Šta je novo?

Kako u Srbiji gledati BBC One ?

Znaci definitivno moram da onda sredim reciever za sledecu godinu :)

Sad sam opet ogledao prenos danasnje trke u HDu sa BBCa, oni ce 10 trka prenositi live a ostalo samo dvocasovni highlights - sto mislim da je smor, nadam se da ce davati i komplet reprize trka. Jer sumnjam da ce SKY skupiti takvu ekipu voditelja koju sad ima BBC.

Martin Brundle je potvrdio svoj prelazak na SKY
, prenosice im sve f1 trke, raditi famous grid walk, i bice zaduzen za mnogo vishe propratnih emisija [fokusirane na tehnicki deo f1]. Jake i David Coulthard su potvrdjeni da ostaju na BBC-u.

Martin mi je totalno antipatičan lik. Može da ide gde hoće.
Biće problem ako ovi kanali koji prenose F1 budu prebačeni na novi satelit i UK spot beam pa bez 3 metra antene nema ništa od signala...

Ma sigurno ce ih biti na italijanskom i nemackom Sky-u, barem na HD kanalima.

Neće biti sa engleskim komentarom.
Ne verujem da će sky sports preći na uk beam, jer im ti kanali trebaju i u Španiji i Grčkoj kad odu na letovanje. ;-) Osim toga, astra 1n verovatno ide na 19.2e tako da će se novi satelit na 28.2e još čekati.

Obicno postoji opcija da se izabere originalni zvuk, tj. engleski komentar.

Za formulu 1 nikada ne postoji opcija da se izabere engleski komentar na ne-engleskim kanalima. Za fudbal i neke druge sportove da, ali f1 no-no.

Evo dodatnog razloga da se gleda 2012 sezona. Potpisao je ugovor sa Lotusom [ex Renault] na 2 godine.
AfZ0nDnCIAAMSb7.jpg

Bice zanimljivo :)

Sumnjam da ce nesto uraditi odmah u pocetnoj sezoni, ali svakako se i ja radujem njegovom povratku, veoma :)
Ako nista drugo nedostaje mi ona njegova hladnoca i povucenost, svi ostali se nesto nerviraju, njega uvek nekako zabole patka :d

@DieH@rd

Martin znaci na SKY-u... Pa onda nece biti strasno :)
Jeste da ekipa nece biti potpuna ali valjda ce DC biti kompetentan kao i do sada.
Jel znas nesto za Eddie-a? Meni je on bio pomalo visak uvek, ali ume da bude zanimljiv :)

A cudno mi je bilo sto na kraju prenosa iz Brazila Martin nije sisao zajedno sa DC dole kod Jake-a i Eddie-a, sad znam i zasto nije :)

@Kimins
Ima Martin svoje momente, to je tacno. Ali u globalu mi nije toliko antipatican, bar ne dok ga slusam, kad ga gledam dok trckara to je vec druga prica :)

svi ostali se nesto nerviraju, njega uvek nekako zabole patka :d

Pa kad je alkos :bottle:

Martin je cool lik, a to sto vama smeta sto se trudi da odradi dobar posao LIVE na terenu nije njegova krivica :smash:

Paul di Resta je neko na koga treba obratiti paznju, al' ako ne budem mogao da na'vatam neki online stream, moguce je da cu da batalim pracenje sezone :S:

Koga li ce dovesti na BBC za komentatora?

Martin je daleko od cool lika. Mogao bi biti mnogo profesionalniji u svom poslu nego sto jeste, a sto neki ljudi to ne vide je njihov problem.

Poslednja izmena:
Koga li ce dovesti na BBC za komentatora?

Martin je daleko od cool lika. Mogao bi biti mnogo profesionalniji u svom poslu nego sto jeste, a sto neki ljudi to ne vide je njihov problem.

Sto pojedinci misle da bolje znaju od ITV, BBC i SKY rukovodstva? :lupko:

Covek je "sofer" i u svakom slucaju bolje radi sadasnji posao nego svojevremeno Cedomir Brkic na 3K + gomila drugih domacih komentatora zajedno :smash:

Ne smeta meni Martin, samo sam naveo da kad radi grid walk i nije mi nesto zanimljiv, nekako je pogubljen :)
Ovako dok komentarise je ok, poneki put nesto pogresi ali dobro covek je, mora nekad i da pogresi :)

A to koliko je bolji od nasih nema potrebe pricati, na kraju krajeva covek je vozio F1, meni je to dovoljno, makar bio i najveci smrad na svetu sigurno ce biti bolje informisan od nasih...

Ma samo da sklone onog Jordana! Taj lik ne moze biti pristrasniji. Izuzetno me nervira, uvek je McLaren najbolji, uvek su Button i Hamilton "racer of the day" iako zavrse na nekom 5-6 mestu. I uvek ima nadu da ce "bas u ovoj" trci da neki od njih pokaze svoje pravo umece.

Ma samo da sklone onog Jordana! Taj lik ne moze biti pristrasniji. Izuzetno me nervira, uvek je McLaren najbolji, uvek su Button i Hamilton "racer of the day" iako zavrse na nekom 5-6 mestu. I uvek ima nadu da ce "bas u ovoj" trci da neki od njih pokaze svoje pravo umece.

Tako isto i Martin i to je jedino sto mu zameram inace naravno da zna mnogo o F1 kad je toliko dugo u tom sportu.

Sto se tice domacih komentatora. F1 sam retko gledao i cak prestao da pratim dok je jedina opcija bio domaci prenos.
Tek od kad imam satelitsku redovno gledam kvalifikacije i trke na BBC.

Formulu 1 pratim aktivno od recimo 2000. godine, do ove sezone sam uglavnom gledao preko domaćih televizija jer sam želeo prenos uživo, a nisam imao mogućnosti da gledam strane prenose.
Skoro celu sezonu 2011 sam ispratio preko one BBC player aplikacije koju je neko okačio pre nekoliko stranica. Posle samo par trka nisam mogao da verujem koliko je BBC dobar i profesionalan tj. koliko naši komentatori nemaju pojma!

Ne znam što toliko vas ima nešto protiv Martina, meni se on veoma sviđa, možda čak i više od DCa. Martin je uglavnom iskren i neposredan dok koliko god Kultard bio možda stručniji, pogotovo zato što je daleko skorije vozio, mnogo je više politički korektan, da ne kažem ljigav i bezukusan. Moguće da je ovo upravo zbog onoga što sam već naveo, skoro je bio vozač pa se još ne oseća dovoljnu vremensku distancu da priča šta hoće o kome hoće (moja teorija). U svakom slučaju mislim da je jako dobro da su komentatori različiti jer se tako dopunjuju, kao i da postoji određena razlika u godinama kako bi se video drugačiji pogled na isti problem/temu.

Što se tiče pristrasnosti prema Meklarenu i britanskim vozačima ne zaboravite da su sva četvorica Britanci, pa koga će da najviše podržavaju ako ne svoje zemljake, koliko god profesionalci bili.

U pravu si. Dobri su svi redom cak i Edi koji se cesto izgubi u prostoru i vremenu :)

Evo dodatnog razloga da gledamo F1 practice sessije. :) Špankinja Maria de Villota je 99% potvrđena kao reserve driver u Lotus Renault-u.

mariavillota.jpg

Uuuuu konacno *** neka zena! :D
Znam da to vecina ne bi volela, ali ja bih bas voleo da ih vidim vise u F1 :d

Ima valjda jedna cura u Indy Car takmicenju, ali da bi dobila FIA Super Licencu mora zavrsiti sezonu u prva 3-4 mesta.

Ima valjda jedna cura u Indy Car takmicenju, ali da bi dobila FIA Super Licencu mora zavrsiti sezonu u prva 3-4 mesta.

Danica Patrick, ali je presla u NASCAR.

Danica-Patrick.jpg

Nebitno ko ce da vozi i komentarise - bitno je samo da mozemo da gledamo SKY/BBC online LIVE :trust:

Kubica slomio nogu. :-/ Taj covek bas nema srece, nema sanse da ce se vratiti u kokpit ove godine.

Meni drago što se Rajkonen vraća, i žao mi Kubice, baš nema sreće. A ovo za žene, što da ne, sigurno bi bilo zanimljivo. Nego ima li ikakvih vesti o eventualnom otkupljivanju prava neke domaće tv ili neke u okruženju (ko je rekao HRT?).

Znam da je tema gledanje BBC 1, ali je ona praktično otvorena zbog gledanja F1, a pred kraj prošle sezone baš sam se nešto napatio da nadjem solidan streaming.

Najbolji moguci BBC streaming mozes odraditi preko bbc-player.com, u prevodu iplayer alternativa [odlicna slika] sa automatski aktivnim proxujem, svi bbc programi, podrska za "red button" i ostale digital kanale [f1 kanal]. Isprobaj.

Sledece sezone BBC prenosi samo 10 trka uzivo, SKY je postao primarni distributer za F1. Sada ce biti problem naci neki dobar stream za SKY.

Jel može pojašnjenje oko ovog proksija, kada pokušam da pustim nešto na iplayer-u dobijem obaveštenje da servisi nije dostupan u našoj zemlji...

Nemoj ici preko sajta nego skini player sa bbc-player.com kao sto ti je DieH@rd napisao.

Nazad
Vrh Dno