Ja cu gledati kao i prosle godine, par sati posle trke skinem 720p i natenane... Znam, nije live, al ***, tako se najmanje nerviram i zbog komentatora/reklama/kvaliteta slike...
Heh... ja se obezbedio za webstream kablovskog IPTV snimka.SD snimak je super [1mbit], HD snimak F1 kanala jos nisam palio [kanal valjda nije non stop aktivan, videcu u cetvrtak uvece bice nekih f1 talk show-ova], ali Sky Movies HD je 3mbita i izgleda super.
Cekam potvrdu dal smem da postujem ovde info. #paladin #lawfullgood
edit - ok jel dozvoljeno ovde kaciti linkove ka softveru koji omogucuje piratsko gledanje IPTV streamova?
Jel se meni cini ili SKY ima bolji kvalitet slike i zvuka od BBC proslogodisnjeg prenosa? Dobro, mozda je i do ripa koji sam skinuo sa neta
Jel se meni cini ili SKY ima bolji kvalitet slike i zvuka od BBC proslogodisnjeg prenosa?
Sat Tv+HD Sat Risiver+CardSharing....i F1 u full HD-yu......![]()
moze i to...ali nema u celoj Srb SBB kablovska....tako da..Ili SBB kablovska + D3 risiver + HD paket i F1 u full HD-u na sport klubu![]()
Ili SBB kablovska + D3 risiver + HD paket i F1 u full HD-u na sport klubu![]()
^ Koliko košta takav setup inicijalno/mesečno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari