znaci ja ne verujem ljudi... kao deca ste.. i sa ovog foruma cu verovatno da venishujem da odem kao sa jos 2-3 lozionicka gde su likovi napaceni...
ajde da dolaze deca pa da razumem....ali sve odrasli momci, muzevi, chike....a prepirete se kao deca. gledam ove prepirke, napucavanja i sve mi to smesno.
neko mi rekao jednom,idi na BENCHMARK, tamo je ozbiljna atmosfera, imas pro likove u vezi svih sfera IT sveta i sve se sankcionishe, sve se pazi,nema debilizma.... a sad kad sam dosao promenio sam misljenje..
pre izlaska veceras,kad sam izneo svoje misljenje,a to je i chinjenica, da je PC trenutno sto se tice izgleda igara deset puta bolji (iako mi je zao zbog toga jer jako volim ps3) i kao primer sam dao crysis(a mogao sam realno i GTA IV i tu josh par stvari), dodje neki random lik i iz razloga sto u tom trenutno nije imao sta pametnije da uradi, ili da igra sony ili da trazi zenu(sto bi bilo pratkicnije za njegove godine) i napise kratko i uvredljivo TI SI SHABAN!
mislim, koji je to deficit mozdane mase?! sta vam je ljudi?! sta biste se dokazivali ko je pametniji u pravu ili sta vec?! sta bilo koga dotice moje misljenje ako sam upravu ili nisam.... ako jesam, reci TAKO JE,ako nisam kazi GRESHISH/ispravish me, a to shaban, to je na nivou onih osnovaca..razocaran.
odgovorio sam istom merom na poruku,nisam sacekao odgovor, otisao u izlazak, zatim doshao iz izlaska i video da su sve poruke izbrisane.
Ne pogadja mene to sto je on sad meni rekao da sam ja shaban...moz misliti znam ja ko sam,gde pripadam i kakav sam i sta sam postigao, i onda dodje neki levi lik i kaze to sto je rekao..milslim, to tako nema veze s pamecu i znam da nije istina,ali...pffff.. ja sam se samo jednom spustio na taj nivo, i vise necu. ali da vam samo skrenem paznju kao nov clan, da ostavljate utisak nekog lejm/shugavog foruma...i to zbog pojedinaca.
***,dodjes na forum, i onda gledas KO JE STA LOSE NAPISAO, KO JE POGRESIO, KO MI IDE NA ZIVCE DA MU ODMAH ODOGOVORIM DA JE SHABAN..etc...samo da se nesto dokaze i da se prepire.jadno.........jako jadno...........