Šta je novo?

Karting (sezona 2008) - Gentleman start your engines!

Ima nalepnica sto na kutiji sto na aparatu sa natpisom "refurbished"

Mislim da nisu bili takvi pre mesec-dva.

Uf, kako si provalio to?

Ima nalepnica sto na kutiji sto na aparatu sa natpisom "refurbished"

Mislim da nisu bili takvi pre mesec-dva.

Prvo sam pozvao i javio mi se neki momak i kao sve ok, ima ga za 18800 din shto je mnogo povoljnije nego na ostalim mestima i ja se popalio:wall:, i posle cisto reda radi pozovem jer mi je rekao da rade do 2 da vidim da nisu otishli slucajno ranije i da krenem ka njima... I javi se devojka koja je extremno ljubazna, i kaze imaju samo ti refabrikovani i zato je cena ta i ta i nisam hvala Bogu morao da se cimam do NBG-a za dz... :wave:

Aj bacajte listu ko sve ide.

UH kako mi se to vozi, al 2 su problema.
- Radim do pola 17h (znate li kolko treba od novog BG-a do Visnjice u sred shpica? Mlogo)
- Nikad nisam ni seo za to, ne znam ni dal mi treba neka posebna obuka (inace 10 godina vozim auto, pardon, juga).

Ako si savladao vožnju na Yugu i nemaš nameru da obaraš rekord staze, obuka traje 5 do 7 sekundi :)
A za pola 17 + put.....čekaćeš još metar dana da bi klimatski uslovi dozvolili prijatnu vožnju :(

Pratim ove Driverove topice, ali su mi termini uvek problem :(

Driver, jel ovo "imao" znači da ne dolaziš na takmičarski deo Honda skupa?

Poslednja izmena:
- Radim do pola 17h (znate li kolko treba od novog BG-a do Visnjice u sred shpica? Mlogo)
Ma shmugnucu ranije (nadam se da mi shefica ne posecuje Bench forum :D ).
A gde se nalazimo? Mislim da nikog od Vas ne poznajem, kako cemo tamo da se nadjemo?

Poslednja izmena:
Ja bi rado doshao ali u utorak vece krecem na Zlatibor. Jes da je karting u pitanju ali Odmor je odmor. *** nadam se sledecem putu. :S: I naravno da okacite slike obavezno!!!

s' poshtovanjem JA:smoke:

- Nikad nisam ni seo za to, ne znam ni dal mi treba neka posebna obuka (inace 10 godina vozim auto, pardon, juga).

Ajde moze da se pomeri za 17:30, ali to je max vreme jer treba nam bar pola sata od dogovorenog vremena do pochetka trke, a nisko sunce je mnogo nezgodno kroz izgrebanii vizir kacige.

Jok, nego bagra sa cannona se tako prebrojava pa se ispostavilo kao najbolji nachin :d

To je neshto najbesmislenije shto sam video na bilo kom forumu :) Pola cannon postova je to prebrojavanje :) Ono neko kaze "ocemo na pivo" i onda ide 30 strana prijavljivanja, a na kraju se pola njih i ne pojavi, a ko da je bitno ko ce da dodje ;)

Bitno je samo da nas bude 4-5. Nickname, ja i tri ortaka van foruma vec imamo "kvorum", od ostalih uopshte ne zavisi da li ce biti kartinga ili ne, zavisi iskljuchivo od vremenskih uslova. A ko se pojavi, pojavi :)

Pa prozivka na racun IXUS-a je izazvala prozivku na racun Honde :p

Ne znam da li si razumeo da ne mozesh da prozivash nekoga za neshto shto si sam izmislio :D

Driver, jel ovo "imao" znači da ne dolaziš na takmičarski deo Honda skupa?

