Šta je novo?

Karting (sezona 2008) - Gentleman start your engines!

^subjektivno. Pre 2 nedelje sam isao, nisu tako losi (doduse, ima nekih koji se vuku, konkretno 10ka je troma, koju sam naravno JA vozio).

^subjektivno. Pre 2 nedelje sam isao, nisu tako losi (doduse, ima nekih koji se vuku, konkretno 10ka je troma, koju sam naravno JA vozio).

Mozda je do vozaca :d:D:d

Za opustenog znam da ide, jos neko? Driver, Siki, Carigan, ypow, ostali??

Mozemo da probamo sutra u 17h, ako ne, tu je nedelja.

Ja sutra ne mogu sigurno, idem u Stalac, a za nedelju ne smem da obecam, finansije mi nisu najsjajnije :p

Znas kako, sto se mene tice, no problemo! Samo da te pitam odma, jel cemo jednu ili dve trke? Posto treba da sam u gradu oko 18h, pa ako cemo 2, da se nadjemo malko ranije, mozda u pola 5.

Meni je jedna dosta. Posle jedne me tolko bole ruke ne mogu ni svoj auto vozim a kamoli jos jednom karting. (sreca pa mi novi auto ima servo).
Ondak? Ostaje 17h Ada huja?

Ocemo sutra? Uzeo sam slobodan dan, tako da mogu. Jel hoce neko?

To lave. Ako se javi jos neko, tim bolje. U svakom slucaju, sutra je shestica MOJA :-devil-:

Poslednja izmena:
Karting danas u 19h, taman kad malo "zahladni" :d, pa ako ima zainteresovanih....

Opet ja... Danas voznja pod reflektorima oko 20:15h, pa ko voli, nek izvoli...

Ajde da malo ozivim temu, jel ima zainteresovanih za karting ove ili sledece nedelje, bar dok jos ima suncanih dana?

Drift je zakazan za vikend, tako da gledajte radnim danima da se organizujete.

^ Zezas!

Pa nista onda od ovog vikenda, mozda sreda, tada je valjda jeftinija tarifa.

Vrh Dno