Šta je novo?

Kako u Srbiji gledati BBC One ?

E za to imas pivo.....na prvom mestu dziber liste,mi je ubedljivo Aca Kosica....:)

Njega još mogu tolerisati jer zna ko je frizer psa devojke pomoćnog trenera i sa koje je u školu išao četvrti sudija, pa ti namami osmeh. :D

Sine, ja bih zbog nasih komentatora radije gledao i crno beli BBC/SKY :trust:

Pravo zboriš, sreća pa Expat Shield radi fenomenalno, BBC stiže u 720p, sa komentarima koji su na mestu, za promenu.

@KAMIKAZE

Preteruješ što se tiče komentatora. Ovde pričam o Sport Klubu i prenosima F1. Daleko od toga da su savršeni ali su sasvim korektni. Naravno, ne možeš ih porediti sa Englezima gde F1 komentarišu bivši vozači F1 ali daleko od toga da su naši toliko loši pa da ne može da se gleda prenos.

Ako ćemo iskreno mene je neviđeno nervirao Eddie Jordan dok sam gledao F1 na BBC-u i pre bih slušao Acu kako priča o frizerima i taštama nego Jordana 5 minuta.

I jedna stvar vezana za F1 na BBC-u, ne znam tačno da li i šta prenosi BBC od F1. Ako se ne varam ovu sezonu su prenosili delimično a SKY je prenosio sve trke. Ne znam kako će biti za sledeću sezonu.

edit: Zamalo da zaboravi da pohvalim Georgie Thompson :)

Poslednja izmena:
Zavisi kakvi su ti kriterijumi, ja domaci prenos ne gledam pa makar bio jedini izbor.
Pored razlike u znanju, DC je vozio do pre par sezona, razlika je i u tome sto englezi imaju ekipu na i oko staze i informacije dolaze kako se stvari desavaju. Taj nivo prenosa iz studija ne moze da se postigne pogotovo ne kad ti ljudi komentarisu sve i svasta.
Jordan ne radi komentarisanje trke, on je tu pre i posle u propratnom programu.

Jeste ove sezone BBC prenosio delimicno, a tako bi trebalo da bude i sledece. Samo sto ako ti se ne slusa Martin Brundle kao recimo meni ti prebaci sa Sky Sports F1 na Setanta Ireland jer tamo je BBC prenos same trke bez uvoda i analize posle trke.

^ +1.

A usput, trebalo bi spomenuti da bbc nije kodiran, tako da može da se gleda i bez cs, jedino što treba poveća antena. Meni skoro celog dana radi sa 1,8m ali je pitanje do kada će jer uskoro prelazi na novu astru 2f.

Ja uopšte ne sporim da je prenos koji rade Englezi najbolji koji postoji za F1 i lično ga najradije gledam na SKY-u.

Ponavljam, ne može niko da se poredi sa bivšim vozačima F1 ali nisu naši komentatori toliko loši da baš ne može da se gleda prenos.

Hoću da kažem da ako neko ima SBB da stvarno nema potrebe da se zamlaćuje i baca pare na sat i CS samo zbog F1.

Ja uopšte ne sporim da je prenos koji rade Englezi najbolji koji postoji za F1 i lično ga najradije gledam na SKY-u.

Ponavljam, ne može niko da se poredi sa bivšim vozačima F1 ali nisu naši komentatori toliko loši da baš ne može da se gleda prenos.

Hoću da kažem da ako neko ima SBB da stvarno nema potrebe da se zamlaćuje i baca pare na sat i CS samo zbog F1.

Zato postoji Internet stream ;)

Izvorni BBC kanali za GB se emituju samo na 28° istočno i svi su fta. Ovo po ostalim satelitima je kodirano jer se emituje u drugim paketima.

ljudi kakve satelitske antene, kakve pretplate lopovima za kablovsku, kakvi bakrači, gledajte to besplatno preko interneta :)

ljudi kakve satelitske antene, kakve pretplate lopovima za kablovsku, kakvi bakrači, gledajte to besplatno preko interneta :)
:)...prvo ne placam CS imam free linije......drugo Ok je streaming naravno.....ali na kompu.....a na Tv-u od 107 cm...nema pojma......zadnjih godinu dana Sport iskljucivo gledam samo HD.....*** nema nazad.....:)
a uzgred ipak tim lopovima placas net,jedino ako ne krades komsiji..:)

