Ako ne piješ ništa posle jela, teško da ćeš skinuti kilažu. Nego baš suprotno. Pijenje posle jela ometa varenje i želudac tera nepotpuno obrađene komade u creva, tako da ćeš samo da prose*eš to što si pojeo, što je kao efekat "bušenja kašike" 
Ne kapiram, koja je poenta? Zasto pre jela obavezno, iako mu se mozda ne pije?
Zasto posle jela ne, iako se gotovo svima bas tad pije?
EDIT: btw ja nisam cuo da zvanicna medicina definise pojam ZDRAVA hrana!
Sta jos može da se jede u vecim količinama, a da nema većeg uticaja na KGs posle nekog vremena? Mislim npr, kada mi se nesto "mezi", a neću da hasam čips i slatkiše. Sem već pomenutih salata, travki i zelenih jabuka??
Kako ostati mrsav? Prosto, izdvojis 2,5 sata dnevno, trcis u prirodi sat vremena (otprilike 10km) i plivas sat i po (otprilike 3km). Nema sanse da se ugojis a treba ti samo 2,5 sata dnevno![]()
Kako ostati mrsav? Prosto, izdvojis 2,5 sata dnevno, trcis u prirodi sat vremena (otprilike 10km) i plivas sat i po (otprilike 3km). Nema sanse da se ugojis a treba ti samo 2,5 sata dnevno![]()
Vidim ovaj topic... Kao da Teletabisi postuju...
Nego da izvestim, radio sam pre par dana grudi: Flat bench 140kg 5 ponavljanja... Mada retko radim ispod 8 ponavljanja... Mrtvo dizanje 2x230kg. Zadnji čučanj - 10x160kg (zadnjih par nedelja radim desetke zbog jače hipertrofije...).
Jedem oko kilogram pilećeg belog mesa dnevno, krompir, pijem jako mnogo vode (Aqua Viva)...
Treniram oko pet godina, bez steroida, bez supplements... 188cm, 107kg. Malo sam se zamastio poslednjih par meseci... Ali još uvek se nazire stomak...
1. Od 6-8 litara svakoga dana. Neverovatno, stvarno mi se pije toliko... Možda u zimskim danima 1l manje ali uvek je tu negde...
2. Ne uzimam surutku u prahu... Pravi mi haos u stomaku (isto kao i mleko, gorušica pojačan osećaj gladi i slično...)
3. Pirinač obavezno svaki dan. Integralni pre, a običan (beli) posle treninga. Beli posle zato što se brže vari od integralnog. A to upravo treba telu nakon treninga. "Brzi" ugljeni hidrati.
Kažu da je najiskrenija ljubav, ljubav prema hrani. Ali, šta, zapravo, znamo o predmetu naše želje? Odgovor je: donedavno, vrlo malo.
Današnja emisija otkriva šta smo saznali o vezi hrane i zdravlja i kako su, ovo teško stečeno znanje, prikupili lekari koji su eksperimentisali na sebi. U potrazi za znanjem činili su, naizgled, nemoguće: jeli su ljudski izmet, ili mesecima živeli od masti foka. Neki su i umrli zbog svojih uverenja. Danas ima naučnika koji restrikcijom kalorija, može se reći permanentnom dijetom, pokušavaju da sebi produže život. Da li će decenije samoodricanja biti delotvorne na ljudski organizam, ovoga puta utvrdiće generacije koje dolaze.
Šarčevov Secrets of the Pros je odličan materijal za nove vežbače.
....
Covece ovde na benchmarku svi computer geekovi umesto da imaju 60tak kila, oni su body builderi i imaju preko 90. Globalizacija je cudo :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari