Šta je novo?

Kako u Srbiji gledati BBC One ?

To, lutko!!!! :D Jos samo i Kopernikus da ga ubaci u ponudu :eyebrows:

Sve sami strucnjaci, neka hvala...

Kopernikus još nije. Verovatno će iduće godine :(

Na D3 su ubacili SK Prime na 279. kanal, F&H je i dalje aktivan.

Daj hard svaka cast.
Imas jos neki ovako dobar plejer.
Slika je ekstra.
Superica.

Svaka cast za find , DieH@rd :)

Preodlicne li trke, BBC dobija jos jednu bafta nagradu za ovaj prenos. 6 sati prenosa, puno dobrih momenata i fantasticnih zadnjih 20 krugova. So good.

Odlican player steta samo sto nema bbc hd :(
BBC HD indeed ide preko iPlayera, al ovde ga nema. Ako neko provali nacin kako da se BBC HD gleda preko neta nek javi. Ja do sada nisam uspeo da aktiviram neki proxy program koji bi mi aktivirao iplayer...

Poslednja izmena:
Firewall je burno reagovao... Koji port ili portovi treba da se otvore za taj programcic?

Ok, uspeo sam da aktiviram expat shield, i mogu sada da gledam iplayer i sa sajta i sa dedicated pc programa. Mada shteta sto nema live prenosa sa BBC HD-a, nego samo poneki show-ovi mogu da se pogledaju on demand u HD-u. Radi ok.

Ovaj custom iplayer sto sam postovao je mozda i najbolje resenje.

imam jedno pitanje i siguran sam da cete mi pomoci, pokusavam da gledam na youtube BBC, konkretno Top Gear emisiju gde mi izbacuje "This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated."
sigurno ima neka caka oko domena i toga sto smo mi u SRB....

hvala!

imam jedno pitanje i siguran sam da cete mi pomoci, pokusavam da gledam na youtube BBC, konkretno Top Gear emisiju gde mi izbacuje "This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated."
sigurno ima neka caka oko domena i toga sto smo mi u SRB....

hvala!

Ne, nego je YouTube verovatno izbrisao taj nalog zbog piraterije.

Najlakse je da skines sa nekog torrent sajta.

Ako neko nije primetio na BBC STREAM kanalima ide i tenis, četiri terena paralelno...

Katastrofa.

Evo malo dobrih vesti, BBC ce danas i sutra preko svog sajta ponuditi HD stream za qually i trku. Oko 3mbita je potrebno za taj snimak. Da bi ste dobili pristup, morate pokrenuti proxy programce EXPAT SHIELD i onda upalite bbc.com i nadjite stream [jos nisam siguran gde ce tacno biti okacen, verovatno u iplayer sekciji].

Samo da javim da je odlicni bbc-player.com dobio upgrade sa kojim se mogu gledati f1 materijali sa njihovog "Red Button-a". Znaci svi Free Practice 1/2 + F1 Forum after the race.

Cekaj, ovo sto si rekao moze da se gleda stalno na sajtu (tj neki odredjeni period posle race weekenda) ili samo live? (proverio bih ali sam na mobu)
Ja sam pre par meseci probao sa iPlayerom, tad nije bilo HD stream-a, i da li je samo tad bio problem ili je uvek ne znam. Naime stream je bio nestabilan, na svaka 2-3 kruga je ima lag od 30sec, da bi negde oko 20tog kruga trke puko. Da li im je samo sajt bio preopterecen ne znam, ali sam odustao od live gledanja na taj nacin.
Zapravo, odustao sam od live gledanja uopste, ove nase komentatore ne mogu da svarim, RTL nemam, BBC iPlayer ne radi bas najbolje (bar nije tad), plus nikako ne mogu u HDu live da gledam.
Ovako lepo dan posle trke pogledam snimak u 720p i milina :)

Aa, ima li varijanta da se gleda BBC Prime, bio je jedno vreme na totalu pa ga ukinuli, a taman sam se navuko na crni humor serije Liga džentlmena. :(
Pišem sa moba, a kući dolazim tek sutra uveče.

Poslednja izmena:
Evo link za Sky news live
[video]http://news.sky.com/sky-news/app/liveTV/liveTv.html[/video]
Evo linka za RT Russia today, ruska verzija CNNa, BBCa.. ekstra kanal!
http://rt.com/on-air/

Poslednja izmena:
Znaci definitivno moram da onda sredim reciever za sledecu godinu :)

Sad sam opet ogledao prenos danasnje trke u HDu sa BBCa, oni ce 10 trka prenositi live a ostalo samo dvocasovni highlights - sto mislim da je smor, nadam se da ce davati i komplet reprize trka. Jer sumnjam da ce SKY skupiti takvu ekipu voditelja koju sad ima BBC.

Evo rasporeda za sledecu godinu

67141127215713.png

Nazad
Vrh Dno