Šta je novo?

Killzone 2

Ma dajte ljudi grafiku na PS 3 je jadna u donosu na PC, gde su bre refleksije, senke ? Evo sad odigra demo Bishocka i bas mi bedno izgleda u odnosu na PC verziju koju sam presao.
Nije da pljujem sad nesto PS 3 nego nije mi jasno u cemu je problem da urade grafiku na PS 3 kao na PC-u ? Zar taj Cell procesor od 8 jezgra nista ne znaci ?! Mislim svaka cast na orginalnim igrama, ali uvek mora nesto da fali. :(

Ma dajte ljudi grafiku na PS 3 je jadna u donosu na PC, gde su bre refleksije, senke ? Evo sad odigra demo Bishocka i bas mi bedno izgleda u odnosu na PC verziju koju sam presao.
Nije da pljujem sad nesto PS 3 nego nije mi jasno u cemu je problem da urade grafiku na PS 3 kao na PC-u ? Zar taj Cell procesor od 8 jezgra nista ne znaci ?! Mislim svaka cast na orginalnim igrama, ali uvek mora nesto da fali. :(

Pogrešio si što si kupio konzolu. Nije to za tebe...

Nisam igrao demo, al sam igrao sve do sada izasle TOP naslove za PS 3 i ni u jednom grafika nije ni blizu PC-a na zalost. Nisam bre ovde da hejtujem PS nego me zanima zasto ne mogu da urade bolju grafiku ?! Sta je problem sa tim PS 3 ? Slaba graficka ?
I nisam pogresio sto sam kupio PS jer mi je PC trenutno dosta slab, a necu da uzmem nista osim Core i7,koji je sad preskup.

Mozda zato sto najjaci PC sistemi imaju i po 10 puta vise rendering snage od PS-a 3? :)
Idi igraj Killzone 2.
Kad odigras, vrati se i reci da PS3 ne moze da prikaze dobru grafiku.
BTW Na kom TV-u igras?

@psiho..
pa posto pc grafiku ekvivalentiras sa krizom (koju inace ni jedna druga pc-igra vec godinu, dve ne moze da dostigne) onda - da, ni jedna ps3 igra nije ni blizu pc-a..

al ko sto baneR jednom rece, koja je najlepsa voznja, koja je najlepsa akciona avantura, koja je najlepsa platofrma, koja je najlepsa takticka igra..

multiplatforme nararno™ da ce izgledati bolje na pc-u..

Zar nisi citao postove uglednih clanova ovog foruma u kojima se tacno preciziraju razlozi zasto GT5 nema bolju grafiku od Grida? :d

Igram na Samsungu 32 LCD HD ready, sto ? Probao sam i na Samsungu 206BW, nista bolja slika. Sto pitas ? Jel postoje neke ocigledne razlike u kvalitetu slike u raznim markama LCD TV-a ?
Pa nije samo u pitanju Crysis, ima tu masa igara. Moze PS 3 da ima najlepse ovo,ono, ali nikad nece imati npr jedan Starcraft, Warcraft, zato cu uvek ostati i PC i PS gamer. Verovatno zato sto obzavam strategije. Npr PS 3 nema ni jednu dobru strategiju, CIV Revolution je smesan,toliko je osakacen i detinjast da je to uzas! Ali PC nikad nece imati ove zanimljive co-op single player igre. I PS 3 igre imaju bolju sveukupnu atmosferu, sto je jako bitno.
****s ga,sta ja znam, gotivim i PS i PC, samo mi krivo sto ne mogu da rade bolju grafiku na PS 3.
A skidam KZ 2 demo,al nikako da zavrsi.

Naravno da ima razlike izmedju kvaliteta slike na razlicitim LCD-ovima.
Ne znam kako ti je podsen TV, ali evo danas sam pomogao Serbianu da popravi sliku na TV-u i u tome je uspeo, pa sada sve igre izgledaju bolje.

