo vece mape mogu proci u takvom okruzenju, jer se ne svodi sve na dve sobe i izivljavanju svim mogucim sredstvima, vec imas mesta i da dises malo...
Verovatno cu izbegavati manje mape gde je sve omoguceno, odnosno trazicu one sa rocket launchers/turrets = OFF. Vidim i da imaju neki serveri samo sa prangijama, sto je bas cool...

Poslednja izmena:
Serveri sa pistoljima sluze za nabijanje pistol ribbona, kako bi igraci otkljucali M4 revolver.

veoma funny scena....

novi sad, glavna poshta, danas, negde oko 18:45
dolazi do shaltera za isporuku paketa, ipred mene jedan lik i jedna zhena.. zhena dobija svoje pismo. lik daje onu karticu od poshte uz rechi: "valjda je danas stigla" na shta mu devojka s shaltera odgovara: "ajde, nadam se da cesh imati srece", on odvraca: "da, sepecifichna je poshta, iz britanije je"... ja se ubacujem: "igra?", on :"da", ja: "s shopta?" on: "da" ja:"killzone?" on:"da" ja:"nick na bench forumu?" on:"otac".... i tako se mi siti isprichasmo, dobro ne bash siti, al smo se upoznali, uz naravno udar realnosti da cemo igru moci tek sutra da pokupimo:S:.. eh.. funny story..

Poslednja izmena:
^^ Hahahaha :D

Cool situacija ;)

@Driver?! Oli shamar? nogom?! :D

@jovus...haha lepo lepo drago mi sto sam te upoznao :))) killzone2 mania...

ali me jedno nervira...danas, kad su hteli na ruke (kucnoj adresi) da nam predaju sve je bilo ok, a posto mi nismo bili kod kuce, i dosli smo kasnije u postu, e sad ne mozete da uzmete vas paket :S
"morate doci sutra." (kao neka procedura sa barkodovima mora da se obavi) daaaaa.....a da sam uzeo ispred ulaza u stan, ne bi nikakve procedure bile... gluposti. jovus,sta ces... ista nam sudbina :(

@tema... SUTRA, 8am, UZIMAM IGRU, I OD 8:15am IGRAM KZ2!!!!!!

ali me jedno nervira...danas, kad su hteli na ruke (kucnoj adresi) da nam predaju sve je bilo ok, a posto mi nismo bili kod kuce, i dosli smo kasnije u postu, e sad ne mozete da uzmete vas paket :S
"morate doci sutra." (kao neka procedura sa barkodovima mora da se obavi) daaaaa.....a da sam uzeo ispred ulaza u stan, ne bi nikakve procedure bile...

i meni se ovo desilo.. dakle ako nisi kuci kad ti zvone, tek sutra mozes da podignes dok oni to posle odnesu u to odeljenje za licno podizanje.

Ja stvarno ne znam šta neki vide u kz2 multiju. Kakva qratz taktika ono tamo je obična mesara bre. Nahajpovaste multi a ono najcrnje njesra koje sam skoro igrao. Realno, ovo je boolja. Loše, loše, loše...

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne znam šta neki vide u kz2 multiju. Kakva qratz taktika ono tamo je obična mesara bre. Nahajpovaste multi a ono najcrnje njesra koje sam skoro igrao. Realno, ovo je boolja. Loše, loše, loše...

Volio bih i da ima taktike, ali sto se mene tice, mesara je sasvim ok! Samo mi poslije citavog dana posla ili ucenja treba puno taktiziranja, noooooooo treba mi mesara! :p

i meni se ovo desilo.. dakle ako nisi kuci kad ti zvone, tek sutra mozes da podignes dok oni to posle odnesu u to odeljenje za licno podizanje.

da ali fora je sto je to vec bilo tu,ali neki bar kod...neke gluposti treba da odrade (kontam da nije jako komplikovana procedura,jer da jeste, nikad nista ne bi stigli na 1000e dnevnih posiljki...to se radi u minut-dva)

ma :) strepecemo se :)

Kad budes igrao u normalnim timovima sa ljudima koji znaju da igraju, razumeces o cemu smo pricali.

Dakle, u nedelju ce ti sve biti jasno zasto je KZ2 multiplayer bolji od svega ostalog. ;)

Kad budes igrao u normalnim timovima sa ljudima koji znaju da igraju, razumeces o cemu smo pricali.

Dakle, u nedelju ce ti sve biti jasno zasto je KZ2 multiplayer bolji od svega ostalog. ;)

Naravno da nije bolji od battlefielda

Voleo bih da mi neko objasni detaljno multi...Koje klase imaju, kakve su prednosti, tj sta koja klasa nudi...dal mogu dve klase da se biraju ili slicno...itd...