Ako ne nadjem nekog ko nece da se takmichi pa da mi pozajmi auto, znachi da ne uchestvujem :)

Btw, zashto uze Hondu, shta bi sa Mercedes je Mercedes, nemac je nemac, bosch je bosch :D:D

Poslednja izmena:
Na zalost postoji velika verovatnoca da ipak necu doci (zdravstveni problemi). Nista opasno, u svakom slucaju hvala vam sto brinete. :) Ebiga, visa sila.

Ok, onda karting ostaje za 17h.

Btw, zashto uze Hondu, shta bi sa Mercedes je Mercedes, nemac je nemac, bosch je bosch :D:D

Vickast je ovaj drajver :d
Ne znam šta bi, nisam ja to nikada rekao...bar ne ozbiljno :d

Never be brand addicted ;)

I jel ste bili? JA opet nisam mogao da stignem, moralo se planirati za sutrashnji praznik roshtiljce :)

Dosli ortak i ja, negde oko 17:20h, i naravno, kao i prosle godine, niko nije dosao :mad: :smash: ili ste se svi skupili tacno u 17h i zavrsili do 17:15h... Mada mi kaze lik koji radi tamo, da su bila neka dvojca pre nas, tu negde, malo pre 17h.

Odvozli smo jednu partiju, i sacekali do 6h, ali niko se nije pojavio...

Ja sam stigao tamo u 17h i chekao dva ortaka do 17:45, sedeo gore u restoranu. Video sam dvojicu koji su se jurili, jedan je bio sa zutom kacigom, sve vreme drugi i obojica previshe driftovali ? :) ****ga, nisam znao da ste to vi, moracemo sledeci put karanfil za rever da zadenemo ;)

Mi smo vozili tek oko 17:50-18h i kasnije josh jednu, do 19h smo bili tamo.

:) ****ga, nisam znao da ste to vi, moracemo sledeci put karanfil za rever da zadenemo ;)

Hehe, taj fazon. A taj sto je imao zutu kacigu sam bio ja :D, i ovo je prvi put da me ovaj ortak dobio, a vozimo sigurno 5-6 godina. Doduse njegov karting je bio neuporedivo brzi na pravcu :S:, al sta da se radi... you win some, you lose some...
I naravno da smo driftovali, kad nije bila zagrejana nit staza, nit gume, kako je vreme prolazilo, sve je manje driftovanja bilo.

Nadam se da cemo se sledeci put naci, pa se trkati svi zajedno :wave:

I naravno da smo driftovali, kad nije bila zagrejana nit staza, nit gume, kako je vreme prolazilo, sve je manje driftovanja bilo.

Ma driftuju kartinzi uvek, zato treba da vozish da se to shto manje deshava, jer tako se gubi vreme :) U prvu krivinu posle starta ste uletali skoro da ispadnete sa staze, a treba sa unutrasnje strane da bi imao liniju za izlaz na veliki pravac :D

I primetio sam da bolje vozish od ortaka, on je bash uletao u neke krivine sa full kontrom kao da je na reliju :)

Nadam se da cemo se sledeci put naci, pa se trkati svi zajedno :wave:

Pa sledeci put cemo da razmenimo telefone pa cemo se videti.

Poslednja izmena:
Pa posle možete i u zezanje malo... :d

Dakle nema sanse da propustim sledeci put. Vreme je da izadjem iz ovog kucog kokpita i da se oprobam u stvarnosti :D

VIDIMO SE!

Druga nedelja karting kupa "Ko vozi najbolje na benchu" je u toku. Da vidimo kakvi su planovi za ovu nedelju. Kome koji dan odgovara? Koliko ljudi ovaj put (ne)dolazi....

s' poshtovanjem JA:smoke:

p.s. Ovo ko vozi najbolje na benchu za Drivera ne vazi on je .. on je... on je... ma van konkurencije :)

Poslednja izmena:
Ma nista nisam pio no te znam tico :D:d Nego stvarno narode ocemo da se organiziramo za ovu nedelju???

s' postovanjem JA:smoke:

Vrh Dno