Pa koja strategija ima na PS 3 ? Osim Civ-a ?
A ne moze da se igra strategija na dzojstiku!
Ovaj Kimi je lozana zesca!
Kako si mu popravio sliku ? Ja sam cackao po podesavanjima i drzim na standard. Koji brand LCD-a se najbolje pokazao za PS 3 igre ?
Jel ima ovde neka tema tipa "Na koji LCD ste nakacili svoj PS 3 ?" ?

Well, ako hoces LCD, najbolji je neki iz Sonyeve XBR8 serije, ali ne verujem da imas novca za to. :D
U principu, bitno je da ima sto manji odaziv.
Naravno, treba podesiti i neke stvari na samom PS-u 3, kao i na samom TV-u.
Na PS-u 3 npr. obavezno podesiti RGB Range na Limited, jer Full osakacuje kvalitet slike u podrucjima koje su pretezno crne boje, i tako uklanja veliku kolicinu detalja u tim podrucjima slike.
Ne znam koji TV imas, ali ti preporucujem da odes na avsforum i tamo nadjes thread za svoj TV, koji vrlo verovatno ima i preporucene vrednosti za podesavanje TV-a.
Ako primecujes jaggije, smanji sharpness. Ako imas problema sa input lagom, pogasi sve tehnike za poboljsanje slike.

Pa koja strategija ima na PS 3 ? Osim Civ-a ?
A ne moze da se igra strategija na dzojstiku!
Ovaj Kimi je lozana zesca!

1212874151224wj5.gif

ok, posto mora da se crta.. paint u ruke pa da pocnem..

konzolu uzima onaj kome je dosta vise copy/paste fps-ova i kome je dosta vise copy/paste strategija i kome je dosta vise nfs-a tj. onaj koji oce da proba jos neki zanr osim fps-a, strategije i nazovi voznje. e sad ako si ti uzeo konzolu da bi igrao igre sa pc-a, onda ti je moj savet da je prodas. ovde se neces naigrati strategija (ni kvantitativno ni kvalitativno), ovde se neces naigrati fps-ova (kvantitativno ne, kvalitativno - kz2 :)), ali o svim ostalim zanrovima pc moze samo da sanja.

Imam ja para, nije to problem,samo ne mogu da stavim 40 incha TV u sobu koja je 5 m2.
TV mi u dnevnoj sobi, mada planiram da kupim Full HD, i zapeo sam na Sharp Aquos 37 incha, jedini se prave u Japanu. Sve ovo je fus!
Nego koliko kostaju ti Sonijevi LCD-ovi ?
Probacu to za RGB.
Imam Samsung 32R81 ja mislim ,tj 99% siguran

Iz Prison bekstva. Onaj Kim lik.
Brate Kimi s tobom nesto nije u redu. Jel si se zaljubio u Sony Playstation ?!
Haha, copy paste strategije! SMesno, steta sto na ovom delu foruma nema jos neki PC igrac da ti objasni neke stvari. Jel si ti igra nekad nesto na PC-u?

46" XBR8 je preko $3.000, dok je 55" preko $4.300. Nisam video da ima da se kupe u Srbiji.

Poslednja izmena:
Haha, copy paste strategije! SMesno, steta sto na ovom delu foruma nema jos neki PC igrac da ti objasni neke stvari. Jel si ti igra nekad nesto na PC-u?

nikad.. pa aj pliz ako ti nije tesko nadji mi nekog pc igraca da mi objasni to sto ne razumem

Brate, ti si u Killzone 2 temi, jel provaljujes?

Morao sam da umirim Kimija!
Pa nek brisu moderatori ove poruke! SPavaju u 3 h nocu, pih! :)

ju nema strategija na konzolama... kazhe neko ko je juche kupio konzolu... lele...

psihoyu, ubijas za medalju, nijedna igra sem Crysisa ne moze da se meri graficki sa Unchartedom, KZ2, MGS4, veca rezolucija NE ZNACI da je dobra grafika!

