Šta je novo?

Kg ne znaci obavezno Kragujevac

од 16-те до данас 31, на висину од 190цм имам константну килажу од 82+-3кг, (додуше највећа телесна маса кују сам имао је 88кг у 18г, али то је била краткотрајна последица екстремног припремног тренажног процеса, 3 пута дневно) раније се бавио активно спортом, али данас не, једноставно не треба јести ако ниси гладан, и приликом јела уживати у храни не гутати без размишљања, то је највећи проблем, и зауставити се када сте сити, а не док има хране у тањиру, тако да се у мом случају (врло статичан живот) оброци сведу на ручак + нешто ситно пред спавање (мусли + додатни корн флекс, или неко воће).

Poslednja izmena:
On topic :

Smrshao sam 6 kg za 3 nedelje, sada imam 78 a nisam se snizio dakle i dalje 172.

Hint : Sredjivao sam zube :d

Izvadio po kila kutnjaka a? :)

Ne pitaj care to su muke isusove...Prevashodno ishrana mi se sastojala od kashastih stvari tipa : chokolino, mlevena plazma, popara, sokovi, i naravno malo fizichke aktivnosti da se ne bih zakucao kao deda i eto ga ;]

Najefikasnija supstanca za one koji brzo zele smrsati je DNP. Pomocu DNP moguce je izgubiti i do 5 kg za 8 dana.

Ovo ne zvuči zdravo.

Ja nisam ni rekao da je DNP zdrav vec samo da je najefikasnije sredstvo za mrsavljenje. Inace upitanju je supstanca koja se koristi u insekticidima.

Poslednja izmena:
Ja nisam ni rekao da je DNP zdrav vec samo da je najefikasnije sredstvo za mrsavljenje. Inace upitanju je supstanca koja se koristi u insekticidima.

:zgran:

Pa da imam 300 kila, ne bi' to uzimao.

Najefikasniji su fizicka aktivnost i pravilna ishrana, a sve ostalo moze da se okaci macku o rep :trust:

Izgleda da nam svima kolektivno ne gine po jedan Nintendo WII. :)
Još da osmisle fudbal za WII i kontrolere za noge... :D

:zgran:

Pa da imam 300 kila, ne bi' to uzimao.

Najefikasniji su fizicka aktivnost i pravilna ishrana, a sve ostalo moze da se okaci macku o rep :trust:

Ne bi se u potpunosti slozio sa tobom osim ako ne trcis jedno 20 km dnevno sto sigurno vecina osoba od preko 100 kg nije u stanju. Kao sto je covek vec rekao DNP koji je zabranjen jer izaziva izmedju ostalog slepilo i dijabetes je najefikasniji proizvod za mrsavljenje koji je ikad izmisljen.

Da bi svatio koliko je efikasan mogao bi da pogledas film u kome je ciganin bacio kletvu na coveka koji mu je zgazio zenu zbog koje je ovaj mrsavio ma sta jeo. Jednostavno DNP blokira pretvaranje hrane u energiju koja je neophodna za normalno funkcionisanje organizma i zivot pa se moze desiti da osoba umre od gladi uprkos visokom unosu kalorija osim ako ne uzima dodatne hormone jer se hrane koju unosi pretvara u toplotu koja je u stanju bukvalno da sprzi unutrasnje organe ako se pretera sa dozom. Uostalom vec je receno da DNP tako dobro deluje na metabolizam da se koristi kao insekticidid a bilo je slucajeva da su osobe koje su umrle od trovanja sa DNP-om imale 24 sata posle smrti temperaturu od preko 45 stepeni sto znaci da im je organizam i dalje nastavio da sagoreva suvisne kalorije.

Poslednja izmena:
DNP je toliko jak da je u stanju da iz mrtvih podigne temu staru dve godine. :d

Nisam ni video ovu temu.
Imam oko 82 kg i visok sam 178 cm.
Stomak je stradao zbog sedenja za racunarom, iako svakodnevno biciklom predjem desetak kilometara. Ne jedem redovno, u tome je problem. Inace, ne jedem mnogo.
Kad bih imao 75-78 kg, bio bih taman kako treba. :d
:type:

175cm, 55kg, 5 sati prosečno za kompom dnevno, treninzi mačevanja i sve to uz vr. dobar uspeh u školi :d

Uh, ja se opasno približavam magičnoj cifri od 100Kg... znam treba više da se krećem, a pre nedelju dana dobio vozačku... kako sad to da izvedem :) ?

Nisi naveo visinu. OK je imati 100kg na 205cm visine (npr.).:)
Što se mene tiče, 189cm/80kg već dugo vremena. Provedem 4-5h za kompom dnevno... Bez obzira koliko jedem, uvek ostajem na istom. Čak sam i proteine probao, nije mi mnogo pomoglo (naravno, kombinovano sa trenizinzima).

Poslednja izmena:
69.5 kg dok sam trenirao plivanje i isao u teretanu...pre 3 godine :)
Sada 86kg, ali sam krenuo u teretanu i na plivanje od februara :)

Ja sam bio 183/96 duže vreme, i sve mi je bilo teško, čak i da vežem pertle ili isečem nokte na nogama. Nokti su bili muka ježeva :)

Krenuo u teretanu i za 2 meseca došao na 183/88, s tim da se težina prebacila sa stomaka na poželjnije delove, i sad me boli patka. Nikakve dijete, ništa slabija ishrana, samo fizički rad i znoj drugari, nema leba bez toga.

