Šta je novo?

Karting (sezona 2008) - Gentleman start your engines!

Za vikend bi bilo sjajno kad bismo se organizovali, ja sam za :)

Zavrsio sam sve kolokvijume i gluposti koje sam imao pa sam free ;)

Ja sam u subotu zauzet. Nedelja?

U subotu je veliki Honda skup aka. zauzeta cela staza ceo dan. A u nedelju ja ne mogu :)...

Petak 18h recimo? Niko garant nece duze ostajati na poslu petak je. Taman da se rasteretimo svi :exploder: i podignemo adrenalin :exploder::exploder::exploder: za petak je vece sedam u meche :d:d:d... Sta kazete drugarici???

s' poshtovanjem JA:smoke:

ebiga.... da ste rekli ranije da zamenim smenu....radim do 20h :(

Opusteni ma samo opusteno i onako niko nije odgovorio tako da nishta danas nije bilo. Sutra?

kao sto sam napisao 3 posta iznad, subota mi ceo dan ful. nedelja moze.

Naravno, glupo se osecam da se svi steluju po meni, ako se vi dogovorite za subotu, boze moj...

a ja sam vam lepo napisao da je ova subota tokom celog dana zakupljena i da neće biti kartinga...

Jesi stvarno, ne znam gde su nam ochi, meni i keriganu.
S obzirom da se niko ne javlja, izgleda da cemo samo Cerigen i ja da odemo u nedelju na spin.

Evo Siki, Opusteni i Ja smo za nedelju, mozda i jedan moj ortak to cu da proverim. Ja sam slobodan ceo dan tako da mi odgovara bilo kad ali recimo da preferiram popodne negde posle 5-6 posto idem na adu pa da se nevracam skroz sa ade na adu huju zbog kartinga. Driveru javi se kakav si ti sa vremenom? Bane??? Ostali?????

s' postovanjem JA:smoke:

meni 5-6 u nedelju odgovara (da ne kazem pasuje).

ne, ipak nedelja ne moze u to vreme (u 4 englezi igraju poslednje kolo).
Pre ili posle toga :)

Posle? uztvari zavisi kad zavrsavaju? da ne bude isuvishe kasno bice mrak. Mozda je bolje pre toga???? Ostali?

koje ludilo dogovoriti se.
mrak pada oko 19:45, jel ok da se nadjemo oko 18:30? mislim, ne znam dal je dovoljno 1h15min za drajv?

Meni odgovara, nadam se i ostalima.

Trebalo bi da je dovoljno 1 sat, ali naravno bolje bi bilo da imamo malo vise vremena...

Ja glasam za 18h. Taman dok se okupimo ... I koliko nas na kraju ima? Opusteni, Box85 i ja? ima li josh nekog????? Bane, Driver, Siki ??? ne javljate se upste?

s' postovanjem JA :smoke:

Poslednja izmena:
99,9 posto dolazim, samo da ujurim autic i kuma :)

vidimo se :)

Kako cemo da se prepoznamo, posto bar ja ne znam nikog... Da ne bude ko sa driver-om, on covek bio tu, a ja nisam ni znao :S:...

Dobro, onda 18h.
Prepoznavanje: Predlazem da oni koji dodju, stave kacket na glavu (nadam se da imate neke u rezervi)

I da, ako padne kisa u toku dana, nema nista od voznje, ovo kazem da se neko ne bi iscimao bezveze.

Poslednja izmena:
Onda smo se dogovorili. 18h Ada Huja.

Kacket cu da potrazim ali verovatno cu sedeti u kolima. Peugeot 306. Pa kad neko dodje sa kacektom onda cu da se prikljucim.:d:p

Btw za kisu se slazem. Ali samo u slucaju da pada kisha. Nemoj da ne dodjete ako je oblacno pa u fazonu moglo jeda padne. Ako bash pada onda ne dolazimo.

s' postovanjem JA:smoke:

Ma ja ne mogu. Bio sam tamo danas ceo dan. Ostavio dušu. Između ostalog gazio i moj auto na stazi i dosta mi je... za sad :)...

PS. Da ste došli danas, mogli ste da vozite svoja kola na stazi... besplatno :).

Poslednja izmena:
Vidimo se u 18h

Onda smo se dogovorili. 18h Ada Huja.

Kacket cu da potrazim ali verovatno cu sedeti u kolima. Peugeot 306. Pa kad neko dodje sa kacektom onda cu da se prikljucim.:d:p

Btw za kisu se slazem. Ali samo u slucaju da pada kisha. Nemoj da ne dodjete ako je oblacno pa u fazonu moglo jeda padne. Ako bash pada onda ne dolazimo.

Slazem se sa ovim, ako bas pada onda ne dolazimo. Ja cu verovatno isto sedeti u kolima ako dodjem prvi, Rover 400. A mislim da imam i jedan Ferrari-jev kacket, samo treba da ga nadjem.

za sada nema kise...dakle BRMMMMM :D

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU LUDILOOOOOOOOOOO
Gotovo je... navuko sam se!

Sto bi reko onaj crnja u "napaljeni ulicari"-ma, kad sedne u auto umesto crash test dummy-ja, slupa se i kaze UOOOOU ONE MORE TIME!!!

Jedino sto imam da kazem je - anywhere, anytime!

Ne znam kakvi ste vi bili prvi put, ja sam sebi bio super za prvi put. Sledeci put cu malo jace da ulazim u krivine, znam da drift-ovanjem gubim na vremenu, al ocu da osetim taj filing :D

Sarah, postuj slike da ljudi vide sta su propustili.

Koji ljudi, ovaj thread gleda 4 choveka :D Geekovima je interesantnije da klokuju :D

Ja nisam bio na netu od juche pa nisam ni video, ali ne bih mogao, bio sam u zoo vrtu popodne :) A i juche sam vozio vishe razlichitih automobila na toj stazi, tako da dosta za ovu nedelju :)

Poslednja izmena:
Siki dobio si minus i to veliki shto si nas ispalio:smackbum:. To na stranu sve ostalo je bilo ok. Popasao sam Prvu krivinu :S: i gume al dobro. BOX85 me je prijatno iznenadio decko vozi .... svaka cast. Mada nisu bolidi ujednaceni pa .....Sve u svemu bilo je extra. Ovo je drugi put ove sezone nadam se da cemo za 3 put svi da se okupimo. Treca sreca :)

Slikice kacim sutra postho nije bio moj aparat pa samo da prebacim. Mada slikice su cista statika i to posle trke. Sledeci put moramo da vodimo nekog ko ce da snima :)

s' poshtovanjem JA:smoke:

Nazad
Vrh Dno