Šta je novo?

Killzone 2

Igram ti ja lepo PS3 danas...i pogledah na listu ko je online...par njih, i svi pikaju Killzone 2!:)

Igram ti ja lepo PS3 danas...i pogledah na listu ko je online...par njih, i svi pikaju Killzone 2!:)

Ne znam sto se svi prze na igru, meni se ne svidja. Osecam se kao invalid dok igram na sixaxisu dok me pune sa svih strana... Nisam ja za to :D

Ne znam sto se svi prze na igru, meni se ne svidja. Osecam se kao invalid dok igram na sixaxisu dok me pune sa svih strana... Nisam ja za to :D

Sve je stvar ukusa...Neko voli i da ga samo pune...:d:p
Salu na stranu...Mislim da je ovo must have za PS3 owners!
A i ne moze odmah iz prve da se roka...tiha voda breg roni!:D
Za sve je potrebno vreme, i redovno vezbanje/usavrsavanje!

To je trebalo prvog dana napraviti i smisliti bolju skraćenicu od [bb]. Sad je verovatno napravljeno milion klanova i svako iole pametno ime/skraćenica je potrošena. Dakle benchmark je klan sa bb prefixom... nema veze, kad krećemo u neko organizovano klanje?

Neverovatno za čega vi *****te. Tako je bitna skraćenica? Možda je trebalo napraviti sa trt, ili eventualno mrt. Samo ne daju više slova, onda bi bilo trt-mrt.

Drajveru, aktuelan je i ima brdo članova. Do sada je samo Cvejić izrazio svoje ogorčenje™ skraćenicom (negde oko 10 puta) i ništa drugo nije bilo;).

phhh puce mi kz samo se zamrze ekran:mad:
Da li se to desava cesto u onlinu? A taman je misija bila da se stiti psihoyu :D

Poslednja izmena:
bas si unistio ime sa tom skracenicom,razocara me totalno :( :p

Mali ne zahebavaj:D.

Kako se zove uopste klan?:trust:

benchmark_serbia -imaš sve par stranica unazad.

phhh puce mi kz samo se zamrze ekran:mad:
Da li se to desava cesto u onlinu? A taman je misija bila da se stiti psihoyu :D

Meni ne. Zapravo jeste danas ali mi je to prvi put posle bogzna koliko vremena pukao eunet-ov adsl i to baš kad se završavalo 5 misija a imao sa solidno poena :(

Poslednja izmena:
Koje je ovo lozenje :) Kao da sam u prokletom filmu, neverovatno..

Konacno posle 6 dana stize i meni jutros limena kutija sa dvd.co.uk. Sve ukupno 38 funti bez ikakvih dodatnih troskova :)

PSN ID je MGarret

Jaooooo budalo jedna Marko, ja sam kao nesto razmisljao i sada moja kopina jos uvijek ceka u nekoj posti u Engleskoj dok vi lijepo uzivate! Ali neka :) docekacu i ja svojih 5 min! :)
Btw mislim da ce demo prestati da mi radi koliko puta sam ga presao! :)
Samo se nadam da cu se nekada navici na ovo novo nisanjenje, mada vec primjecujem da sam se malo adaptirao!

Multiplayer stvarno otkida.Svidja mi se kako se konstanto menjaju ciljevi , nikad nije dosadno.

Medjutim , ima stvarno previse noobova i klinaca od 8 - 9 godina koji se deru preko headseta...Odigrao sam 6 - 7 partija i uvek sam bio prvi rankiran ...

Sad sam igrao jednu partiju , i nasao sam se samo u zgradi sa 5 - 6 protivnika ... Samo sam ih slusao preko headseta " We gona get you motherfu**er " ... I zavrsilo se tako sto sam ja jedini ziv izasao iz zgrade :D ... umirao sam od smeha dok sam slusao kako su se drali preko headseta ... good times , eh :D ...

Cilj mi je da do vikenda nekako dodjem do General ranka , pa krece snajpanje ...

Bolje da sam prvo presao SP , sad posle MP imam osecaj da cu se tesko vratiti...

Ko god hoce da igramo zajedno (squad) , nek slobodno doda moj PSN , samo naglasite da ste sa foruma :)

Poslednja izmena:
Snajper je precenjen. Ne možeš da legneš, gde to ima da snajperista stoji ili čuči?
I kad uključiš stealth/cloak zamuti se slika, ne vidiš ništa...
Saboteur meni deluje mnogo zabavnije.

Snajper je precenjen. Ne možeš da legneš, gde to ima da snajperista stoji ili čuči?

Ipak je ovo MP, bilo bi malo smesno da snajperi leze :) Doduse samo sam Counter igrao u MP-u, tako da mozda i ima negde da mozes da zalegnes... ali nije prakticno, moras non stop da se pomeras, ne mozes bas da budes stalno na istom mestu jer ces biti provaljen... a to za zamucivanje kad se cloak-ujes prvi put cujem, odnosno nisam cuo da se iko zalio na to.
Juce hteo da upadnem negde kod vas, sve puno :) tako da nisam jos overio MP..

Ne možeš ti da upadneš u partiju gde je neko sa primetno većim ili manjim činom.
Kad se cloak uključi slika poplavi i mutna je (sem kad se gleda kroz nišan).
Nije do drajvera grafičke 100%!:D

Meni ne dozvoljava da upadnem u partiju kod ostalih iz klana. Kaže, brate, mnogo si imba. :)
Za vikend će biti sve generali u klanu... Onda će Ragnarok da organizuje neke aktivnosti...

Poslednja izmena:
Kog ćeš ti da dereš?
Kad debeli generali postave C4, turrete, pozovu air support, nabacaju health packove i uključe cloak...

Zato mi i ne da ulazim u partije sa manjim činovima.

Inače, preživeo sam 8 atentata i zaradio orden. :)

Ja sam mislio da se zaebavas, stvarno ne mozes da udjes u partiju sa nizim cinovima?

Ne. Probao sam sinoć da uđem kod svakog iz klana ko je igrao, jedan server je bio pun, za ostale mi je pisalo da nemam odgovarajući čin.

Tako i treba da bude, gdje da se ja te pojavim recimo za 5-6 i vi me odmah izrokate sa svim tim fancy pojmovima ;-p

Ova igra posto ne moze bez headsetada se igra.

Sada sam igrao sa nekim englezom , nas 2 vs 6 njih ( auto-balance je nesto zeznuo :D ) , i on je izabran za assassination targeta , i uz dobru komunikaciju , izdrzali smo citavih 5 minuta u jednoj sobi protiv njih.

Intersuje me inzenjer klasa...sta on moze sve da uradi?Popravlja turrete , ammo boxove i sta jos?Jel ima dobro primarno oruzje?I na kom ranku se otkljucava?

Примарно оружје му је сачмара и доста се брзо откључава.

Ma dzaba vam svi ti rankovi, kada Valter uleti na server svi padaju odma mrtvi. :smash:

valter.jpg

Nazad
Vrh Dno