Don Workinson
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.09.2009
- Poena
- 320
Pretpostavljam i 2-3l Coca-Cole![]()
Ne. Samo 1.5 :-devil-: Coca-colu obicno ne pijem. Ne lezi mi na stomak.
Pretpostavljam i 2-3l Coca-Cole![]()
In fact, the slew of nutrients in an egg yolk is so comprehensive that a few a day would offer better insurance than a multi-vitamin. Most importantly, the yolk contains most of the nutrients in an egg.
Fear not.
You are now armed with the raw facts from the USDA's nutrition database that shows that missing out on the egg yolks means missing out on the nutrition in your breakfast. Take heart in this the next time you enjoy the incredible, edible egg yolk.
Nisu problem UH, ali je veoma bitan raspored i kad šta dati organizmu. Ugljene hidrate nije problem uneti za doručak/ručak, ako će se nakon toga potrošiti, ali je problem napucati se uveče, pa onda leći u krevet. Ljudi obično greše, pa uveče jedu mahom namirnice bogate sa UH, kao što su testenine, hleb, pite, forneti, čips, kiflice, što je veoma kalorično i teško može da se potroši pre spavanja, pa se konvertuje u mast.
Sa druge strane, nakon treninga, treba organizmu dati proteina i dovoljno sna, kako bi imao materijala i vremena da rebuilduje mišiće, bez pravile ishrane i dovoljno sna, nema napretka.
.
Sa 17-18 godina i redovnom teretanom uvek sam se drzao na 80 kg sa mojih 185 cm visine.
Sada,sa 35 godina,12 godina braka,troje dece i jednom zenom drzim se na 105 kg.![]()
Jos malo teorije, u trenutku kada ne treningu posle oko 20-30 minuta osetite prvi zamor nemojte nikako da stajete, samo malo usporite. U tom trenutku organizam je potrosio primarne zalihe energije (u obliku koji odmah moze da uzme i iskoristi) i prelazi na sekundarne zalihe koje ce vam trajati barem jos 60-70 minuta.
Nakon treninga pozeljno je da ne jedete nista oko 120 minuta za maximaln efekat slabljenja... isti ovi procesi koji su se aktivirali krecu da trose masne naslage tako da tih dva sata znaci dodano slabljenje, naravno, obavezno sto vise tecnosti za vreme i posle treninga. Moje iskustvo je da za kardio trening leti treba bar 2 litra vode i jos jedno litar nakon treninga. Ako se penjete na traku, elitptical/steper isl. obavezno bar pola litre vode uz vas. Nikako nemojte da radite 45 minuta bez unosa tecnosti.
Nakon treninga pozeljno je da ne jedete nista oko 120 minuta za maximaln efekat slabljenja..
Verovatno si u pravu za novac,ja sam u celokupnu ishranu uracunao i suplementaciju,klot jelo mu dodje na isto.Znam samo da mi je budzet sada malo vise olaksan,uvek pravim neke kompromise.
Sve sto si napisao pre i posle ovoga stoji, ali ovo je potpuno pogresno. Do 6-8pm(ne budi se svako u 8am)se uz proteine(meso, ribu, belanca) jedu skrobasti UH(pirinac, krompir, testo) a posle vlaknasta(brokoli,nkarfiol) a pred spavanje nikakvi.I jos jedna greska je da ne treba jesti UH pre spavanja. Treba, ali iskljucivo kompleksne, tj one koji se sporo apsorbuju. Telo ne moze odjednom da apsorbuje veliku kolicinu proteina, tako da ako pojedes samo proteinski obrok, on ce ili biti premali, ili ce biti puno proteina, ali ce telo neke od njih konvertovati u UH. Tako da nista nisi postigao cisto proteinskim obrokom, a pukao si pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari