Šta je novo?

Killzone 2

@ driver

Kao sto su u LFS-u kola od kartona, pa vam karton skinuo rekord ;) Salim se, za ovo si u pravu, nijedna jos pucacina do sad nije imala ovakvu fiziku oruzja, ali previse ken*ate za neke igre..

Kakav bre rekord, pogledaj sad :) Rekao sam ti vec da je razlika izmedju "vas" i "nas" u tome shto ste vi roboti koji su u stanju da voze 10 sati samo da bi skinuli neki rekord, a mi uzivamo u toj voznji, jer nema bolje od bacanja "dupeta" NSXa po krivinama Eigera, a to automatski znachi ne dobro vreme :)

Poslednja izmena:
Ironično, to grafika i teksture na PCu dok je gejming doživljaj na konzolama. A zvuk?
Killzone ima DTS zvuk. Ono ubija na 5.1. Istna i na PCu i na konzolama većina sluša u stereo i ne obraća pažnju.

Ahahahah, ok :D

UBIJAS u pojam koliko lupas :)

Tako ces da se i setkas po mapi u KZ2 i da uzivas da budes zadnji, jer samo roboti ce pokusati da ubiju nekog, ti ces fotografisati teksture dok ti mi cuvamo ledja :D
Poslacu im mail da naprave jos jedan mod za MP, "protect the Driver while he enjoys" :D :D

Poslednja izmena:
o_O
PS3 mi je na receiver povezan preko cinceva.
Koliko kosta opticki kabl? Hocu DTS. :D

Ma dobro, batali to sve. Nije ni važno uostalom :).

Nego, deder ti napravi svoju ekipu za multi pa da vidimo:D.

Evo Filip, Ragnarok i ja, još jedan i ekipa. Čeka se tvoja četvorka:D. Izazivamo te:p

Poslednja izmena:
Ma dobro, batali to sve. Nije ni važno uostalom :).

Nego, deder ti napravi svoju ekipu za multi pa da vidimo:D.

Evo Filip, Ragnarok i ja, još jedan i ekipa. Čeka se tvoja četvorka:D. Izazivamo te:p

Otkud znam ko ovde zna da igra, lozach verovatno nema pojma :) I cek da izadje igra pa cemo da napravimo ekipe, ima ovo dugo da se igra :)

Otkud znam ko ovde zna da igra, lozach verovatno nema pojma :) I cek da izadje igra pa cemo da napravimo ekipe, ima ovo dugo da se igra :)

Lozach je robot od kartona :) Hocu ja kod drivera u tim, on ce da zaslepljuje protivnike sa blicom, to mu dodje kao flash grenade :D

Ahahahah, ok :D

UBIJAS u pojam koliko lupas :)

Tako ces da se i setkas po mapi u KZ2 i da uzivas da budes zadnji, jer samo roboti ce pokusati da ubiju nekog, ti ces fotografisati teksture dok ti mi cuvamo ledja :D
Poslacu im mail da naprave jos jedan mod za MP, "protect the Driver while he enjoys" :D :D

Da li je moguce da ne mozesh da ukapirash nikako :) Meni vojska nije hobi, niti me interesuje, niti se time bavim 25 godina, niti takve igre igram zato shto se lozim na oruzje i vojnike :d Naravno da ce u KZ da bude ko bolje igra, ali najbolji nece biti onaj sa najvishe ubistava, nego ko najbolje timski igra, jer KZ nije Quake, vec Counter 5 vs 5, ako si to ikada igrao :)

Btw, cim budem imao vremena, ima da vozim Eiger 10 sati kao ti i da ti oborim vreme, a onda cu dupe da ti pomeram godinu dana, Bane to vec moze da pocne :)

Poslednja izmena:
Ne, ti si igrao :) Nisam izlazio iz igraonica 5 godina :)

Ironično, to grafika i teksture na PCu dok je gejming doživljaj na konzolama. A zvuk?
Killzone ima DTS zvuk. Ono ubija na 5.1. Istna i na PCu i na konzolama većina sluša u stereo i ne obraća pažnju.

Kao da igras dve razlicite igre........

Npr, u Rock Bandu na 5.1 imas osecaj da je publika iza tebe kad pocne da se zari i pali.......

A da ne pricam kakav je tek utisak u (mnogopljuvanom) BF-u.......

Killzone nisam stigao da probam sa DTS-om (i komsije imaju dusu), ali veceras sigurno ce da se trese kuca :d

Postoji mogućnost - naglašavam, mogućnost, nije ništa sigurno, da 8...tj. 7 (pošto ja apcigujem 1 :) ) uglednih članova PS3 community-ja dobiju svoj primerak Killzone 2 igre, danas ili nakon vikenda.

Nemojte me cimati jer za sada više informacija nemam, ako bude bilo, čim bude bilo - bićete obavešteni :)

Edit: naravno, govorim o poklonu (ako se sve realizuje kako treba). Igra je već stigla, čeka se samo zvaničan datum izlaska da se pusti u prodaju.

Poslednja izmena:
Ne, ti si igrao :) Nisam izlazio iz igraonica 5 godina :)

Ja bio 5 godina medju najjachim ekipama u zemlji :)

Nego, jel si gume stavio N1 od stojadina, poshto je tako realnije :d:d

Postoji mogućnost - naglašavam, mogućnost, nije ništa sigurno, da 8...tj. 7 (pošto ja apcigujem 1 :) ) uglednih članova PS3 community-ja dobiju svoj primerak Killzone 2 igre, danas ili nakon vikenda.