Hvala unapred!:)

Predraze rano je za takve sudove.. moze biti i kao Quake odnosno cisto izivljavanje, a moze biti i taktiziranje, zavisi sa kim igras, koliko je balansiran tim, da li poznajes ljude sa kojima igras, itd..

@ Marko

Pisalo se mnogo puta o tome, ja sam okacio na nekoj strani sve klase i njihove sposobnosti, mesanje i ostalo..

Idi u "trazi u ovoj temi" i kucaj "choose your destiny" ;)

Naravno da nije bolji od battlefielda

To je sve stvar ukusa.Igrao sam sve BF igre , od 1942 pa do Bad Company , i po meni Killzone 2 MP je dosta bolji .

Jedina stvar sto me nervira u ovoj igri (MP) je prokleti death lag.Ponekad ispraznim ceo sarzer u protivnika (sve pogodim) i njemu nista.On se samo okrene i odmah laku noc ...

Nadam se da ce u sledecem DLC ubaciti jos koju mapu , i co-op , sto bi sigurno prodalo jos nekoliko desetina hiljada kopija.

Jedina stvar sto me nervira u ovoj igri (MP) je prokleti death lag.Ponekad ispraznim ceo sarzer u protivnika (sve pogodim) i njemu nista.On se samo okrene i odmah laku noc ...

To mi ne zvuci kao death lag vec kao assault klasa :) Imaju mnogo bolji pancir od ostalih, mada desava se da kad ubijes nekog i on tebe u isto vreme. To se u beti mnogo cesto desavalo, ovde dosta redje pa mozda i nije lag vec se jednostavno desi da je i on ispalio metak pre nego sto sam ga ubio..
Uzasno sam neprecizan iz blizine u MP-u, ne mogu vola da pogodim..

valja igra... na kontrole se valja malo navici.. jedino sto se online statistike ne update-uju asap :/

vala uzeo sam je rano u posti,ali sad je pauza na faksu od 2 sata,pa sam dosao do kuce da isprobam :D :D :D :D

MJAU!

Zavisi čime pucaš. Sačmara ili SMG su keva za blizinu... Sa assault rifle jedino ako gađaš glavu pa neki metak ubode headshot.

Da.. takodje moram izvezbati da ne cimam pechurku on/off, vec da je blago kontrolisem, nekad me zaboli glava kad se naglo okrecem ili kad se penjem uz stepenice, a pogotovo kad gledam recimo burazera kako igra, znaci morska bolest.. takodje i meniji, sta su im trebali oni efekti i zamucivanje nemam pojma, izgleda lepo kad prvi put vidis, ali posle stvara mucninu, bukvalno kraickom oka prolazim kroz menije zbog toga..

Nemojte me odma napadati i smarati zbog ovoga, ali izgleda da postoji neki jako cudan problem i jos cudnije resenje, samo prenosim info jer vidjam ovo po vise foruma i gledam gomilu komentara koji kazu da im je znatno poboljsalo iskustvo u igranju, dakle nisam licno probao pa ako neko hoce..

Naime postoji neki lag (nemojte mesati sa tezinom oruzja i inercijom, ne misli se na to), zbog "Cross Color reduction filtera" :trust:

Dakle, AKO vam se cini da su komande prespore i da to nije do same igre vec da je nesto drugo, probajte ovaj moguci "fix", probacu i ja jer ljudi prijavljuju da nisu ni znali da imaju taj lag dok to nisu promenili i sad navodno mnogo bolje nisane..

Promenite vrednost Cross color reduction filtera suprotno od one koja vam je sada, dakle ako je OFF stavite ON i suprotno, pa testirajte da li ima razlike.

Ne bih pastovao ovo da je neka glupa glasina, nego tema ima gomilu strana na oficijalnom KZ forumu kao i na jos par mesta.
Ja cu testirati u svakom slucaju..

Ko sve ima Killzone 2? Da li moze nekako da se napise lista svih ljudi na ovom forumu koji imaju pa da se medjusobo dodamo, jer nemam sve vas na fr listi...

Idi u temu sa PSN imenima, pa pogledaj ko je sve aktivan u ovoj temi pa dodaj sve, preskoci one koje nisi primetio na forumu duze vreme..

Evo dodacu:
1. Jovyland
2. filipenko
3. Serbian91
4. driver_us
5. Goranchek
6. Zarithan
7. DAMIR1985
8. Ivan_R
9. Lagspike_exe
10. goksi79
11. BorisLozac
12. jovus88
13. ppredrag
14. kimi_3eMyH3aKoH
15. SidneyDean
16. Cvejic
17. banemitic

Moj PSN ID je KuzmanNS_RF89 (ako imate moje stare ID-eve djapenskuzman i Djape_FCV1914 obrisite ih)
Sad cu dodati ove ljude u FR listu, pa me onda mozete pozvati u klan
Poz

Vrh Dno