Stigle sunčane sa Zennioptical, titanijumski okvir, blokz trivex impact resistant, u totalu 84$ plus je na carini prošlo super, 370 dinara.
Kad budem uzimao za vid najverovatnije ponovo Zenni.
dovlaci se iz kine, po narudzbini.Jesi li to uzimao foto stakla ili je cilindar preko 2? Ne dovlači se iz Kine već je "specijala" kako zovu i izradjuje se tek nakon naručivanja.
Dž će ti biti reklamacija jer čak i staklići iz Kine imaju manju dioptriju po obodu, što dalje od centra smanjuje se dioptrija a za pravo čudo i kod zeissa, hoye a i svih ostalih proizvodjača je ista situacija.
Ako mene pitaš, u konačnom zbiru je -3.75 ako sam razumeo po ovom. Nisu me zezale stare naočare. Čekam sledeću nedelju da bude i dr i optičar u radnji, ja neću ovo da nosim. I refleksija je užas, kao da nema zaštitu a radnica u radnji kaže da ima naravno...Jesi li to uzimao foto stakla ili je cilindar preko 2? Ne dovlači se iz Kine već je "specijala" kako zovu i izradjuje se tek nakon naručivanja.
Dž će ti biti reklamacija jer čak i staklići iz Kine imaju manju dioptriju po obodu, što dalje od centra smanjuje se dioptrija a za pravo čudo i kod zeissa, hoye a i svih ostalih proizvodjača je ista situacija.
ako nisu iz kine, onda bi trebali da budu i jeftinije@vladafkv
Radnje ne dovlače iz Kine., Imaš kod nas bar 4 firme za koje znam da se bave proizvodnjom dioptrijskih stakala.
@Imotep95
Na sam cilindar sam mislio jer preko 2 drastično skače cena i čeka se, za to znam jer sam ja na samoj granici i obično su mi naočare odradjene za 3 do 5 dana.
Od zaštitnih slojeva jedino možeš da vidiš antirefleks sloj a ostale slojeve da pročitaš ako si dobio kesicu od stakala.
Kad se malo uputiš u tehnologiju piši a baza stiže uglavnom iz Kine. O obradi i o završnim slojevima ne želim da pišem. To je ista prića i sa ramovima, od vajkada se rade u Kini a glanc je uglavnom bio u Italiji i normalno skakao si pošto si se hvalio da imaš italijanske "naočare".ako nisu iz kine, onda bi trebali da budu i jeftinije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari