Šta je novo?

Kako u Srbiji gledati BBC One ?

dali nekome radi bbc plajer od daj harda,meni danas javlja neke greske.

Pa maso, F1 sezona pocinje za par dana. SKY ce prenositi trku uzivo, ima li nekog nacina da se pogleda prenos sa zadovoljavajuce dobrom slikom? [not some crappy illegal webstream]?

Teško, osim ako nemaš SBB i SK Prime, mada sam čuo da su im komentatori tuga. Videćemo kad počne sezona, nisam baš optimista i ne radujem se nešto ovoj sezoni kao prošlima koje sam gledao dok je HRT prenosio trke, prošle godine bilo je mučenje naći solidan BBC stream. Ako ništa, gledaću švapski ili Mađarski RTL na kablovskoj + Live Timings, daj šta daš...

Edit: ili skinuti rip posle trke i natenane odgledati, ovo će biti još i najkvalitetnije što se slike tiče.

Poslednja izmena:
lepo kupite satelitsku i drimbox800 hd risiver i gledate sky englski formula1 u hd tehnici

Ma dajte i neko resenje za "crappy illegal webstream" - ionako gledam na CRT-u :trust:

Ja cu gledati kao i prosle godine, par sati posle trke skinem 720p i natenane... Znam, nije live, al ***, tako se najmanje nerviram i zbog komentatora/reklama/kvaliteta slike...

Prosle godine sam gledao na freeiptv.be , ne znam kako ce biti ove godine.

Ja cu gledati kao i prosle godine, par sati posle trke skinem 720p i natenane... Znam, nije live, al ***, tako se najmanje nerviram i zbog komentatora/reklama/kvaliteta slike...

isto i ja. da ne spominjem da je 720p - 720p ... narocito na velikom finom tv-u. :d

Heh... ja se obezbedio za webstream kablovskog IPTV snimka. :D SD snimak je super [1mbit], HD snimak F1 kanala jos nisam palio [kanal valjda nije non stop aktivan, videcu u cetvrtak uvece bice nekih f1 talk show-ova], ali Sky Movies HD je 3mbita i izgleda super.

Cekam potvrdu dal smem da postujem ovde info. #paladin #lawfullgood

edit - ok jel dozvoljeno ovde kaciti linkove ka softveru koji omogucuje piratsko gledanje IPTV streamova?

Poslednja izmena:
DieHard, ako ne sme na publicu onda sigurno sme na private porukama :)

Ako imas informaciju, pls posalji na private :)

Hvala unapred

Heh... ja se obezbedio za webstream kablovskog IPTV snimka. :D SD snimak je super [1mbit], HD snimak F1 kanala jos nisam palio [kanal valjda nije non stop aktivan, videcu u cetvrtak uvece bice nekih f1 talk show-ova], ali Sky Movies HD je 3mbita i izgleda super.

Cekam potvrdu dal smem da postujem ovde info. #paladin #lawfullgood

edit - ok jel dozvoljeno ovde kaciti linkove ka softveru koji omogucuje piratsko gledanje IPTV streamova?

Ako ne može javno, ja bih rado primio ovu informaciju na PP.

Da li ustati u pola sedam i gledati uzivo na streamu slabog kvaliteta ili posle skinuti HD snimak?
Mislim da cu ovu prvu ipak ispratiti sa zaostatkom od par sati, a do druge ce se naci neko resenje.

Ja kontam da cu kvalifikacije gledati prepodne kada HD snimak bude uveliko spreman [na ruskom trackeru obicno postave sve snimke jako brzo], a trku cu gledati live.

BBC related, kacice F1 Forum na "red buttonu" posle svake trke, bilo da je prenose uzivo ili ne. :)

Jel se meni cini ili SKY ima bolji kvalitet slike i zvuka od BBC proslogodisnjeg prenosa? Dobro, mozda je i do ripa koji sam skinuo sa neta, ali generalno mi se cini da ima dosta vise detalja i da je slika dooosta bolja.
Zvuk isto 5.1, mada meni iako imam 5.1 sistem ne znaci puno, i 2.0/2.1 zavrsava posao :)

Jel se meni cini ili SKY ima bolji kvalitet slike i zvuka od BBC proslogodisnjeg prenosa? Dobro, mozda je i do ripa koji sam skinuo sa neta

Ja bas mislim suprotno, al' mozda je do RIPa :d

Sledecu cu ipak probati da navatam LIVE :eyebrows:

Jel se meni cini ili SKY ima bolji kvalitet slike i zvuka od BBC proslogodisnjeg prenosa?

Ne cini ti se, bolji je HD od proslogodisnjeg BBC HD ali mislim da ce ove godine i na BBC biti ovako.
Sledecu cu i ja uzivo ali SD kvalitetu..

pozdrav svima dali jos radi onaj dobar bbc player sto ga je postavio die hard?

Sat Tv+HD Sat Risiver+CardSharing....i F1 u full HD-yu......:)

^ Koliko košta takav setup inicijalno/mesečno?

opremu sam kupis,pa kako se snadjes sa cenom,sve zavisi od risivera....
a da bi koristio Card Sharing usluge....cene se krecu od 500 din mesecno pa na gore,zavisno sta taj koji daje- Nudi.....Uglavnom se gleda sve sem TotalTV-a...a mogao je i on do proslog leta:)

ima onaj program zove se expat shield. on vam da britansku ip adresu i posle toga mozete da gledate bbc preko neta. tako ljudi sirom sveta rade....

Hmmm...nisam znao za taj program.....ja koristim Hotspot Shield...koji daje Usa ip....pa mi sluzi za Hulu servis...i za Pandora radio....
Hvala....

taj hotspot shield i ovaj expat shield prave isti ljudi, anchor free. expat je za britance, probaj ne kosta te nista, prijavljuju ljudi sirom sveta da im radi sa time...

Hvala za ovo. Konačno žena može da gleda video snimke na official site of X factor UK. :d

tacno tako....mada sam ja isao na varijantu switch 10/1.....pa nisam stavljao motor....za sada mi ovo i vise nego dovoljno.....:)

Nazad
Vrh Dno