Poslednja izmena:
1. ne moraš preko njih da uzmeš net
2. streaming je isto hd, niko ti ne brani da povežeš na tv
3. neka radi ko kako voli
4. ja ne gledam nikako, znam samo da to može tako i to sam podelio ovde, pa ko voli nek izvoli, a ti slobodno plaćaj :) možeš da ih pozoveć i da ih častiš bonus u visini 3 pretplate mesečno ako ih toliko voliš :D
edit:
i da, što samo 107 cm tv? pa to ti i nije nešto? daj bar metar i po kad već forsiraš hd i ta ludila?

Poslednja izmena:
Ok,ako neko strimuje HD...ali ne dolazi bash do tebe taj HD kvalitet......:)
i ne znam zasto tako reagujes,,,,,,samo sam naveo primere...meni je 107 dovoljno......a ti gledas sta zelis....tvoja stvar....Haug...

ima onaj program zove se expat shield. on vam da britansku ip adresu i posle toga mozete da gledate bbc preko neta. tako ljudi sirom sveta rade....

Hmmm...nisam znao za taj program.....ja koristim Hotspot Shield...koji daje Usa ip....pa mi sluzi za Hulu servis...i za Pandora radio....
Hvala....

1. ne moraš preko njih da uzmeš net
2. streaming je isto hd, niko ti ne brani da povežeš na tv
3. neka radi ko kako voli
4. ja ne gledam nikako, znam samo da to može tako i to sam podelio ovde, pa ko voli nek izvoli, a ti slobodno plaćaj :) možeš da ih pozoveć i da ih častiš bonus u visini 3 pretplate mesečno ako ih toliko voliš :D
edit:
i da, što samo 107 cm tv? pa to ti i nije nešto? daj bar metar i po kad već forsiraš hd i ta ludila?

Probao sam, ne mogu oba programa da rade istovremeno, odnosno traze da se deinstalira predhodni,

Da li ima neko uputstvo ili neki sajt gde se informacije azuriraju.

el moze jedan da bude pokrenut....a drugi da miruje.....?
ne mogu da probam,jer za Mac ima samo Hotspot Shield,ovaj drugi ima samo za Win...:(

nasao sam da taj problem pominje neki lik na nekom Engleskom forumu.....i da je navodno resio sa pokretanjem wirtualne mashine....
evo kopiram post...pa ako se to isplati...mozda probash...:)pa javi utiske.....
"
In passing, I saw a post somewhere that asked if one could run both HOTSPOT and Expat simultaneously. The answer was no. Indeed, when I tried to install HOTSPOT under W7,I gor an error message say that Expat had to be uninstalled first.

But that intrigued me. I run Win 7 Professional hence can run Window Virtual PC (Windows XP mode). So, I brought up XP mode and installed HOTSPOT under it. So, I did have both HOTSPOT and EXPAT running, although in a
rather wierd way.

Both seemed to work fine, although I had to bump up the amount of RAM allocated to XP in order to smooth out the playback of videos.

Lotsa fun!
http://britishexpats.com/forum/showthread.php?p=9142060

Ok,ako neko strimuje HD...ali ne dolazi bash do tebe taj HD kvalitet......:)
i ne znam zasto tako reagujes,,,,,,samo sam naveo primere...meni je 107 dovoljno......a ti gledas sta zelis....tvoja stvar....Haug...
care, nisam hteo da zvucim bezobrazno, ja sam samo protiv sistema, ne volim da novac ide kapitalistima. ziv ti meni bio!

Poslednja izmena:
Ok buraz...:)...Piraterija nasa Najmilija...:)......pa zato sam na Card Sharingu...zamisli da moram da placam sve te originalne kartice.....ihhhhh....
Uzdravlje.....

Ne izgleda loše ovaj BBC HD preko iPlayer-a. Bit rate je 2800 kbps za 1280x720.

bbc hd screenshot.jpg

mozes li mi dati link za bbc hd sa iplayera jer ja vidim sve kanale na playeru osim tog.

Nazad
Vrh Dno