Šta je novo?

Kako u Srbiji gledati BBC One ?

Pa ti si preporučio program Expat... To sam instalirao i gledam preko iplayer-a na bbc.co.uk

to sam hteo da znam, znači ok je slika :D pošto ljudi ovde pričaju o pretplati na digitalni kanal preko kablovske da bi to radilo. znači ipak može preko sistema...

ma ja sam taj expat preporučio jer znam šta radi i da su ga ljudi koristili, ja ne gledam tv i nikad ga nisam probao :D samo sam eto rekao ovde pošto je to tema...

pa ako je streaming,trebalo bi da je uzivo....ne verujem da su stari klipovu sa tog kanala....

Pa ja tamo nisam video da ima negde da se gleda trenutno šta je na nekom kanalu.
Ima program za ceo dan pa neke stvari mogu da se gledaju a neke ne.

ajd pogledaj konkretno sta je trenutno na BBC HD kod tebe....a ja cu na Sat...pa da vidimo el isto:)..ako te ne mrzi....

sad je na Sat..emisija....Amazon with Bruce Parry'

Za HD nema live stream, za ostale kanale ima.

Da li vam radi BBC-player.com? Meni nece da odradi TOR konekciju kada upalim program.

Meni ne radi već nekoliko meseci, pa sam mu instalirao onaj expat shield koji je teški šit jer ubacuje gomilu reklama u brauzer, ali ga palim samo kad oću nešto da gledam na bbc-u i čim završim gasim i isključujem.

Da li neko u skorije vreme koristio ExpatShield? Meni se odmah prebaci na US, i ne mogu da menjam, bez da se kupi puna verzija spama.
Radio mi pre 2 godine, kada mi je trebao, ali od kako se iskljucio zxcvfm, manjka sadrzaj.

Nazad
Vrh Dno