Šta je novo?

Karting (sezona 2008) - Gentleman start your engines!

Ajde ajde, oprosti što narušavam vaš mir, e.
koji vam je, ***e, šta ste napeti?!
jeeee...

Avijon ako vidish jednog tamno plavog Rovera 400 negde na ulici bezi. To ti je moj savet :d:d:d:d

Poslednja izmena:
Ja da se izvinim shto nisam doshao, obaveze me jednostavno ubishe... Sad opet imam neke kolokvijume za vikend i opet ne mogu da obecam da cu doci :(

:wave:

Koji ljudi, ovaj thread gleda 4 choveka :D Geekovima je interesantnije da klokuju :D

Ja nisam bio na netu od juche pa nisam ni video, ali ne bih mogao, bio sam u zoo vrtu popodne :) A i juche sam vozio vishe razlichitih automobila na toj stazi, tako da dosta za ovu nedelju :)
Pa vidiš neki geekovi i čitaju:D Da sam bliže došao bi da vam se pridružim ovako nastaviću da vas čitam pa ako me put nanese u prestonicu znaću gde ima zapaljene gume za inhalaciju:D :wave:

zapaljene gume za inhalaciju -> SJAJNO! :D

Jes' vala:D
Nikad nisam bi na kartingu:(

Ko je u blizini moze doci na karting stazu u Kuli, ceo dan se moze za dzabe voziti auto po njom, jedina mana je sto nema kartinga :). Malo je uza staza ali moza se lepo voziti prvom, drugom, a na cilju mozda i do trece brzine stici. Ali je dosta zanimljiva, par puta sam sa ortakom merio vreme i super je *******cija...

Prilozi

• staza.jpg
    staza.jpg
    44.7 KB · Pregleda: 89
Ko je u blizini moze doci na karting stazu u Kuli, ceo dan se moze za dzabe voziti auto po njom, jedina mana je sto nema kartinga :). Malo je uza staza ali moza se lepo voziti prvom, drugom, a na cilju mozda i do trece brzine stici. Ali je dosta zanimljiva, par puta sam sa ortakom merio vreme i super je *******cija...

Nije to to... by the way, ocemo ovaj vikend?

Ajde mogli bi neshto da organizujemo, nisam vozio nedelju dana :)

Imam i jednu freak ekipu sa drugog foruma zainteresovanu :)

Ja sam za. Samo kako stojimo sa kvorumom. I koji dan. Meni odgovara nedelja. U subotu imam neko brdo obaveza da odradim jel sam sledece nedelje na nekom terenu :(. Izjasnjavajte se.

s' postovanjem JA :smoke:

btw Izvinite shto josh nema slika. U tolikoj sam frci sa vremenom da je to strasno pa nisam stigao da odem do drugara da prebacim slike. a rezolucija je extra large da se salje mailom.

Moze u nedelju, taman posle Formule 1 ;)

Sta kazete za 17h?

Poslednja izmena:
u nedelju slobodan ceo dan! (nedelja=od rechi ne+delati ili u prevodu ne raditi :) )
sto se mene tiche 17h moze.

I nije frka za slike, bio sam tada tamo, tako da sam video sve sto ima da se vidi :)

Opushteni je opasno zagrizao :) Vidim box opusteni i ja smo opet za. Shta je sa ostalima. Driveru ne izjasnjavsh se? I sta je sa tom freak ekipom sa drugog foruma?

s' postovanjem JA:smoke:

Ja ne mogu da garantujem, ako se pojavim, pojavim. Ekipa sa drugog foruma ne prati ovde, a ja ne mogu da glumim posrednika :D Ionako su paceri, ne znaju ni "racing line" :)

Opusteni, Carigan, Driver-u, dolazite danas? I naravno svako ko hoce je dobro dosao

Ja bi al jer ce da dodje neko sem nas dvojice ???

s' postovanjem JA

Dolazim ja sa bar jednim ortakom, a valjda ce i opusteni da nam se prikljuci. Ostaje za 17h, ok?

Carigan, dolazis?

Poslednja izmena:
Stizem :)

Kakva trka, kakvo proklizavanje, ulazenje u krivine, preticanje...
Koliko price, valjda ste sad na stazi :)

BRRRRRRRM BRM BRM BRM BRRRRRM BRM BRM

Bili smo. :-devil-::-devil-::-devil-::-devil-: brm brm tu tu.... :D:D. Ovog puta pojacani za jedno mesto. Box, Boxov ortak, Oputeni i moja melenkost. I bilo je EXTRAAAA.

toliko od mene samo da javim.

s; postovanjem JA:smoke:

Staljine, ja ovde nisam reklamirao Honda skup, tako da ni ti nemoj neke druge :)...

Pa nije bio cilj reklama, al' dobro.

Neki nepisani dogovor je da idemo na 2 nedelje. Dakle, svi vi koji niste bili (a voleli biste), okupljane ce najverovatnije biti sledece nedelje (8. jun). Planirajte na vreme.
Poz.

Hocemo u subotu na karting ? :)

Po kiši, u sred Roland Garossa? :)

Ja imam dogovor sa nekom ekipom sa drugog foruma, tako da ne mogu ovaj vikend. Ako uopste budemo isli, videcemo kakvo ce vreme biti.

Ajde ljudi, kad cemo, prodje sezona :)

Vrh Dno