Opet moram da spashavam temu, ako ovo nije retushirano ili nekako doradjeno, ovo je najbolji characther model koji sam ikad video :) (senke i sve u vezi njega)

killzone 2 -online4-2.jpg

znaci ja ne verujem ljudi... kao deca ste.. i sa ovog foruma cu verovatno da venishujem da odem kao sa jos 2-3 lozionicka gde su likovi napaceni...

ajde da dolaze deca pa da razumem....ali sve odrasli momci, muzevi, chike....a prepirete se kao deca. gledam ove prepirke, napucavanja i sve mi to smesno.

neko mi rekao jednom,idi na BENCHMARK, tamo je ozbiljna atmosfera, imas pro likove u vezi svih sfera IT sveta i sve se sankcionishe, sve se pazi,nema debilizma.... a sad kad sam dosao promenio sam misljenje..
pre izlaska veceras,kad sam izneo svoje misljenje,a to je i chinjenica, da je PC trenutno sto se tice izgleda igara deset puta bolji (iako mi je zao zbog toga jer jako volim ps3) i kao primer sam dao crysis(a mogao sam realno i GTA IV i tu josh par stvari), dodje neki random lik i iz razloga sto u tom trenutno nije imao sta pametnije da uradi, ili da igra sony ili da trazi zenu(sto bi bilo pratkicnije za njegove godine) i napise kratko i uvredljivo TI SI SHABAN!

mislim, koji je to deficit mozdane mase?! sta vam je ljudi?! sta biste se dokazivali ko je pametniji u pravu ili sta vec?! sta bilo koga dotice moje misljenje ako sam upravu ili nisam.... ako jesam, reci TAKO JE,ako nisam kazi GRESHISH/ispravish me, a to shaban, to je na nivou onih osnovaca..razocaran.

odgovorio sam istom merom na poruku,nisam sacekao odgovor, otisao u izlazak, zatim doshao iz izlaska i video da su sve poruke izbrisane.
Ne pogadja mene to sto je on sad meni rekao da sam ja shaban...moz misliti znam ja ko sam,gde pripadam i kakav sam i sta sam postigao, i onda dodje neki levi lik i kaze to sto je rekao..milslim, to tako nema veze s pamecu i znam da nije istina,ali...pffff.. ja sam se samo jednom spustio na taj nivo, i vise necu. ali da vam samo skrenem paznju kao nov clan, da ostavljate utisak nekog lejm/shugavog foruma...i to zbog pojedinaca.

***,dodjes na forum, i onda gledas KO JE STA LOSE NAPISAO, KO JE POGRESIO, KO MI IDE NA ZIVCE DA MU ODMAH ODOGOVORIM DA JE SHABAN..etc...samo da se nesto dokaze i da se prepire.jadno.........jako jadno...........

Poslednja izmena:
Realno ove slike ne izgledaju nista posebno, valjda je uzivo mnogo kvalitetnija grafika :).

@kimi
realno covece preterano loopas, kapiram da volis grujine rechenice u potpisu, ali pocinjes kvalitativno na tom nivou da govoris.
Tebi je SVE na pc-ju copy/paste :trust:, a ps3 je pun kvalitetnih ekskluziva, na prste se mogu nabrojati kvalitetne igre (Uncharted 1 i 2, KZ 1 i 2, MGS4, GT5, jos neka eventualno) i to je to.

Na PC-ju...
Bas postoji toliko raznolikih fps-ova, od Stalkera do Crysisa dugacak je popis.
Bas postoji gomila kvalitetnih neslicnih voznji, od TDU-a do GRID-a jelte dugacak je popis.
Strategija gomila, ne igram ih nesto posebno, ali ih ima dosta, daleko od copy/paste-a, naravno da osnovni elementi moraju da budu isti, inace to ne bi bila strategija :).
Sad sto neke igre postoje i na ps3 totalno je nebitno, jer mi pc igrachi nismo pobesneli pa da multiplatforme pljujemo, ako su eventualno losije odradjene nego na ps3, recimo gta4, ili...
Za raznorazne P&C avantura i ostale "manje znacajne" zanrove da ne pricam, jer ti ti ne znas sta predstavljaju.

Ajde bre smanji gas, idi igraj kz2...

Nazad
Vrh Dno