nararno da nemora da otkazuje znas zasto? sacu da ti kazem zasto zato sto ovo nista nije sigurno ako bude nesto bude ako ne onda naci netreba da otkazujemo preodrerOnda neko ko je preorderovao iz ove grupe ne mora da otkazuje, ja cu kupiti taj primerak![]()
OK, kada sam već izlanuo ovo, i pošto postajem ekstremno popularan, da razjasnimo odmah par stvari. Ova količina je ograničena (ako je uopšte bude bilo). Ja, nepodeljeno, jednoglasno i pravedno smatram da bi igru trebali da dobiju sledeći ljudi, tj. ja bih njima dao ukoliko bude bilo povereno meni da ih razdelim:
Driver
Bane®
Ivan®
Kimi
Ragnarok
Boris Lozac
Goran.a
...i, naravno, Filipenko
Dakle, da se razumemo, pre nego što se neko naljuti - ja sam mogao da ove momke kontaktiram na PM, ali sam želeo da sve bude ovako, javno, na forumu, da svi imaju uvid u to o čemu se radi i nadam se da ćete znati to da cenite. Ukoliko se ljutite - šta da radim. Količina je ograničena. Moguće je (čak je verovatno) da će neko smatrati da je on trebao da dobije pre nekoga sa liste - izvinite, šta da radim. Nemamo top listu zaslužnih članova, niti je ovo zvaničan distributivni kanal...
Ukoliko neko smatra da mu ne treba, ne želi ili da ne zaslužuje KZ2 od pobrojanih, neka mi odmah javi, pa da uključimo nekog drugog na listu. Takođe, ima tu još par ljudi, ali oni imaju neke svoje izvore, koliko je meni poznato (npr. Miroslav.Cvejić koliko kapiram može da uzme za sebe jer radi u nekoj distributerskoj kući i sl.).
Još jednom ponavljam - ne garantujem da će se ovo zaista i desiti. Možda me čovek nazove i kaže "e, ipak nemam 8 igara", "imam samo za tebe", "nisam dobio dozvolu", "pratim i ja forum pa ću podeliti kome smatram da treba" ili nešto slično.
Molim vas za razumevanje i nadam se da neće biti ljutnje.
Aj da zavrshimo
Posto ne mozesh da ukapirash ono shto hocu da ti objasnim, jednostavno cu napraviti bolje vreme pa onda razmishljaj shta sam hteo da kazem :d
Kako to deli se kz2?
.......
I kao šesto idem po dve krmače![]()
Cover sistem je fenomenalan ... ocekivao sam da ce biti losije uradjen , jel mi je bilo tesko zamisliti cs u FPS-u , ali sam prijatno iznenadjen...
Grafika nije ... kako da kazem ... konstanta
Npr. vecina tekstura je uradjeno vrhunski , HI - res , i onda cete naleteti na neki lov-res texture na zidu ili necem drugom ...
Ja danas uzeh Killzone platinum za ps2. Nekako mi trulo da igram prvo nastavak... I plan je bio da dok stigne preorder igram prvi deo... Hmmm...
Mada nevidim šta je drajver korisno uradio na forumu sem što se registrovao 2000 godine:d
@ komentari za crysis:
ni jedna igra dok je ps3-a nece realno prestici crysis u domenu grafike...mozda stigne i malo pretekne,ali to je maximum... da su likovi iz sony-a mogli bolje da srede killzone, uradili bi.. al im ps3, kao sprava, ne dozvoljava.
steta, komp od prosle godine,pokrece igru kakvu sony nece ni za 5 godina.
al,i dalje najvise volim moj sony!!!! :*![]()
@ komentari za crysis:
da su likovi iz sony-a mogli bolje da srede killzone, uradili bi
Ja ne kazem da ce PS3 ikada imati igru koja ce biti tehnicki savrsenija od Crysisa na visokim detaljima, ali da ce imati brutalno fenomenalne igre koje ce gurati sistem do granica za koje se nije moglo ni pretpostaviti da bi PS3 mogao dostici 2007.![]()
U prvom delu igre Helghasti mnogo luđe zvuče
Nije mi jasno sto ga zovete desert eagle kad je ono revolver i puni ga tako sto zameni burence. Nevermind that, nego posto ja nisam bas pratio sav ovaj hype oko kz2, da li je tacno da cover sistema nema u multiplejeru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari