Šta je novo?

Kako u Srbiji gledati BBC One ?

VLC stream sam jutros gledao, po meni bio je bolji od hackedcabletv-a. Sledeca trka pocinje par sati kasnije po nasem vremenu, barem necemo morati ustajati tako rano. :D

aj jos jednom,
moze li objasnjenje sta kako gde sa vlc stream - om?

hvala.

aj jos jednom,
moze li objasnjenje sta kako gde sa vlc stream - om?

hvala.

Skini VLC, pokreni, zatim odes u Media, Open Network Stream, uneses link i kliknes na Play.
Za BBC ONE link je
mms://verytangy-653-400102.wm.llnwd.net/verytangy_653-400102%20

e tooo njegovo velicanstvo LINK, hvala!

trka je sutra u 10 i ponavljam ,ako hocete hd ,onda samo satelit i cs

Trka je u 10, ali BBC build up pocinje sat vremena ranije.

Tako je, od 9 pa do 13h da se trka isprati kako dolikuje :)

Kapa dole za BBC, progledah od kako naši slepci ne prenose pa sam "prisiljen" da gledam stream preko neta.

danas su na oba audio ( sky premiere HD ) kanala nemački komentatori na jednom njih dvojica, a na origin jedan...pošto ne znam nemački ne razumem razliku osim što provaljujem da nisu isti:D

jedan je austrijanac,ako zelite nesto slicno nama onda gledajte na sport1 hd,ruska platforma hd na 9e

Izgleda da su se nakacili Yugovici na stream pa je, za razliku od prosle trke, bilo seckanja :(

Je l' ima neka fora da se gleda BBC F1 Forum online? Postoji 1 link na vipstand.me, ali dobijam poruku INVALID PLAYER :crash:

Gotov prenos, dosta dobra trka danas.

http://www.expatshield.com/ download i instalirajte, pored sata izbacice crvenu ikonicu, desni klik na nju i connect, otvorice firefox ili default browser a ikonica ce postati zelena... http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/ pa probajte, slika je dosta dobra za stream, meni je dosta bolje nego da pratim RTL, ovako bar nesto razumem :D Probao kod druga na Telekom ADSL, osnovni paket i nema seckanja. Gasenje isto na ikonicu samo sto se mora potvrditi u Browser-u. Uopste nije tesko da se udje u stos ali je extra resenje ko nema satelit.

Meni nije secnulo nijednom, ako mislis na BBC One. :)

BBC One - naravno ;)

Probao sam i link sa vipstand.me i sa hackedcabletv.com i onu foru sa VLC-om, ali svuda se desavalo da se s vremena na vreme blokiraju slika i ton ili da seckaju :mad:

Sledece nedelje cu isprobati ovo sto je Jofka napisao :type:

I kod mene je bbc stream malo cepkao, kontam previshe mase se nakacilo. :-/ Sledeca trka je sad sledeceg vikenda [qually 7am, trka 8am, buildup vremena uracunata].

Od ovoga vikenda utrke Formule 1 ce se prenositi na hrvatskim lokalnim televizijskim stanicama. To je i definitivno potvrdjeno nakon sto je ugovor za kupnju prava prijenosa za sljedece tri sezone elitne oktanske discipline s FOM-om potpisao Kreator Media, odnosno njezin vlasnik Davorin Stetner.

Nakon sto je HRT odustao od kupovine prava zbog prevelikih troskova, ljubitelji F1 u Hrvatskoj utrke ce moci pratiti na lokalnim televizijama koje ce zajednicki dijeliti isti program. Premijerni prijenosi uslijedili su vec u petak s prvim treninzima za VN Malezije, potom treci trening te kvalifikacije i, naravno, danas sama utrka.

Prema rijecima Davorina Stetnera prijenosi su za sada potvrdjeni za sest lokalnih tv-postaja i to: Osjecka televizija (OSTV), Nezavisna televizija (NeT; koja ce ujedno raditi i produkciju), TV Istra, Kanal Ri, Vox te TV Jadran. - To nije nuzno i konacni popis jer jos uvijek su u tijeku pregovori s ponekim televizijama - rekao je Stetner.

Komentatori ce biti Goran Dijakovic i Mladen Jergovic.

A mi....

Pisao sam FOXu, tj Prvoj TV pre mozda mesec dana i dobio sledeci odgovor: prema istrazivanjima slaba zainteresovanost, sponzora nema, njima skupo, potrudili smo se da u to vreme na nasoj tv jako kvalitetan program umesto F1. Okacio bih ceo mejl ali mi je glavna masina u servisu rasparcana.

A sta to "jako kvalitetno" moze da zameni F1?

Ne znaju ni oni. PR bullshit.

Proslu trku sam upravo gledao preko jednog lokalnog hrvatskog kanala, tacnije preko Osjecke televizije. ***, braca Hrvati su mi blizu :D, i DVB-T tuner je odradio stvar, samo sto mnogo smaraju sa reklamama... ali morao sam, jer je stream sa neta nenormalno seckao, propustio sam start prosle trke :wall:

http://www.expatshield.com/ download i instalirajte, pored sata izbacice crvenu ikonicu, desni klik na nju i connect, otvorice firefox ili default browser a ikonica ce postati zelena... http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/ pa probajte, slika je dosta dobra za stream, meni je dosta bolje nego da pratim RTL, ovako bar nesto razumem :D Probao kod druga na Telekom ADSL, osnovni paket i nema seckanja. Gasenje isto na ikonicu samo sto se mora potvrditi u Browser-u. Uopste nije tesko da se udje u stos ali je extra resenje ko nema satelit.

Poceo sam instalaciju i ubrzo je prekinuo jer je firewall "poludeo".

Valjda ce neki stream raditi...

Kada sa tog sajta pokusam instalirati expatshield , u stvari mi se instalira HotSpot shield.... kada se ta aplikacija aktivira, dodeli mi americku IP adresu umesto britanske..da li je nekome poznato zasto ?

Kada sa tog sajta pokusam instalirati expatshield , u stvari mi se instalira HotSpot shield.... kada se ta aplikacija aktivira, dodeli mi americku IP adresu umesto britanske..da li je nekome poznato zasto ?

Pa zato što..da se tako izrazim...vara server i govori mu da si Amerikanac...a njima je dozvoljeno da gledaju BBC ONE ;) tj F1 uživo :)
Klasično menjanje regiona...

Kakav je kvalitet slike na iplayeru?

Pa da znas da nije los :) Nije hd ali je kvalitetan.

Skini VLC, pokreni, zatim odes u Media, Open Network Stream, uneses link i kliknes na Play.
Za BBC ONE link je
mms://verytangy-653-400102.wm.llnwd.net/verytangy_653-400102%20
Ovo kod mene vise ne radi :(
A expatshield radi (win7 64bit), ali cini mi se da je kvalitet bio mnogo bolji preko VLC stream-a.

Ne znam zasto ali do sad gde god da sam ga instalirao firewall nije pravio problema. Sa druge strane, desavalo mi se na par kompa da mora dvaput da se pokrene instalacija da bi uopste mogao da se pokrene!?!?!? Posle toga radi najnormalnije.

@Aleksa21, BBC ne mozes gledati online a da nisi na ostrvu pa mora da se lazira ip ili region. Ovom programu to i jeste namena, sa njim mozes da gledas bilo koji BBC kanal, nisi vezan samo na One. Slika je manje vise negde u rangu sa Streamom preko VLC-a, ako se gleda direktno trka onda slika ima obicaj sa vremena na vreme da pikselizuje, ali ne secka, bar do sad niko nije "kukao". Ko hoce, moze da gleda snimak u toku dana, nema pikselizacije i mogu titlovi da se ukljuce ali je to ipak snimak :(
Inace moze da se gleda i bez Iplayer-a, direktno u browser-u.

Nazad
Vrh Dno