Nemojte me cimati jer za sada više informacija nemam, ako bude bilo, čim bude bilo - bićete obavešteni :)

Pa pazi, ako je forsaken sa emuglxa dobio josh pre 5-6 dana, verovatno bi dobila i moja shurnjaja :d

Btw, Lozach naravno ne dobija, jel tako ? :d:d

Poslednja izmena:
Btw, cim budem imao vremena, ima da vozim Eiger 10 sati kao ti i da ti oborim vreme, a onda cu dupe da ti pomeram godinu dana, Bane to vec moze da pocne :)

U spojleru, da ne smaramo vise ostale :)

Ahaha, slobodno :D 10 sati... ***, imate igru godinu dana, ja pre 2 dana instalirao :) Zar nije poenta juriti dobro vreme i biti generalno brz u simulaciji trkanja? :) Lupas gluposti, sad su svi roboti i ****** ovi na prvim mestima? :) Ti uzivas da bacas dupe, meni je filing da nadjem granice koliko brzo mogu voziti, ti ako mislis da je fora samo u broju sati koliko pokusavas da oboris rekord, onda bi svi bili profi vozaci :) vozi koliko hoces.. necu da razgledam okolinu u voznji

Edit: naravno, govorim o poklonu (ako se sve realizuje kako treba). Igra je već stigla, čeka se samo zvaničan datum izlaska da se pusti u prodaju.

Uzmi u obzir da meni PS3 stize za koji dan. :D

mene rachunajte u neki klan.. samo da bude mnogo lud.. tipa svi na B bacamo flesh i idemo deglom!

OK, kada sam već izlanuo ovo, i pošto postajem ekstremno popularan :D, da razjasnimo odmah par stvari. Ova količina je ograničena (ako je uopšte bude bilo). Ja, nepodeljeno, jednoglasno i pravedno smatram da bi igru trebali da dobiju sledeći ljudi, tj. ja bih njima dao ukoliko bude bilo povereno meni da ih razdelim:

Driver
Bane®
Ivan®
Kimi
Ragnarok
Boris Lozac
Goran.a
...i, naravno, Filipenko :D

Dakle, da se razumemo, pre nego što se neko naljuti - ja sam mogao da ove momke kontaktiram na PM, ali sam želeo da sve bude ovako, javno, na forumu, da svi imaju uvid u to o čemu se radi i nadam se da ćete znati to da cenite. Ukoliko se ljutite - šta da radim. Količina je ograničena. Moguće je (čak je verovatno) da će neko smatrati da je on trebao da dobije pre nekoga sa liste - izvinite, šta da radim. Nemamo top listu zaslužnih članova, niti je ovo zvaničan distributivni kanal...

Ukoliko neko smatra da mu ne treba, ne želi ili da ne zaslužuje KZ2 od pobrojanih, neka mi odmah javi, pa da uključimo nekog drugog na listu. Takođe, ima tu još par ljudi, ali oni imaju neke svoje izvore, koliko je meni poznato (npr. Miroslav.Cvejić koliko kapiram može da uzme za sebe jer radi u nekoj distributerskoj kući i sl.).

Još jednom ponavljam - ne garantujem da će se ovo zaista i desiti. Možda me čovek nazove i kaže "e, ipak nemam 8 igara", "imam samo za tebe", "nisam dobio dozvolu", "pratim i ja forum pa ću podeliti kome smatram da treba" ili nešto slično.

Molim vas za razumevanje i nadam se da neće biti ljutnje.

Nema flash-a u MP-u, osim ako nisu ubacili u medjuvremenu..

Filipenko, hvala puno, jako cenim ponudu :) Ako moze, ja bih prepustio svoj primerak Jovyland-u ili gruji u tom slucaju.. :)

Poslednja izmena:
Ne znam, ja sam rezervisao Raću™ kao odličnog šutera :D i Filipa takođe kao odličnog šutera. Traži se četvrti pa da sabijemo drajverovu ekipu. Ljudi, polako sa kandidaturom, čast benčmarka je u pitanju:Klanjanje. Driver mora biti poražen:banana:.

:D

p.s.da ne bi neko shvatio pogrešno ne mislim ništa loše ovim, sve je takmičarskog duha :)

Poslednja izmena:
A Gruji igra ??? Aaaaaaaaaaaa, to the pit of death with Filipenko. :D

Poslednja izmena:
Driver
Bane®
Ivan®
Kimi
Ragnarok
Jovyland
Goran.a
Filipenko

Ukoliko neko smatra da mu ne treba, ne želi ili da ne zaslužuje KZ2 od pobrojanih, neka mi odmah javi, pa da uključimo nekog drugog na listu. Takođe, ima tu još par ljudi, ali oni imaju neke svoje izvore, koliko je meni poznato (npr. Miroslav.Cvejić koliko kapiram može da uzme za sebe jer radi u nekoj distributerskoj kući i sl.).

Ne brine on o svom primerku.

Još jednom ponavljam - ne garantujem da će se ovo zaista i desiti. Možda me čovek nazove i kaže "e, ipak nemam 8 igara", "imam samo za tebe", "nisam dobio dozvolu", "pratim i ja forum pa ću podeliti kome smatram da treba" ili nešto slično.

Možda imaju 10 primeraka? :)
8 je malo nepraktičan broj. :D

Filipenko ako ovo izvedes, klanjam ti se u narednih 10 godina.
Ako ne - opet ti hvala sto si moj nick stavio na listu.

Poslednja izmena:
A za gruju.... :zgran: Pa on je najeminentniji clan ovog foruma.
Sada je sve jasnija prica G@W o klanovima, i o likvidaciji gruje od strane don filipenka :d.

Filipenko, ako meni das primeark KZ2, prodajem komp i kupujem konzolu :-devil-:, taman bih cenovno mogao da zamenim.

Onda neko ko je preorderovao iz ove grupe ne mora da otkazuje, ja cu kupiti taj primerak :)

Nazad
Vrh Dno