OK, kada sam već izlanuo ovo, i pošto postajem ekstremno popularan

, da razjasnimo odmah par stvari. Ova količina je ograničena (ako je uopšte bude bilo). Ja, nepodeljeno, jednoglasno i pravedno smatram da bi igru trebali da dobiju sledeći ljudi, tj. ja bih njima dao ukoliko bude bilo povereno meni da ih razdelim:
Driver
Bane®
Ivan®
Kimi
Ragnarok
Boris Lozac
Goran.a
...i, naravno, Filipenko
Dakle, da se razumemo, pre nego što se neko naljuti - ja sam mogao da ove momke kontaktiram na PM, ali sam želeo da sve bude ovako, javno, na forumu, da svi imaju uvid u to o čemu se radi i nadam se da ćete znati to da cenite. Ukoliko se ljutite - šta da radim. Količina je ograničena. Moguće je (čak je verovatno) da će neko smatrati da je on trebao da dobije pre nekoga sa liste - izvinite, šta da radim. Nemamo top listu zaslužnih članova, niti je ovo zvaničan distributivni kanal...
Ukoliko neko smatra da mu ne treba, ne želi ili da ne zaslužuje KZ2 od pobrojanih, neka mi odmah javi, pa da uključimo nekog drugog na listu. Takođe, ima tu još par ljudi, ali oni imaju neke svoje izvore, koliko je meni poznato (npr. Miroslav.Cvejić koliko kapiram može da uzme za sebe jer radi u nekoj distributerskoj kući i sl.).
Još jednom ponavljam - ne garantujem da će se ovo zaista i desiti. Možda me čovek nazove i kaže "e, ipak nemam 8 igara", "imam samo za tebe", "nisam dobio dozvolu", "pratim i ja forum pa ću podeliti kome smatram da treba" ili nešto slično.
Molim vas za razumevanje i nadam se da neće biti ljutnje.