Ja sam bio 183/96 duže vreme, i sve mi je bilo teško, čak i da vežem pertle ili isečem nokte na nogama. Nokti su bili muka ježeva :)

Krenuo u teretanu i za 2 meseca došao na 183/88, s tim da se težina prebacila sa stomaka na poželjnije delove, i sad me boli patka. Nikakve dijete, ništa slabija ishrana, samo fizički rad i znoj drugari, nema leba bez toga.

Ovo poptisujem, sta vise posle 3 meseca teretane metabolizam se dovoljno ubza da se moze i smanjiti obim treninga... ja sam sa farmerki 38 sto je ogromno za mojih 180 dosao na 32 sto je pristojno... nemam vagu ali znam da mi sve spada kao tudje.

Nema ko me nije pitao za recept... a u stvari je prosto 4-5 treninga od 2 sata i minimum 2 majce kao iz kofe izvucene tokom treninga se bace.:)

Takodje. U Decembru 2009. godine imao sam 88kg na 177 cm, sada na istu visinu imam 68.5 kg. Sad sam verovatno nabacio kilu dve zato sto nisam trenirao, ali dok sam trenirao, svaki dan osim nedeljom sam isao u teretanu, prvo sat i po vremena treninga sa tegovima, posle pola sata cardio treninga (bicikl, steper), a kasnije sam to smanjio na nekih sat vremena tegova, i 15 minuta HIIT cardio treninga. Iz pantalona 38, presao sam u 32, a sad mi je 32 isto poprilicno veliko. Iz XL kupacih gaca, u M (treniram vaterpolo rekreativno), iz XL dukseva, majica i ostalog u S ili M.
Jos uvek imam malo sala oko stomaka, i na nogama (butine i zadnjica), sto me izuzetno iritira, ali cu opet krenuti u teretanu i resiti i taj problem. :)
Inace za kompjuterom provodim minimum 5-6 sati dnevno, uz pauze od par minuta. :D

Ja evo od sutra krećem opet, ispauzirao sam dooobra 2 meseca. Što rekoše drugari, iz 36+ pantalona sad nosim 32/33, M dukseve i nije mi frka da obučem body majicu. 183/88 nije zlatni presek, imam krupne kosti (,)) , ali se toliko primeti...brate!

I samo na suvo drugari, SAMO NA SUVO.

Trenutno stanje 85kg na 183cm visine. Neredovna ishrana-pa prezderavanje dovelo je do toga da variram 5-7kg u nedelju/dve. Znaci non-stop idem gore-dole zavisi od toga koliko jedem i da li spalim taj visak. Po kilazi i visini bi rekao da je to ok ali sam poprilicno zaobljen :D tj imam stomak i primeti se visak od 8+ kila. Teretanu nisam video 5+ godina kao ni aktivno bavenje sportom. To moram promeniti pod hitno.
Najvise sam imao 93kg. al tad sam isao u teretanu pa je uglavnom bila misicna masa. Tj nisam imao stomak vec savrsene trbusnjake + ledja i ruke - sad kad pogledam stomak sramota me :S:

Trenutno stanje 85kg na 183cm visine. Neredovna ishrana-pa prezderavanje dovelo je do toga da variram 5-7kg u nedelju/dve. Znaci non-stop idem gore-dole zavisi od toga koliko jedem i da li spalim taj visak. Po kilazi i visini bi rekao da je to ok ali sam poprilicno zaobljen :D tj imam stomak i primeti se visak od 8+ kila. Teretanu nisam video 5+ godina kao ni aktivno bavenje sportom. To moram promeniti pod hitno.
Najvise sam imao 93kg. al tad sam isao u teretanu pa je uglavnom bila misicna masa. Tj nisam imao stomak vec savrsene trbusnjake + ledja i ruke - sad kad pogledam stomak sramota me :S:

U prevodu - kupio si komjuter pre 5 godina :p

Moze sve to lako i relativno brzo da se skine, samo je problem promeniti nacin zivota na koji su mnogi navikli :S:

Nisam kupio kompjuter pre 5 godina - imam racunare i konzole jos od osnovne. '85 sam god. Jednastavno staro basket drustvo se raspalo kao i drustvo za teretanu a lenj sam da idem sam. Maltene upste ni ne pesacim :S: Bicikl sam batalio odavno...

Najjace je sto znam da mogu da se dovedem u formu relativno brzo. Imam brz metabolizam al sam lenj i nikako da nadjem vremena i volje :S: Posto nemam stalan posao niti studiram 2+ godine a nocna sam ptica cesto provedem celu noc za kompom tj do jutra ~5-7h pa se neretko desi da veceram 3x. Tj veceram normalno 7-9 uvece pa jedem jos 2x pre nego sto legnem. A kad pravim sebi sendvice znam da preteram :-devil-:
Srecom i imam dobar metabolizam inace bi imao 120+ kg. :wave:

Siguran sam da nije ok 100kg na 183cm zar ne? ;)

Nisi naveo procenat masnog tkiva koji je daleko bitniji nego tezina posto ima osoba koje imaju slicnu pa i vecu tezinu a u opste nisu debele poput momka na slici koji je visok 175 cm a ima oko 120 kg.

2010-Mr-Olympia-Preview.jpg

I koji se nagruvao steroidima i hemijom da svetli u mraku i cim prestane da uzima posle 2 meseca ce igledati ko baba...

Nazad
Vrh Dno